Atograza, aciu uz pagalba. manes ginti nereikia. O kadangi esame virt. erdveje, tai galiu bet kada uzdeti "ignora" ir nebeatsakineti. Taip viskas paprasta virt. erdveje. Bunant vaiku man nieko nereikejo irodineti, nes aprasytos baisybes vyko ne tik pries vienos mano akis. Jei tevai ir kt. kaimynai nebutu mate tu baisybiu, butume ir toliau tame rajone gyvene. Aciu Dievui, dauguma pagal tuometines galimybes, kam rupejo ramybe ir nesuluosinti vaikai, issikrauste i ramesnes vietoves. Mes taip pat.
O kad rajonas buvo baisus ir siuo metu net dar baisesnis, tai jau ka padarysi. Tik is atminties neisbrauksi. Paranojos, schizofrenijos, ar perdeto jautrumo, gydytojai nei anuomet nenustate, o ir dabar kasmet pasitikrinu sveikata. Atrodo, kad viskas O.K.
Man tik keista, kad jus vieningai kaltinate siuos laikus, kurie tarytum tik Shast! ir patapo baisus. Juokinga! Neatsirado is niekur toks a la Terminatoirus, griaunantis musu tyra ir tobula visuomene.
Mia, isiskaityk, KOKS verslas. Nejaugi prekyba moterims ar narkotikais yra "nekaltas" verslas? Jei ne, tuomet as nezinau, kokiais matais siais laikais matuojama morale

.
Deire, Maluko nepazistu, i Delfi komentaru nerasau. Bet idomu buti "kategorizuotai". Atrodo, kad niekur nepavartojau nei necenzuriniu zodziu, nei grasinanciu issireiskimu.
Beje, nei vieno ruso savo auksciau isdestytuose pamastymuose nepaminejau, nekaltinau. Ivardinau, kaip man atrodo, totalitarine visuomenes buvusi gyvenima, kuris ir seja sios dienos vaisus: besiblaskanti antroka su peiliu, uzsakytus isprievartavimus ir pan. Taip pat skaitant sia tema, susidare ispudis, kad mamos koveiveikia siuolaikine svietimo sistema, suversdamos kalte mokytojams. Su tuo as nesutikau ir pasidalinau mintimis, kad VIEN mokytojos ar mokykla nera kalti uz siu dienu mokiniu elgesi ar poziuri i moksla. Mokytoju morales toks pats lygmuo ir supratimas, kaip ir tu paciu mamyciu, kurios aiskinasi sukrutas naujas metodikas, kurios jokiu poslinkiu neodo. Tiek.
Nei "Brazausko, nei Landsbergio(sen.), nei ruso nekaltinu". Viso labo tik pasidalinau savo poziuriu. Gaila, kad musuose kategoriskumas toks gajus ir neparenkame zodziu, ar neisiskaitoma i mintis, kuriomis is anksto perspejau, kad nieko nekaltinu, ir niekam asmeniskai netaikau. tai buvo tik mano pamastymai.
Yra idomu diskutuoti, kuomet kategoriskumai nerezia akiu. Taigi,a s uz taikia diskusija, be jokiu kaltuju ieskojimu.