Įkraunama...
Įkraunama...

Čekija. Praha.

lektuwo bilietai ir viesbutis buwo uzsakyti per firma,tai atskiru kainu nlb zinau ..(keliones kaina+oro uosto mokestis+pervezimas =1218/asmeniui)
gywenom ESPRIT*** viesbuty,twarkingas ,svarus.7min nuo metro,su kuriuo lengwai pasiekdawom centra arba bet kuria miesto dali.
uz muziejus ir visokias lankytinas vietas nemokejom atskirai,nes jau buwom nusipirke miesto kortele.
laiwu plaukiojom ir buwo tikrai puiku-vaisino arbata,kava,vynu,meduoliais smile.gif ir gide puikiai pasakojo angliskai..
kainos nera dideles,bet jau ir cekijoj nebera taip pigu.
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 01 06, 20:13)
lektuwo bilietai ir viesbutis buwo uzsakyti per firma,tai atskiru kainu nlb zinau ..(keliones kaina+oro uosto mokestis+pervezimas =1218/asmeniui)
gywenom ESPRIT*** viesbuty,twarkingas ,svarus.7min nuo metro,su kuriuo lengwai pasiekdawom centra arba bet kuria miesto dali.
uz muziejus ir visokias lankytinas vietas nemokejom atskirai,nes jau buwom nusipirke miesto kortele.
laiwu plaukiojom ir buwo tikrai puiku-vaisino arbata,kava,vynu,meduoliais smile.gif ir gide puikiai pasakojo angliskai..
kainos nera dideles,bet jau ir cekijoj nebera taip pigu.

gal galetum papasakoti apie miesto koretele? "Su kuo tai valgoma?" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 08 sausio 2008 - 00:20
sita kortele galima uzsisakyti internetu,atsiimti vietoj.tokiu tipu korteliu yra visose europos miestuose ir tai tikrai patogu
tu susimoki uz kortele ir su ja iejimas i beweik visus muziejus nemokamas,kai buwom stockholme transportas wiesasis irgi nekainawo su ja
lb patogu,nes nereikia atskirai pirkiot :)gal ir pigiau,kad daug kur eini...
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 01 11, 23:36)
sita kortele galima uzsisakyti internetu,atsiimti vietoj.tokiu tipu korteliu yra visose europos miestuose ir tai tikrai patogu
tu susimoki uz kortele ir su ja iejimas i beweik visus muziejus nemokamas,kai buwom stockholme transportas wiesasis irgi nekainawo su ja
lb patogu,nes nereikia atskirai pirkiot :)gal ir pigiau,kad daug kur eini...

o kur jus uzsakinejote savaja?
Atsakyti
http://www.pis.cz/en...sts/prague_card

netingekit pasizwalgyt internete tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif
buvau prahoje praeita ir uzpraeita vasara, dabar visiems rekomenduoju nuvaziuoti. manau ten veiklos ras ivairiu pomegiu zmones, vieni gali eiti i muziejus o kiti i aludes ragauti alaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskutinį kartą Prahoje buvau šį rudenį. Liuks. Labai man šis miestas patinka thumbup.gif
Jei ką nors kas nors domina konkrečiau, tai mielai atsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 01 18, 09:31)
Paskutinį kartą Prahoje buvau šį rudenį. Liuks. Labai man šis miestas patinka  thumbup.gif 
Jei ką nors kas nors domina konkrečiau, tai mielai atsakysiu  mirksiukas.gif

O tu pasakok, pasakok... viska bigsmile.gif kodel rudeni? Kas patiko, kur nakvojai, kiek kainavo, kaip radai? kur valgei, ka valgei, ispudziai? ko nepamatei ir visa kita. juk kelionese tiek visko nutinka, kad ir paklausti tokiu dalyku, kita syki, ne nesugalvotum ax.gif
Atsakyti
Man ir idomu, papasakokit kas nors skride savaitgaliui i praha, mes su vyru planuojam nulekti ax.gif , norim i keturiu arba penkiu zvaigzduciu viesbuti, gal kas kokigera gali rekomenduoti?
Atsakyti
Buvau Prahoj vasarą.
Šiaip labai patiko, labai fainas miestas.
Tik painu, daug siaurų gatvelių, bijojau pasimest biggrin.gif
Atsakyti
O tai gal galit pasakyt konkreciau ka butina pamatyt, nes jau kiek paskaiciau tai viskas ten idomu, o dienas tik keturias turesim Prahai apziuret. Gal kas zino kur Prahoje yra Ikea parduotuve, sakiau jei kur butu netoliese uzbegtumem, nes labai patinka man tas prekybos centras.
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2008 01 25, 11:13)
O tai gal galit pasakyt konkreciau ka butina pamatyt, nes jau kiek paskaiciau tai viskas ten idomu, o dienas tik keturias turesim Prahai apziuret. Gal kas zino kur Prahoje yra Ikea parduotuve, sakiau jei kur butu netoliese uzbegtumem, nes labai patinka man tas prekybos centras.

Įvesk Vikipedijoj "Praha" ir tada pamatysi aprašymą, o po juo yra keletas nuotraukų "Miesto vaizdų galerija". Tai va - šitas vietas ir rekomenduočiau pamatyti, jos visos yra mieste ir kažkur blaškytis nereikia. Yra rodykės gatvėse, kurios nurodo, kuria kryptimi eiti link muzejų, bažnyčių ir t.t. Bet šiaip viskas nuoseklu, kaip ir parodya nuotraukose - pradedi eiti nuo muziejaus, kol pasieki centrinę aikštę. Mums su vaikinu pakako vienos dienos visoms šioms vietoms apžiūrėti, tačiau jums nebuvusiems Prahoj, nežinantiems kelio, manau teks ilgiau pavaikščiot smile.gif Dėl Ikea, jeigu reikia, galiu pasiteiraut vaikino 4u.gif
Atsakyti