naujųjų kinder joy dar neteko matyti ir pirkti,senųjų jau seniai nebeperkam,nebent mažąjai seneliai nuperka
O aš čia neseniai 5 Kinder naujuosius ėmiau,tai iš jų 2 fėjos buvo
Ir vieno dar nežinau kas ,nes dukterėčiai daviau ir nerodė ką rado,nes didelė pana jau,tai nesureikšmino ir išlėkė paskui su bernioku
Bet nemanau,kad ten winksė buvo
ėmiau dėžutėje iš eilės,tai va,geriau nerankioti iš skirtingų dėžučių,o griebti iš eilės..
naujųjų kinder joy dar neteko matyti ir pirkti,senųjų jau seniai nebeperkam,nebent mažąjai seneliai nuperka
As vakar pradejau pirkti Kinder joy kiausinius, pirkau du vienas buvo monstriukas, siandien 5 kiausus papirkau ir 3 istraukiau monstriukus
beje vienas pasikartojantis, desiu mainams
Man ir geriausiai sekasi, kai perku po 2 kiaušinius. Vienas buna geras, kitas šiaip sau žaisliukas. Tai tikriausiai daugiau dideliais kiekiais nepirksiu, nors buvo labai smagu išpokuoti. O Šokoladas niekur nedings - išgaruos prie kavos.
Nu jo.. tai kur tu cia istrauksi padoriai, kai procentaliai tikimybe nedidele..
kad ir kokia gera nuojauta butu... tik kartais pasiseka 
Atrodo geriausia pataikau, kai imi ir nedvejoji
Atrodo geriausia pataikau, kai imi ir nedvejoji
Kai pirkau ėmiau apatinius padėklus, nes kiti buvo prarankioti, o aš norejau gamyklinio kiaušinių išdėliojimo. Gal viršutiniai buna laimingesni...
Manauu geriausia bandyt is nepraimtu paleciu, tai teisingai darei
o del virsutines, tai as dazniausiai is jos imu ir nlb.. pagalvojus logiskai, nes ir aptustintas vietas yra tikimybe,kad konsultantes uzpildys kitais...
o del virsutines, tai as dazniausiai is jos imu ir nlb.. pagalvojus logiskai, nes ir aptustintas vietas yra tikimybe,kad konsultantes uzpildys kitais...
Pagaliau sulaukeme kamuolio
Almita, o jus gavot dezute uzkandziams?
Almita, o jus gavot dezute uzkandziams?
Žiūrėkit koks dar grožis su monstriukais eina...
QUOTE(milereta @ 2013 06 02, 00:31)
QUOTE(milereta @ 2013 06 02, 01:31)
va šitie tikrai
QUOTE(Aprily @ 2013 06 01, 12:26)
Taip taip,gavome
Ar pas jus parduotuvėse dingsta kinder surprise kiaušiniai?
Gal sulauksime naujų kiaušinių su kitais žaisliukais?