Mano mergaitė alergiška, neseniai sužinojau, kad dažnai alergijos priežastis būna parazitai bei grybelių kolonijos, esančios kiekviename iš mūsų daugiau ar mažiau, tai irgi reiktų įvertinti, kai vaikas yra alergiškas. Tai dabar galvoju kirmėlių profilaktikai gal būtų gerai mažytei kokį preparatą pavartoti

. Tiesa darėm išmatų tyrimus laboratorijoj ir dar poliklinikoj pakartojom, nieko nerado, bet sako nebūtinai nėra jei neranda. Tiksliausi būna kraujo tyrimai, bet iš venos... kol kas susilaikom nuo šito tyrimo, reiktų važiuoti į Vilnių...
Paskaitinėjau šią temukę randu tik Vermox ir Pirantelis

, nu man atrodo nelabai kokie..., šalutinis poveikis

.
Gal kuri esate vartoję Black Walnut ?
Įkeliu aprašymą:
Black Walnut - nuvalyti natūralūs žali juodųjų riešutų kevalai, labai maistingas produktas.
Bendrai stiprina organizmą.
Pasižymi priešalerginiu, antiparazitiniu ir kirmėles varančiu poveikiu.
Priešuždegiminis, antibakterinis, imunomoduliatorius.
Turi efektyvų antimikrobinį poveikį.
Normalizuoja medžiagų apykaitą, mažina cukraus kiekį kraujyje.
Valo odą, pagerina jos būklę, gydo smulkias odos žaizdeles, opeles.
Stiprina dantis ir dantenas, stabdo parodontozės vystymąsi.
Į Black Walnut sudėtį įeina žalias juodojo riešuto kevalas, kuris turi organinio jodo, ftoridų, geležies, kalio, vitaminų A,C, E, P, B grupės vitaminus, rauginių medžiagų, baltyminių medžiagų, bioflavonoidų. Daugybė naudingų medžiagų teikia galimybę efektyviai panaudoti juodąjį riešutą kovai su įvairiomis ligomis. Tradiciškai juodojo graikiško riešuto vaisiai naudojami žarnyno funkcijos atstatymui, kovojant su parazitais, gydant įvairius odos susirgimus.Tai maisto papildas, kuriame vitaminas C 8 kartus daugiau negu juoduosiuose serbentuose ir 50 kartų daugiau negu citrusiniuose vaisiuose, todėl jį patartina naudoti nusilpusiems, po ilgų ligų, turintiems avitaminozę žmonėms.
Rekomendacijos vartojimui:
ūmios ir lėtinės infekcijos;
kandidozė, pėdų mikozė;
kirmėlės;
odos susirgimai: diatezė, egzema, psoriazė, kerpligė, herpesas, odos pūliniai susirgimai, uždegimai;
skydliaukės hipofunkcija;
cukrinis diabetas;
tuberkuliozė, bronchinė astma, maliarija, karščiavimai;
įvairios kilmės viduriavimai (diarėja);
šlapimo išsiskyrimo sistemos ir lytinės sistemos susirgimai, sifilis;
akių ligos;
dantų skausmas, dantų ligos;
sportuojantiems žmonėms
Sudėtis (vienoje kapsulėje) : valytas juodojo graikiško riešuto žalias kevalas 430 mg
Vartojimas. Po 2 kapsules 3 kartus per dieną, užgeriant stiklinę vandens, vaikams nuo 3 metų amžiaus po 1 kapsulę 2 kartus per dieną. Mano mažei deja dar tik pusantrų.
Dar čia
http://www.papildai....ack-walnut.html Kas galit, prašau, parašykit savo nuomonę ar duotumėt savo vaikui šitą papildą, kurį aš išsirinkau

. Ačiū