Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

Nepatariu valytis žarnyną!!! Mano mama, kai prasivalė, tai jau du metai po to neatsigauna, vis problemos su pilvu, nuo bet kokio maisto vidurius paleidžia, daug ko visai nebevirškina  sad.gif. Nes kai ten valo, tai išplauna ne tik blogąsias bakterijas, bet ir gerąsias, kurios reikalingos normaliam žarnyno fukcionavimui. Geriau neeksperimentuoti taip su savo žarnynu - ne valdiškas  ;D. Tas valymas mažai kam tinka. Gerai, kad toliau bent nėjo į tas procedūras - labai įkalbinėjo ten dar, atrodo, kepenis išsivalyt (kažkokio aliejaus reikia daug prigert tai procedūrai - brrr  :-X). O tas žarnynas valomas tai tiesiog vandens privarymu į vidų.
Atsakyti
visiskai netikiu  tokiais "valymais". >:(
Atsakyti
Kas liecia tas "gerasias" bakterijas, tai man po zarnyno valymo gydytoja labai maloniai viska isaiskino ir patare savaitike pagerti tu "geruju" baktriju (Lenaks ar kaip ten jos)
Kiekvienas organizmas skirtingai i visas proceduras reaguoja. Maniskis sureagavo draugiskai ;D gal ir vel reikia pameginti wink.gif
Atsakyti
Kas liecia tas "gerasias" bakterijas, tai man po zarnyno valymo gydytoja labai maloniai viska isaiskino ir patare savaitike pagerti tu "geruju" baktriju (Lenaks ar kaip ten jos)
Kiekvienas organizmas skirtingai i visas proceduras reaguoja. Maniskis sureagavo draugiskai ;D gal ir vel reikia pameginti wink.gif

Sutinku, kad visada viskas individualu  ;D. Bet nemažai teko girdėti, kad daug kam nekaip sureagavo. Rezultato niekas negarantuoja. Gydytojų komentarai irgi visokie... (ta prasme, ne to centro gydytojų..). O mamai tai savo iniciatyva pirkau tų bakterijų geraimųjų, nieks neiko nesakė.
O mamusiuka, tau ta procedūra nors keik pagerino savijautą? Ir jei ne paslaptis - koks buvo jos darymo priežastis?
Atsakyti
Liepsnele, ne jokia ne paslaptis wink.gif, paprasciausiai isgyvenau toki perioda po kurio labai sustreikabo ir skrandis ir migrenos skausmai paastrejo ir aplamai buvau pikta, nepatenkinta ir t.t. :-/ Kaip tik tada pasitaike reklama su  "tomis" proceduromis, taigi paskatinta busimojo vyrelio nukeliavau. Pirmiausia mane istyre kaskokiom bangom ;D, pasake kuo tureciau skustis (nustebau, bet tiesa sake) ir tada parekomendavo zarnyno valyma ohmy.gif  Jau po pirmo seanso akyse sviesiau pasidare-tookiaa lendva isejau.... tongue.gif Man usteko triju kartu, kad keturis metus (iki siol) nezinociau kas yra skrandzio ir galvos skausmas ir kaip sergama persalimo ligomis? wink.gif Va tokie rezultatai buvo man.
Atsakyti
Apie ta zarnyno valyma girdejau ir as nekokiu atsiliepimu. Po valymo zarnyno veikla issireguliuoja ir tuomet nuolatos kaupiasi zarnyne dujos, viduriuojama ir pan. Be to tas valymas ne tik kad isvalo gerasias bakterijas, bet gali sukelti ir rimtu ligu i zmogaus vidu kartu su vandeniu ivarydamas blogasias bakterijas ar tai infekcijas. Todel dar klausimas ar tai duoda ka nors gero  ??? Nors aisku gal tai ir individualu  ;)
Atsakyti
Gal kas turit kokios patirties tuo klausimu?Noreciau isgirsti visus pliusus ir minusus.
Atsakyti
Patirties pati neturiu,nors buvau sumascius.Taciau girdejau mediku atsiliepimus,taip pat klientu.Kadangi mano virskinimas siek tiek letokas,buvau jau sumasciu tai procedurai ryztis,bet mama atkalbejo(ji medike).Na ir tada jau isgirdau nekokiu atsiliepimu is dariusiuju.Pas ka buvo siokos tokios problemeles su zarnynu-jos labai padidejo :-/Ir priezasti man isaiskino mama.Valant zarnyna,naudojamas didelis spaudimas,todel iseina ne tik visa kas nereikalinga,bet ir tos naudingos gerosios bakterijos.Todel ir prasideda problemos su virskinimu,kadangi geruju tvarkdariu nebelieka.Taigi-spreskit pacios.Nieko negaliu garantuot,kadangi nusprendziau atsisakyt sio dalyko,bet atsiliepimai tokie nekokie. ???
Atsakyti
O man atvirksciai-labai pdejo zarnyno valymas (naturalios medicinos centre). Kuo padejo? Isvale zarnyna ;D Nezinau nuo to ar ne, bet ir galvos skausmai dingo, ir oda pagrazejo ir svoris eme kristi ir viduriai pagalaiu susitvarke :-/ Nors tai buvo ojojoi kaip seniai, su mielu noru pakartociau seansa, tik va pinigeliu ir laiko atliekamu nere wink.gif Dar labai noreciau ismeginti ta "kapsule" kur po triju valandu grazus islipi ;D Gal jau kas bande? Kokios kainos ydomu
Atsakyti
As tai tik iskrovos dienas kazkada darydavau. Tada karts nuo karto visa diena vien sultis gerdavau, ar vaisius valgydavau. Nezinau kiek padejo, bet jauciausi geriau. Dabar po gimdymo vel uzsilike nemazai lasinuku, sunkiai sekasi mesti svori, tai sakiau gal nusipirksiu Malachovo knyga ‘Organizmo valymas ir tinkama mityba’. Gal skaitet? Ar verta demesio?
Atsakyti
Man tai tikrai ne del svorio aktualu.Tiesiog veido oda labai beria ir nebezinau kas del to kaltas.Kosmetologe sake tvarkyk zarnyna.Tikiuosi gal pades.Gal galit parasyti koki adresa,geriau gal butu Kaune.Siauliuose tai neteko girdeti apie toki reikala.Kokios kainos butu.Ir kas ten per ta kapsule,gal dar geresnis reikalas.
Atsakyti
QUOTE (vilma Liu @ 2004 01 02, 19:33)
Per laida Sveikas zmogus reklamavo preparata organizmui valyti Bio Padma.Gal kas nors jau isbandete?

Ir dar Bio Drain taip pat skirtas viso organizmo valymui, ne tik žarnyno..Atseit gerai, šalinasi toksinės medžiagos, šlakai, reguliuojasi medžiagų apykaita, bet vis dar neišbandau. Sakau pabandysiu kursą, tik va reik nusipirkt. O kiek kainuoja Bio Padma?
Atsakyti