Įkraunama...
Įkraunama...

Čekija. Praha.

QUOTE(Dilma @ 2009 05 19, 12:55)
Spėju, kad buvom biggrin.gif , jei turi omeny taip vadinamą Čekų Šveicariją.

Ne čekų Šveicariją pasiliksim turbūt kitiems metams. Šiemet lankysim Čekų rojų (Turnov, Jičin, Trosky)

O mes visai susidomėjom tuo vadinamu tarybiniu kurortu ir jo apylinkėm. Važiuosim pasižiūrėt. Parašykit, jei kas ką galit pasiūlyt pažiūrėt, aplankyt. Arba priešingai, kas nuvylė, nepatiko. Ačiū Dilma ir visoms kas dar rašysit
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2009 05 19, 14:00)
O mes visai susidomėjom tuo vadinamu tarybiniu kurortu ir jo apylinkėm. Važiuosim pasižiūrėt. Parašykit, jei kas ką galit pasiūlyt pažiūrėt, aplankyt. Arba priešingai, kas nuvylė, nepatiko. Ačiū Dilma ir visoms kas dar rašysit

Mums tas miestelis visai jaukus pasirode. Na,aisku,rusu daug, bet kur ju nera. Namukai palei Tepla, berods,upe grazus issideste eile tokia, grazu pasivaikscioti. Buvom baseine su ju tais terminiais vandenim, atviras,ziuri sau i miesto vaizda smile.gif Dar Dianos bokste buvom, nu nieko ypatingo, bet uzlipt galima. Visi vaiksto ten su maziukais asoteliais, yra kraniukai, daug ju,is kuriu bega skirtingos temperaturos ir surumo mineralinis, tai visi ten ji geria. Na, gydyklos ten, sanatorijos, atgauti jegas skirtos.
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2009 05 19, 13:00)

Man labai patiko Karlšteinas - karaliaus užmiesčio rezidencija , pilis kalnuose. Tikrai rekomenduoju aplankyti.
O Karlovy Vary man šiaipsau, nepadarė didelio įspūdžio. Tik mineralinis iš gelmių ten laabai skanus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 19, 14:41)
Man labai patiko Karlšteinas - karaliaus užmiesčio rezidencija , pilis kalnuose. Tikrai rekomenduoju aplankyti.

Bet kad toje pilyje už tokią bileitų kainą nieko doro smile.gif . Pats miestukas, pritariu - labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 19, 17:31)
Bet kad toje pilyje už tokią bileitų kainą nieko doro smile.gif . Pats miestukas, pritariu - labai thumbup.gif

Vaškinių figūrų muziejus juk ten yra. Nors bilietai į jį gal atskirai nei į pilį perkami g.gif Dar rodė kažkokį filmuką su mozaikomis, irgi gražu.
Na aš Karlšteiną įsimylėjau thumbup.gif
Be to ten vienoje kavinukėje net lietuviškai kalbantis barmenas pasitaikė tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 19, 18:35)

Be to ten vienoje kavinukėje net lietuviškai kalbantis barmenas pasitaikė tongue.gif  thumbup.gif

Ir meniu lietuviškai radom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 19, 18:35)
Be to ten vienoje kavinukėje net lietuviškai kalbantis barmenas pasitaikė tongue.gif  thumbup.gif

QUOTE(Dilma @ 2009 05 19, 18:37)
Ir meniu lietuviškai radom biggrin.gif

o čia tai įdomiai. Čia Karlšteijne?
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2009 05 19, 18:08)

Aha tongue.gif thumbup.gif
Labai jaukus miestelis ( ar kaip tą vietovę kalnuose galima pavadinti)thumbup.gif
Atsakyti
Aš šį savaitgalį buvau Karlšteine. Na nieko toks kaimelis - pilis ir gatvė su suverynų parduotuvėlėmis.
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2009 05 19, 19:08)

user posted image pačiame jame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 19 gegužės 2009 - 21:18
Tos lietuviskos iskabos visus is musu grupeles pribloske. Tik ir fotografavom thumbup.gif O kai uzejom i vidu.... su padaveja net lietuviskai pavyko pasikalbet ir uzsisakyt 4u.gif Tikrai verta aplankyti Cekija. Neisdildomi ispudziai.
Atsakyti
Dun, parašyk, ką aplankėt, ką pamatėt. Sustatinėjam kelionės planiuką. Dar galim koreaguoti. Gaudom visas nuomones, įspūdžius, Ką reiktų žinoti?
Atsakyti