Įkraunama...
Įkraunama...

Kolekcionuoju kinder siurprizo žaisliukus.

QUOTE(zebrina @ 2011 01 23, 13:51)
drinks_cheers.gif Labai grazus wub.gif
Lariana beveik turiu tau panda mirksiukas.gif

Negali būti blumt nugriuvau, kaip tau pavyko, jeigu tikrai turi tai aš tau su kaupu atsilyginsiu notworthy.gif
Atsakyti
Šiuo metu labai ieškome štai šių dviejų žaisliukų:

user posted image user posted image

Daugiau ieškomų žaisliukų
Atsakyti
Papūgėle, na bet ir gražumas jūsų kolekcijos blink.gif wub.gif nerealu.
su nostalgija apžiūrėjau senusius Hippo - kai buvau mažytė mergaitė, tėtis iš komandiruotės parvežė porą kinderių ir ten buvo 2 hippai - jis ir ji. Mylėjau tuos žaisliukus iki neįmanomybės - statydavau jiems namukus ir pan. svajote svajojau turėti dar bent vieną, ar kelis, o čia jų - tokia daugybė wub.gif wub.gif

ir kaip smagu, kad ne man vienai kinderiai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2011 01 24, 22:47)
Papūgėle, na bet ir gražumas jūsų kolekcijos blink.gif  wub.gif nerealu.
su nostalgija apžiūrėjau senusius Hippo - kai buvau mažytė mergaitė, tėtis iš komandiruotės parvežė porą kinderių ir ten buvo 2 hippai - jis ir ji. Mylėjau tuos žaisliukus iki neįmanomybės - statydavau jiems namukus ir pan. svajote svajojau turėti dar bent vieną, ar kelis, o čia jų - tokia daugybė wub.gif  wub.gif

ir kaip smagu, kad ne man vienai kinderiai patinka ax.gif

Mielosios kolegės, kažkodėl nutilote g.gif ? Įdomu sekti Jūsų atvirą bendravimą apie kinderiukus, kolekcijas... Nusivylimus ir sėkmes juos „medžiojant“biggrin.gif .
Jau visa para praėjo unsure.gif
Man vis dar trūksta žvėrelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vitoldask @ 2011 01 25, 23:25)
Mielosios kolegės, kažkodėl nutilote g.gif ? Įdomu sekti Jūsų atvirą bendravimą apie kinderiukus, kolekcijas... Nusivylimus ir sėkmes juos „medžiojant“biggrin.gif .
Jau visa para praėjo unsure.gif
Man vis dar trūksta žvėrelių rolleyes.gif

Na prašom netik sekti ką mes kalbam, bet ir pačiam pasisakyt, manau jūsų patirtis apie sėkmes ir nesėkmes nepalyginama su mūsų visų kartu sudėjus. cool.gif

Žvėriukų ir mums nesiseka rasti -tik vienas vilkiukas.. rolleyes.gif

InRed, ačiū už pagyrimus, bet , kad ta mūsų kolekcija netiek kolekcija, kiek chaosas biggrin.gif Mes nieko nerenkam, kad būtu visi rinkiniai, tiesiog nusiperkam savo malonumui ir dziaugiames bet kuriais rastais kinderiukais, (ypač gražiais) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 26, 00:41)

InRed, ačiū už pagyrimus, bet , kad ta mūsų kolekcija netiek kolekcija, kiek chaosas biggrin.gif  Mes nieko nerenkam, kad būtu visi rinkiniai, tiesiog nusiperkam savo malonumui ir dziaugiames bet kuriais rastais kinderiukais, (ypač gražiais) lotuliukas.gif

mes seniau irgi kažkaip nežiūrėjom tų kolekcijų, o dabar vis įdomiau ir įdomiau rinkti kolekcijų žaisliukus 4u.gif tik kad dabar nesiseka kažką naujo rast, radom du vienodus jau turimus šuniukus ir dinozauriuką irgi turimą smile.gif
O ar renkat tuos visus suktukus? Mes tai ne, kažkaip neįdomūs jie blush2.gif duodu vaikui "sužaist" biggrin.gif iš viso, mes su vaiku esam pasidalinę kinderiukais, mano dėžutėj yra renkami, o vaikas savo dėžutėj turi šiaip smulkių žaisliukų ir visokius kur nerenku biggrin.gif nes kitaip neatleistų mamai už tai, kad mama visus kinderius pas save laikytų lotuliukas.gif aišku, kai paaugs, pas vaiką kambary ant lentynos juos ir sudėsim smile.gif kaip jūs su vaikais susitariat? Nepyksta, kad neleidžiat išmėtyt ir pačios juos taupot?
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 25, 22:41)
Na prašom netik sekti ką mes kalbam, bet ir pačiam pasisakyt, manau jūsų patirtis apie sėkmes ir nesėkmes nepalyginama su mūsų visų kartu sudėjus. cool.gif

Žvėriukų ir mums nesiseka rasti -tik vienas vilkiukas..  rolleyes.gif

InRed, ačiū už pagyrimus, bet , kad ta mūsų kolekcija netiek kolekcija, kiek chaosas biggrin.gif  Mes nieko nerenkam, kad būtu visi rinkiniai, tiesiog nusiperkam savo malonumui ir dziaugiames bet kuriais rastais kinderiukais, (ypač gražiais) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Papugele man rodos InRed neskaitė visos temos, o paspaude ant nuorodos kuria tu davei MY WEBVitoldo vaiduokliukus.Tai kaip pamatė Vitoldo kolekcija blink.gif, nesu tikra, bet itariu, kad taip galejo nutikti, nes dauguma nariu, taip daro, paskaito tik paskutinius sakinius biggrin.gif
O tavo kolekcija grazi, grazi thumbup.gif

Dar kas norite surinkti nepasikartojančius kinder, tai imat visada iš antros pakuotes nepraimtos du kiaušinius viena šalia kito iš vienos eiles, paskui kitus du arba viena iš kitos nepraimtos pakuotės tik iš kitos eiles(geriausia nuo kito krašto), kas išbandys duokite žinia ar pasisekė mirksiukas.gif Nesu tikra, pati nebandžiau, bet kažkada skaičiau apie tai viename rusiškame forume, net ir schema buvo nupiešta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 26 sausio 2011 - 14:49
pagaliau ir man pasiseke rasti kalediniu pukuotuko kiausiniu bigsmile.gif buvo like 11 kiausiniu tai visus nupirkau lotuliukas.gif
ir dar isbandziau 3 kinder kiausiniu pakuote ir tikrai vienas suniukas yra kiti du kazkokie nesusipratimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2011 01 26, 20:57)
pagaliau ir man pasiseke rasti kalediniu pukuotuko kiausiniu  bigsmile.gif  buvo like 11 kiausiniu tai visus nupirkau  lotuliukas.gif

thumbup.gif Pasigirk kokius radai tuose 11 kiausinuku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lariana @ 2011 01 26, 15:49)

Dar kas norite surinkti nepasikartojančius kinder, tai  imat visada iš antros pakuotes nepraimtos du kiaušinius viena šalia kito iš vienos eiles, paskui kitus du arba viena iš kitos nepraimtos pakuotės tik iš kitos eiles(geriausia nuo kito krašto), kas išbandys duokite žinia ar pasisekė mirksiukas.gif Nesu tikra, pati nebandžiau, bet kažkada skaičiau apie tai viename rusiškame forume, net ir schema buvo nupiešta biggrin.gif

Idomu bigsmile.gif Bet nelabai tikiu tokios shemos patikimumu-juk pardavejos patvarko tuos isiminetus kinderiukus, uzpildo tuscias vietas bet kokiais rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Martta @ 2011 01 26, 12:29)
O ar renkat tuos visus suktukus? Mes tai ne, kažkaip neįdomūs jie blush2.gif duodu vaikui "sužaist" biggrin.gif  iš viso, mes su vaiku esam pasidalinę kinderiukais, mano dėžutėj yra renkami, o vaikas savo dėžutėj turi šiaip smulkių žaisliukų ir visokius kur nerenku biggrin.gif nes kitaip neatleistų mamai už tai, kad mama visus kinderius pas save laikytų lotuliukas.gif aišku, kai paaugs, pas vaiką kambary ant lentynos juos ir sudėsim smile.gif kaip jūs su vaikais susitariat? Nepyksta, kad neleidžiat išmėtyt ir pačios juos taupot?

Bet vaikams kaip tik ir buna idomiausi, tie kurie mums neidomus biggrin.gif Su kai kuriais tikrai galima neblogai pazaisti ir ne viena diena. Va pvz cia neseniai radom toki zieda su ranka vietoj akutes, tai labai vaikui patiko, visa diena vaiksciojo pirsta atkises, kad nenukristu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 26, 21:58)
Papildyta:

Idomu bigsmile.gif  Bet nelabai tikiu tokios shemos patikimumu-juk pardavejos  patvarko tuos isiminetus kinderiukus, uzpildo tuscias vietas bet kokiais rolleyes.gif
Papildyta:

Bet vaikams kaip tik ir buna idomiausi, tie kurie mums neidomus biggrin.gif Su kai kuriais tikrai galima neblogai pazaisti ir ne viena diena. Va pvz cia neseniai radom toki zieda su ranka vietoj akutes, tai labai vaikui  patiko, visa diena vaiksciojo pirsta atkises, kad nenukristu biggrin.gif

jEIGU ATKREIPĖTE DĖMESĮ, – TAS ŽIEDELIS IŠSIARDO IR VIDUJE YRA ANTSPAUDUKAS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitoldask @ 2011 01 26, 23:21)
jEIGU ATKREIPĖTE DĖMESĮ, – TAS ŽIEDELIS IŠSIARDO IR VIDUJE YRA ANTSPAUDUKAS bigsmile.gif

aš irgi vaikui tuos žiedus daviau, išmontavo ir pradėjo visur dėt antspaudus lotuliukas.gif

Papildyta:
Dove, laukiam pasirodant tuos 11 žaisliukų thumbup.gif bigsmile.gif man šįvakar vieną kinderiuką parnešė ir vėl šuniuką radom jau turimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 26, 20:58)

kol kas tik viena pralupau radau sedinti drambliuka. nusprendziau i diena po viena atidaryti wub.gif
Papugele, o tu gal turi mainomu?
Papildyta:
QUOTE(Martta @ 2011 01 26, 21:41)
Dove, laukiam pasirodant tuos 11 žaisliukų thumbup.gif 

pasirodysiu kai visus atidarysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 26 sausio 2011 - 21:57