Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Na aš žinoma galiu surašyti, jei jau taip reikalaujat mirksiukas.gif Tik neįsivaizduoju kaip reiktų tą sąrašiuką įvardinti? g.gif O štai mes supermamos darom super meetus?Ar šiaip šio skyrelio dalyvės:
olilove, ingridukas, euforija, žydroji svajonė, lanchesė, gėlytė, ne mama ???
Nors mano nuomone tas sąrašiukas gal nelabai reikalingas, juk mūsų kasdien viis daugiau ir kiekvienas naujas veidas čia labai laukiamas
Ar kaip?Na siūlykit, siūlykit....
O dėl temos pavadinimo ką manot?Paliekam ar pakeičiam?Jei keičiam siūlom savo variantus, mergytės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 18 sausio 2007 - 13:01
na va,tik gryzom is poliklinikos,vaikas jauciasi kolkas gerai,bet pas mane su sveikata nekas.Turiu didziuli uzdegima,vaistam isleidau visas santaupas,net geda sakyt kiek doh.gif dabar savaite turesiu gyditis,ir kenteti skausmingu vaistu durius,o ju bus net 10 doh.gif O dar triju rusiu vaistai................... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nuotaikos nera,tai turbut ir neeisiu si karta i susitikima verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ingriduk, davai susitariam mirksiukas.gif -TU neliūdi, nusišypsai ir pasakai sau, kad viskas bus super puper mirksiukas.gif SVARBIAUSIA, kad pasveiktum, o susitikimai palauks, o ir mes nepabėgsim mirksiukas.gif Viskas bus gerai, pupa 4u.gif
Atsakyti
ingriduk, tu tik neliūdėk 4u.gif pasisteng pailsėti kiek gali, gerk daug skysčių, šiltai apsirenk, jokių skersvejų smile.gif visos ligos praeina ir ši praeis biggrin.gif

o dėl malibu, ten gal reikia iš anksto užsisakinėti bilietus??? g.gif
Atsakyti
As tai kiekviena syki skaitydama kertele sielai ir uzmaydama sita temele vis pamirsdavau ape ka ji. Nes toks neinformatyvus pavadinimas...
bet yra kita puse sito neinformatyvumo - kiekviena syki ja is naujo vis atidarydavau, kol supratau, kad jau laikas parasyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 01 18, 12:39)

Lachesė, jei į klubą nenori eiti vien dėl savo draugo, manau mes tą problemą laikui bėgant išspręsim-tiesiog kada nors prigrėbsim jį kartu į mūsų moterišką kompaniją Manau po to jis supras, kad gal geriau kokį vakarą jis pabus namučiuose kol tu su mumis pletkavosi apie mergautiškus reikaliukus

QUOTE(ingridukas @ 2007 01 18, 14:01)
na va,tik gryzom is poliklinikos,vaikas jauciasi kolkas gerai,bet pas mane su sveikata nekas.Turiu didziuli uzdegima,vaistam isleidau visas santaupas,net geda sakyt kiek  dabar savaite turesiu gyditis,ir kenteti skausmingu vaistu durius,o ju bus net 10  O dar triju rusiu vaistai................... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Nuotaikos nera,tai turbut ir neeisiu si karta i susitikima verysad.gif
Sekmes 4u.gif

ačiū ,Olilove už pasiūlymą,manau,kad tikrai kada taip ir padarysim,gal tada supras,kad jūs doros moterys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o dėl pavadinimo gal gale tik vieną žodelį pridėčiau susitikti ,bet šiaip man jis patinka wub.gif
Ingriduk,tau labai tinka prie veido šypsena,pamenu,kaip juokeisi iš širdies žaisdama,tai nusišypsok ax.gif mane ligos kankino porą gerų savaičių,bet gydė tik žoliniais vaistais,kad ir gerais,bet ilgiau truko,tai gal tau tie skaudus bent padės greičiau pasveikti,be to tai beveik saviįtaiga,juk tiek išleidai,tai negali nepadėti doh.gif mirksiukas.gif nepasiduok,pasveiksi 4u.gif

nageras,nelaido įterpti kažkiek veidukų,rašo per daug,tai truputį pratryniau jūsiskes,sorry unsure.gif
Atsakyti
Tai tada naują temą užvedam pavadinimu "O kodėl gi ne?! II dalis" Susitinkam!!!.
Beje naują naują temą galit atidaryt bet kuri iš jūsų. Ir jei turite gerų idėjų naujam pavadinimui ir šis jums atrodo tokiai temai netinkamas, tai pirmyn!!!Juk ne aš viena čia šeimininkė. O dėl sąrašiuko pagalvojau, kad gal nuspręskime kartu ar jis reikalingas ar ne, ok?
O dėl Malibu, Euforija, manau bilietus ir ten galima nusipirkt, o vet stalą būtų gerai iš anksto rezervuot. Nemanai? Tai kas prisijungia ryt į Malibu?
Atsakyti
noriu į Malibu, bet negaliu... doh.gif
Atsakyti
as irgi negaliu blush2.gif
prisijungsiu kita savaitgali jei kas nors sugalvos i koki kluba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2007 01 18, 14:50)
as irgi negaliu blush2.gif
prisijungsiu kita savaitgali jei kas nors sugalvos i koki kluba 4u.gif

o man šiuos du savaitgalius niekaip nesigaus kur nors į klubą išsirauti...- ... dirbsiu... doh.gif galiu tik į kavinukes ar šiaip kur..pvz, kad ir į teatrą.. ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti