QUOTE(mildusiukas @ 2012 08 18, 14:30)
Sveikos, mamos,
Mano 4 metuku dukrai senai labai skauda pilva, ieskojom priezasciu, bet taip ir neradom, santariskiu vienas chirurgas pasiule isgert nuo kirminu. Siandien isgerem pirantelio, ir kai pamaciau ismatas nusigandau... prisivynioje, prisivynioje kazkokiu baltu gana neplonu siulu, itariu kazkurie kirminai isejo. Dabar jaudinuosi ar nebus nuo seses uzsikretusi 1 metuku mazoji... Gal kam taip buvo? Ar ir mazajai reikia kokiu vaistuku? pirantelis tik nuo 2 metu, nzn ka daryt...
tai jau tikrai kirminai
o uzsikrest tai net neisivaizduojate kaip paprasta

Beja, paprastai jeigu kirminu yra pas viena seimos nari tai garantuotai turi visi seimos nariai, reiketu gydytis visiems

teko matyti yotube klipuka, ten pasakoja, kad jeigu turi namini gyvuna, arba kazkada turejai, jeigu valgai sushi, kirminu turi 100 proc.
as pati turejau labai rimtu sveikatos problemu, kurios per metus niekur nedingo, o praeita gydytoju tai ne tas zodis kiek

beskaitinedama visur baigiu prieiti isvada kad mano negalavimus irgi galejo lemti kirminai
Beja paskaitykit Huldos Clark knyga "Kaip issigydyti visas ligas " . Is pradziu as labai skeptiska tuo klausimu buvau, bet kuo daugiau skaiciau ta knyga, tuo labaiu man kirbejo mintis kad autore net labai teisi
QUOTE(sunday @ 2012 08 19, 12:01)
Geriausia visai šeimai tokiu atveju pragerti vaistus nuo kirminų ir labai gerai išsiurbti, iškratyti, išplauti namus. Jei turite gyvūnų - ir jiems kuo būtiniausiai. O dėl mažosios tai pasitarkite su vaistininke arba gydytoja.
Sėkmės, tikiuosi susitvarkys viskas su pilvukais nuo šitų bjaurybių