Įkraunama...
Įkraunama...

Čekija. Praha.

QUOTE(groovy @ 2009 02 06, 13:02)
O man kaip tik užsienyje patinka važinėti viešuoju transportu. Ir ten daug įvairių žmonių juo važiuoja, Lietuvoje tik dauguma iš...dėję (aš irgi šiek tiek, nes jei viešasis, tai nebent mikriukai blush2.gif ) ir kiekvienas po mašiną perkasi. Bet jei su dukriuku, gal ir suprantu jūsų nenorą.

Viešasis transportas Prahoje gerai tuo, kad greičiau pravažiuoja, kai tuo tarpu lengvieji automobiliai skendi kamščiuose..
Atsakyti
Mes su drauge planuojam vaziuoti i Praha. Gal kas galetu parekomenduoti koki nebrangu viesbutuka ar hostel'i, kur galima butu apsistoti kelias dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2009 03 03, 21:19)
Mes su drauge planuojam vaziuoti i Praha. Gal kas galetu parekomenduoti koki nebrangu viesbutuka ar hostel'i, kur galima butu apsistoti kelias dienas  4u.gif

Aš skridau su CSA- tai mane buvo apgyvendinę jų viešbutyje su nuolaida. Šiaip jis gana brangus. Jei įdomu, gyvenau viešbutyje Ariston.
Atsakyti
hmm.. mum brangaus nereikia.. kaip tik ieskom ka nors pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2009 03 03, 22:03)
hmm.. mum brangaus nereikia.. kaip tik ieskom ka nors pigiau  4u.gif

Galit pabandyt paieškoti www.booking.com . Mes Romoje per juos susiradom su gera nuolaida viešbutuką prie pat Vatikano. Tam rajone viešbučiai tikrai brangūs. ax.gif
Atsakyti
Ką pigaus (bet dviejų žvaigždučių), bet tikrai nepertoliausiai nuo centro radau, tai va
http://www.praguehol...pensionbeta.php
Tik 14 eurų per parą. Matau, kad nelabai toli mano namų. Jei jums nekliūtis, kad ten tualetai "bendri", tai galit book'intis smile.gif Beje, pati jame nebuvau, bet iš tinklalapio matau, kad reitingas aukštas.

Čia truputį brangesnis http://www.praguehol...e-residence.php , bet irgi netoli centro, tik šiek tiek toliau nuo karališkųjų vynuogynų. Vėlgi, nebuvau pati jame.

Šitas pačiam centre, senamiestyje, taigi vieta gera http://www.praguehol...ska-pension.php . Jei spėsit iki kovo 17, kada nesezonas, tai irgi pigiai prasisuksit (vienvietis - 29 eurai, dvivietis - 36), sezono metu kainos beveik dvigubai šokteli. Beje, kažkodėl mažokas šio viešbučio reitingas, tai reikėtų galvoti, ar priekabios jūs esat, ar tiesiog permiegoti kažkur reikia ir tiek.

Iš nuotraukų tai neatrodo labai gerai, bet pigus ir nepertoliausiai nuo centro http://www.praguehol...ila-pension.php

O šitas viešbutis šalia mano namų http://www.hotel-lun...ates/index.html , man patinka jo išvaizda išorėje (viduje nebuvau), patinka gatvelė, kurioje jis yra (gal todėl, kad per ją kasdien einu:)) mažytė tokia) ir pavadinimas ("Mėnuliukas") smile.gif) Bet čia apie 200 ir daugiau lt per parą už kambarį. Beje - 5-10 min pėščiomis iki centro, gerame rajone su puikiu susisiekimu ir nepertoliausiai nuo "karaliaus vynuogynų".

Na galima rasti ir daugiau, čia nuo jūsų pageidavimų ir norų priklauso smile.gif

Beje, Prahoj jau saulėtas pavasaris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _saule: 09 kovo 2009 - 14:56
QUOTE(_saule @ 2009 03 09, 14:52)
Beje, Prahoj jau saulėtas pavasaris smile.gif

Ech... Ten visada greičiau, o kaip miestas gražiai atrodo, saulės nutviekstas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 03 09, 16:08)
Ech... Ten visada greičiau, o kaip miestas gražiai atrodo, saulės nutviekstas... wub.gif

Praha piečiau LT- tai taip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 09, 16:13)
Praha piečiau LT- tai taip ir yra.

Tai žinau biggrin.gif

Pasiilgau Prahos... Pavasarinė Praha (apie balandį) nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 03 09, 18:40)
Prašau smile.gif
O norintiems saulės tai tikrai čia viskas greičiau šyla ir paukščiai čiulba. Kai Lietuvoje buvo minus dešimt, pas mus nulis; snigo vos kelis kartus, o dabar jau maloniai šyla, saulė pro langą žadina kasryt.

Va, mane kaip tik labai domina reliai, koks oras Prahoj, nes kitą pirmadienį jau važiuojam, nežinau kaip čia tą vaiką rengti, kokių drabužių imti, kokia avalinę.... nes kiek žiūriu prognozes nete, tai ištisai lietų rodo, jokios saulės, 5; 8 šilumos....
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 03 09, 16:51)
Va, mane kaip tik labai domina reliai, koks oras Prahoj, nes kitą pirmadienį jau važiuojam, nežinau kaip čia tą vaiką rengti, kokių drabužių imti, kokia avalinę.... nes kiek žiūriu prognozes nete, tai ištisai lietų rodo, jokios saulės, 5; 8 šilumos....

Pastarąsias porą savaičių kasdien šviečia saulė, bet kelias paskutines dienas ir palyja. Pvz. šiandien visą dieną švietė saulė, o aš tik nuėjau į dušą, išeinu ir jau matau, kad lynoja, debesų yra. Kartais būna, kad rytais palyja, o paskui visą dieną geras oras. Temperatūra naktį pastaruoju metu būna apie 7-9 laipsnius, dieną 10-15 laipsnių. Kokie orai bus kitą savaitę, nesidomėjau smile.gif
Jei važiuojat su vaiku, tai tegul vaikas turi ir šaliką, kepurę ir pirštines, nes kartais pūsteli šaltokas vėjas, tai gali perpūsti.
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 03 09, 19:37)
Pastarąsias porą savaičių kasdien šviečia saulė....

Ačiū labai, nes visas kiek žiūrėjau prognozes, nei pro kur nepanašu į tai ką pasakojat smile.gif
Bučiau vaiką vos ne žieminiais batais ir kombinzonu aprengus.... biggrin.gif
Gal galėtumėte savaitės pabaigoje dar patikslinti ką žadės jūsų prognozės? blush2.gif
Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti