Liaba

...skaiciau skaiciau ta jusu sena tema, kol "daskaiciau" iki galo ja ir uzdare

....net ishsigandau, kad savo "vairavimo gyvenimu" nepasidalinsiu

...Bet koks cia pas jus mielas bendravimas, nuodeme butu jeigu neprisijungciau
Na tai va....Esu cia naujoke, bet irgi noreciau prie jusu prisijungti...
Kursus baigiau priesh 2 metus, tada ir teorija ishlaikiau.....O jau su vairavimu tai uzsitesiau iki dabar......Per ta laika dar su pazistamu vazinejau, bet kad jis ne instruktorius buvo, tai visa laika reikejo aikshteles ieshkoti, ir kad dar i miesta neishleisdavo

...Nu zodziu, tokia atsipalaidavus ir buvau......Bet va rugseji nusprendziau daugiau nebetempti shios "gumos ant ratu" ir paimti papildomu vairavimu....MB dabar jau C kategorija laiko

, tai surado per savo instruktoriu man ....Dave telefoniuka-paskambinau....Ir dar priesh tai i egza Regitroj uzsirashiau lapkricio 9 diena....

....Nu jau viena syki vaziavau su nauju instruktoriumi ketvirtadieni (2006.10.19)....Nu tokio superinio dar nebuvau sutikus

...Man jis taip patiko!....Jis ish Zukausko VRC....Kita savaite dar 2 pravaziavimai.....Ir diena priesh egza dar 2 ish eiles, kad iki regitros speti nuvaziuoti ir viska ten apziureti....
Bet vis tiek bijau....
Kai ketvirtadieni nuvarem i aikshtele ir pradejau tuos manevrus pagal naujas taisykles atlikineti, taip baisu pasidare, ne tas zodis...Bet po to ramiau pasidare
O mieste tai sunkoka man dar...Kazkaip neatidi esu...Gal del to, kad mieste senokai nevaziavau....Brrrr...Baisu.....