Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

Dovis, zhinai, man irgi ilga laika labai bere veida ir niekaip negalejo ishsiaishkinti nuo ko, nors pas labai gera specealiste kosmetologe ejau, taip pat pas dermatologe. zharnyno nevaliau, man ir nepatare, sake, kad labaiu hormoninio pobudzhio tie berimai buvo. bet ir kontaceptikai, kur ale dar ir oda grazhina, nepadejo... zhodzhiu, ishrashe man dermatologe galiausiai toki tepama antibiotika "Dalacin" (tik su receptu parduodamas) - ir nepatikesi, 5 metu problemos kaip nebuta! biggrin.gif Ash tau siulau nueiti pas dermatologa, nes shiaip kosmetologes, jei negali padeti ar neranda priezhasties - visada ant zharnyno suverchia smile.gif . Na, tik patarimas del tu berimu wink.gif . O zharnyna gerai patvarkyt bet kuriuo atveju. Mamusiuka, o kiek tau tas valymas kainavo tam NMC?
Atsakyti
Gal ir padeda tie visokie valimo preparatai.Bet jei jie valo viso organizmo toksinus,tai tie visi brudai gali pradeti valytis per kuno,veido oda. blink.gif Tai dar baisesniais spuogais gali isversti.Esu kazka panasaus girdejusi,na gal as klystu.
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2003 10 10, 02:05)
Valant zarnyna,naudojamas didelis spaudimas,todel iseina ne tik visa kas nereikalinga,bet ir tos naudingos gerosios bakterijos.Todel ir prasideda problemos su virskinimu,kadangi geruju tvarkdariu nebelieka.

Bendradarbio žmona buvo Druskininkuose ir darė tą žarnyno valymą.Labai patiko,pagerėjo savijauta ir kaina prieinamesnė nei Vilniuj.Be to tie Druskininkų daktarai ne kokios nuomonės apie Vilniuj,natūralios medicinos centre (ar kaip jį ten) atliekamą žarnyno valymą,nes tipo plauna vos ne su vandenuku iš krano.Užtai ir visos problemos ohmy.gif O Druskininkuose-su mineraliniu.
Atsakyti
nu mamkos ar zarnyno valymo - t.y. geeeeeeeeeeeeeeros klizmutes pacios negalit pasistatyt...ir su kuo tik norit... laugh.gif ph34r.gif
Atsakyti
vakar per Liet.ryto TV rode apie zarnyno valyma. Tema buvo apie...kirmeles. Tai zodziu is NMC praktikos 25 proc. zmoniu turi kirmeliu zarnyne... Valant islenda...
As pakraupau, jauciu vos ne infarkta galima gauti, pamatant kokia kirmele gyva is taves islendant. Taigi, visgi tas valymas bent tuo naudingas.
Atsakyti
Jėzau po tos laidos nebežinau ką galvoti. Girdėjot tipo iš moters ištraukė berods 3m kaspinuotį? - Tiksliai neatsimenu kiek metrų, bet žinau, kad daug. huh.gif Taigi baisu. Arba gali būti, kad čia reklaminis triukas........Tipo eikit dabar visi tikrinkites ir valykites žarnyną..........
O aš tokią kūda, tai dabar po tos laidos prisigalvojau, gal kokį soliterį turiu ph34r.gif
Atsakyti
Vaistai nepadeda, o čia vandeniu dvylikos metrų jautinį kaspinuotį išskalauja..eikit jau eikit..kas čia per "baikos"? Kaspinuotis yra iš narelių, kurie galutiniai su kaiušinėliais oi kaip lengvai atitrūksta, o kaspinuočio "galvinė" dalis yra su kabliukais, kuriais prisitvirtina prie žarnų gleivinės ir siurbia naudingas medžiagas, tai kad gyvą kaspinuotį "atkabinti" vandeniu man atrodo neįmanoma..Anksčiau tokiu atveju net operuodavo, o dabar pasirodo vandens pavaro ir ant rankos vyniodami 12 metrų ir iškrapšto.. blink.gif ohmy.gif man tai totali nesąmonė blink.gif
Tiesiog kažkokia fantastiška, man tai atrdoo tiesiog neįmanoma, reklaminis triukas, tuščios pagyros..gal kokias askarides, spalines ar kokias kitas apvaliąsias kirmėles ir išplauna, bet tik jau ne kaspinuočius...
Info apie kaspinuočius:
http://infosveikata....s/parazitai.doc
Atsakyti
As suvartojau kursa Bio Drain .kaina ju 69 lt. Man jis tiko, nes as vartoju labai daug skysciu ir visa laika na tokia pabrinkus jausdavaus.Tai va - sis papildas is organizmo kartu su visais toksinais salina ir skyscius. todel ji vartojant Butina gerti daug.Tikrai daug dazniau teko i tulika pabegioti... wink.gif Jo geriama 3 kart i diena po 2 kapsules.Sunaudojus kursa patartina gerti ir toliau bent 2 kapsules i diena.( as to nedarau nes neprisiruosiau nusipirkti) Taciau galiu pasakyti kad sioki toki poveiki jauciu.Vien jau tai kad nesijauciu tokia visa ispusta. Per ta men nukrito 1.5kg. Jokiu berimu del toksinu valymosi is organizmo nebuvo.Reiktu vartoti ir toliau...
P.s. cia tikrai ne reklama biggrin.gif biggrin.gif jokiai reklaminiai kampanijai neatstovauju tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Na mano drauge kai padare tuos 5 seansus zarnyno valymo,tai poto pataike i ligonine,pasirodo jai sudrumste jos mikroflora sad.gif
Atsakyti
Man ta laida labai jau reklamine. dry.gif Taip,suaugusieji pamirsta,kad gali uzsikresti helmintais.Bet dar negirdejau,kad ju neveiktu jokie vaistai.Vienu zodziu,eilinis reklaminis triukas-juk zurnalistai ne medikai.
Atsakyti
Man tai vis įdomu, kas matėt tą laidą, tai kokiu būdu iškrapštė gyvą ir sveiką tą kaspinuotį? Tokio ilgio? Aš varčiau knygas, "šviečiausi" visą dieną ir supratau, kad taip ir daroma reklama - žaidžiant žmonių jausmais rolleyes.gif Taip ir susigundai paklausęs neįtikimų dalykų..Aš dabar skaičiau ką reiškia kepenų valymas ir kiek jis yra grėsmingas..Tame centre jį irgi atlieka, nors gyd. labai skeptiški ir aiškina, jog labai dažnai gali kilti baisios komplikacijos ir net mirtis..Turbūt jei nueitum, tai siūlytų viską valyt: ir žarnyną, ir kepenis..tiesiog verslas, reikia pačiam galvą ant pečių turėti ir mokėti rinktis.Aš esu lengvai susigundanti, kai tai liečia grožį, sveikatą, bet labai nepasitikiu tokiom procedūrom, mistinės kvalifikacijos medikais, tokiais natūralios medicinos centrais, kuriems svarbu išsilaikyti ir dar pelno gauti..Abejoju ar ten išties viskas sąžininga, t.y. atliekama tik tai kas žmogui reikia ir neįsiūloma papildomų n procedūrų..
Atsakyti
Buvo mano vyro sesuo nuejusi pasidaryti vadinama biorezonansa(Kaune).Tai rado kruva ligu ligeliu,kuriu tikrai rastu pas kiekviena.Gydymas-ivairiausi maisto papildai tokia schema:pirma perki"ta"(kaina virs 100lt kursas),paskui "ta",paskui dar butu labai gerai"tas"...As is kart po to tyrimo pasakiau,kad cia kazkas stumia savo produkcija.Bet labiai patraukliai,kaip pasake vyro sesuo.
Atsakyti