Įkraunama...
Įkraunama...

Kolekcionuoju kinder siurprizo žaisliukus.

QUOTE(Papugele @ 2011 02 06, 21:46)
Aisku drinks_cheers.gif Nes mes irgi pora trintuku turim is panasiu su prinsesem kinderiu, tai dabar tokiu truputi prisibijau biggrin.gif

smile.gif is siu daznaiusiai papuola princeses, bent jau kiek pirkom.
Atsakyti
O ką randate vaikiškuose gėrimuose, kur būna kiaušiniai prideti(priklijuoti)?
Atsakyti
Mano naujokai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 07 vasario 2011 - 09:18
QUOTE(zebrina @ 2011 02 07, 10:17)
Mano naujokai ax.gif
user posted image

Kokie natural kinderiukai bigsmile.gif
O tas krokodilas ka nors daro, kad tas sniuriukas yra?
Papildyta:
QUOTE(Lariana @ 2011 02 07, 00:14)
O ką randate vaikiškuose gėrimuose, kur būna kiaušiniai prideti(priklijuoti)?

Pirkom 'Ratu' gerima kelis kartus, tai buvo po masinyte is Ratu ir lipdukas.
Atsakyti
[quote=Papugele,2011 02 07, 13:43]
Kokie natural kinderiukai bigsmile.gif
O tas krokodilas ka nors daro, kad tas sniuriukas yra?
Ne jis nieko nedaro,ten tik siaip tokia virvute mirksiukas.gif tipo pasipuoses lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirkom 'Ratu' gerima kelis kartus, tai buvo po masinyte is Ratu ir lipdukas.

[/quote]
As tai net nezinojau, kad yra zaisliukai prie gerimo, maniskis tai kaip senelius nuvaziuoja, tai pilnas visko gryzta doh.gif , pas ji maciau tai dinozaurus tokius guminius, įvairius gal kokius 6 ir gyvates dvi irgi gumines. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 07 vasario 2011 - 15:32
QUOTE(moudester @ 2010 04 14, 23:47)
Sveikos mamytes  4u.gif

mano turimi kinderiukai mainams

http://public.fotki....mainai/atskiri/

jei kas nors sudomino, laukiu zinuciu i AZ  smile.gif

nemalonu bet tenka viesai parasyti apie si nari moudester
ar kam teko bendrauti su siuo zmogum? mainytis ar pirkti kinderius?
vienakart pirkau lyg ir viskas normaliai buvo. antrakart sutarem zaisliuka mainyti i pinigus. pinigus issiunciau prizadejo issiusti, bet kai paklausiau ar issiunte jokio atsakymo negavau iki sios dienos nors prisijungia bet neatraso, ignoruoja. nezinau net ka galvoti g.gif keista kad del 3lt zmogus gali taip elgtis.
gal kitiems pasirodys kvaila kad del tokios sumos rasau, bet jauciuosi apgauta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 08 vasario 2011 - 21:50
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 08, 23:28)
nemalonu bet tenka viesai parasyti apie si nari moudester
ar kam teko bendrauti su siuo zmogum? mainytis ar pirkti kinderius?
vienakart pirkau lyg ir viskas normaliai buvo. antrakart sutarem zaisliuka mainyti i pinigus. pinigus issiunciau prizadejo issiusti, bet kai paklausiau ar issiunte jokio atsakymo negavau iki sios dienos nors prisijungia bet neatraso, ignoruoja. nezinau net ka galvoti  g.gif keista kad del 3lt zmogus gali taip elgtis.
gal kitiems pasirodys kvaila kad del tokios sumos rasau, bet jauciuosi apgauta  verysad.gif

Man teko bendrauti su šiuo žmogumi. Manau, įvyko kažkoks nesusipratimas. Turėtų viskas išsispręsti. Tik reikia truputėlio kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondulee @ 2011 02 08, 22:05)
Man teko bendrauti su šiuo žmogumi. Manau, įvyko kažkoks nesusipratimas. Turėtų viskas išsispręsti. Tik reikia truputėlio kantrybės  4u.gif

tikiuosi, bet zinokit keista kai zmogus prisijungia ir nieko neatraso tuomet nebezinai net ka ir galvoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 08, 22:09)
tikiuosi, bet zinokit keista kai zmogus prisijungia ir nieko neatraso tuomet nebezinai net ka ir galvoti  unsure.gif

Man teko irgi bendrauti, labai saunei pabendravom ir suteike daug informacijos, bet kaip pasiulem keistis dingo ir nieko neatrase mirksiukas.gif Manau zmogus per daug uzsiemes, truputi kantrybes manau viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lariana @ 2011 02 08, 22:15)
Man teko irgi bendrauti, labai saunei pabendravom ir suteike daug informacijos, bet kaip pasiulem keistis dingo ir nieko neatrase mirksiukas.gif  Manau zmogus per daug uzsiemes, truputi kantrybes manau viskas susitvarkys smile.gif

na wa matot kad ir tas dingimas jusu situacijoj taip pat keistas. jei nera galimybiu ar laiko issiusti tuomet nereikia sutikti ar bent reiketu pranesti kaip kas ir del ko.
pirmakart kai pirkau viskas gerai praejo o sikart kazkokie neatrasymai ir ignoravimai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 08 vasario 2011 - 22:25
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 08, 22:19)
na wa matot kad ir tas dingimas jusu situacijoj taip pat keistas.

Jis sake labai uzsemes mirksiukas.gif mums is vis sunkei ejosi ji prasnekit biggrin.gif Bet kaip prasnekinom pasisnekejom, gan normaliai. Gal jis per daug alaus isgere zinot paskui kokios sunkios pagyrios buna drinks_cheers.gif bet, kad dingo tai faktas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 08 vasario 2011 - 22:27