Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ingucke @ 2006 12 07, 13:17)
Ir as einu siandien laikyti vairavimo, vaje vaje kaip baisu, juk jau penkta karta bandysiu... blush2.gif

Na tai sekmes tau,turiu nuojauta,kad siandien tau pavyks! mirksiukas.gif Laukiam ziniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 23:28)
Susitikimo vieta - "Zebro" mokykla lotuliukas.gif

Ok! Tik parasyk kada ir kur ji randasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 12 07, 15:41)
Na tai sekmes tau,turiu nuojauta,kad siandien tau pavyks! mirksiukas.gif Laukiam ziniu 4u.gif
Papildyta:

Ok! Tik parasyk kada ir kur ji randasi lotuliukas.gif

Oi, ir aš noriu į susitikimą, kada jis? ax.gif
ZEBRAS Laisvės al.59, III aukštas, tame pastate, kur Danija ir Terranova - nežinančioms.
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 12 07, 13:11)
Ingucke, sekmes tau dideles!!!!

Nataliuke, niekaip nesupratau ''Na ir neįvariau galu aš jos  Per toli nuo linijos. ''
Kurioj vietoj per toli nuo linijos? g.gif , as tai zinau, kad jiems svarbiausiai, kad ant linijos neuzvaziuoji, bet jei pastattai masina toliau ar arciau prie linijos, tai juk nieko tokio    schmoll.gif

Tai ir užvažiavau.... Gal ne taip išsireiškiau pradžioje...

Jau susitariau su kitu instruktorium aikštelėje pasibandyti. Užsirašiau 18 dienai, bet norėčiau anksčiau, gal pavyktų kokiam pirmadieniui, antradieniui ? g.gif Nes bijau, kad po to gatvę pamiršių.... Nors vakar ryte vairavau ne blogai, bet po savaitės gali būti aikštelę gerai, o gatvė blogai....
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2006 12 07, 16:38)
Tai ir užvažiavau.... Gal ne taip išsireiškiau pradžioje...

Jau susitariau su kitu instruktorium aikštelėje pasibandyti. Užsirašiau 18 dienai, bet norėčiau anksčiau, gal pavyktų kokiam pirmadieniui, antradieniui ?  g.gif  Nes bijau, kad po to gatvę pamiršių.... Nors vakar ryte vairavau ne blogai, bet po savaitės gali būti aikštelę gerai, o gatvė blogai....
O tai negali dalį pamokos važiuoti ir gatvėje? Pasimokyk aikštelėje, o paskui paprašyk likusį laiką gatvėje pasisukioti, ir nepamirši.
Atsakyti
Paskaiciau as Jusu foruma ir man patiko. Jus jau pradejot mokytis, o as jau kokius antrus metus atedejineju, tai vaikai, tai mokslai... Viskas mad.gif nuo sausio menesio einu ir uzsirasau i busimu vairuotoju kursus.... mirksiukas.gif

Gal galit pasakyt, kaip ta vairavimo mokykla Fabijoniskese berods L.Giros gatvej. 4u.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 12 07, 14:47)
O tai negali dalį pamokos važiuoti ir gatvėje? Pasimokyk aikštelėje, o paskui paprašyk likusį laiką gatvėje pasisukioti, ir nepamirši.

Tai taip ir gaunasi, kol iki aikštelės važiuosiu tai po miesta išeis važiuoti.
Bet vairavimas man pirmadienį, o egzas tik 18 d, jei neatsiras anksčiau vietos, reikės dar vienos pamokos tikriausiai prašyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydrė @ 2006 12 07, 14:32)
Oi, ir aš noriu į susitikimą, kada jis?  ax.gif

A jooo, kada tai niekas ir nežino. Gal šiaip kokį antradienį ar ketvirtadienį 18.00 laugh.gif
user posted image
Programa
1) Kaip išlaikyčiau teorijos testą dabar (prie kompų) unsure.gif
2) Paskaita "ko nemoku turėdama teises?" lotuliukas.gif
3) Dragas blink.gif
4) Ekskursija policijoje.

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 07, 17:23)
A jooo, kada tai niekas ir nežino.  Gal šiaip kokį antradienį ar ketvirtadienį 18.00 laugh.gif
user posted image
Programa
1) Kaip išlaikyčiau teorijos testą dabar (prie kompų)  unsure.gif
2) Paskaita "ko nemoku turėdama teises?"  lotuliukas.gif
3) Dragas  blink.gif
4) Ekskursija policijoje.

bis.gif

Nu viskas yra - noras, programa, nemažai norinčių, tai ko trūksta? biggrin.gif
Einam kitą savaitę?
Atsakyti
Dar zinai, kas blogai, nataliuke, kad tavo instruktorius nepamokino taves pasitaisyti...na kai vaziuoji pvz 90 laipsiu ir matai kad i linija ivaziuosi- tada reikia pasitaisyti-pavaziuoti i prieki issukus vaira i kita puse, ir vel atgal,
as kai pirma karta laikiau- ir gavau 90 laipsniu, tai vaziavau vaziavau sukau sukau atbula ir ziuriu-kad kazkas nelabai, tada atsidariau savo dureles ir paziurejau kur as vaziuoju- pamaciau, kad tuoj ant linijos uzlipsiu doh.gif , tada uzdariau duris, issukau vaira i priesinga puse (i kaire) ir pavaziavau i prieki biski. tada vaira vel issukau iki galo i desine ir liuks ivaziavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mykole @ 2006 12 07, 15:35)
Dar zinai, kas blogai, nataliuke, kad tavo instruktorius nepamokino taves pasitaisyti...na kai vaziuoji pvz 90 laipsiu ir matai kad i linija ivaziuosi- tada reikia pasitaisyti-pavaziuoti i prieki issukus vaira i kita puse, ir vel atgal,
as kai pirma karta laikiau- ir gavau 90 laipsniu, tai vaziavau vaziavau sukau sukau atbula ir ziuriu-kad kazkas nelabai, tada atsidariau savo dureles ir paziurejau kur as vaziuoju- pamaciau, kad tuoj ant linijos uzlipsiu doh.gif , tada uzdariau duris, issukau vaira i priesinga puse (i kaire) ir pavaziavau i prieki biski. tada vaira vel issukau iki galo i desine ir liuks ivaziavau  thumbup.gif

O nera taip,kad atbuline tik viena karta gali panaudot? Nu ta prasme, kad jei daugiau nei viena karta - tai jau kazkoks baudos baliukas ar pan.? g.gif Mane tai vienas instruktorius moke taip pat, tik nepavaziavus i prieki - ta prasme, kad jei matau,kad jau "lipu" ant linijos, tai istiesint vaira, ir kaip jis sake biskiuka "ivaziuot giliau"( tada taip daugmaz skersai ivaziuoji, kaip man atrodo) ir tada vel susuki vaira i desine ir graziai ivaziuoji iki galo.. Nu nezinau, ar pavyko man cia paaiskint? unsure.gif
Mano tai didziausia problema, kad jei jau iskart nesigauna, tai paskui visiskai pasimetu su vairu - kokioj padety jis yra ir i kuria reikia sukt doh.gif O rytoj jau ir manes laukia isbandymas rolleyes.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų- atbulinės negalima bet kiek kartų jungti. Tik 2 kartus- vieną kartą savaime suprantama ir dar kartas pasitaisymui. Įjungus trečią kartą- klaida, o ketvirtą- neišlaikyta (taip egzaminatorius man paaiškino).
O dėl meet'o, tai bloga nuojauta man sako, kad kalbama apie Kauną... g.gif Nes kiek susidariau įspūdį, tai ZEBRAS Kaune? unsure.gif
Na tuomet pasiūlymas toks- du meetai vilnietėms ir kaunietėms. Aš mielai ATVAIRUOČIAU nors ir į Balbieriškį, bet ratų neturiu. tongue.gif biggrin.gif
O kaip vilnietės- kas prisijungtų? gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamasa_ @ 2006 12 07, 14:30)
Laikysim kumštukus  4u.gif

Tvirtybės  smile.gif

Aciu uz palaikyma mergaices, bet jus nepatikesit kas ivyko, nes nesitikejau kad taip gali buti, aikstelej ejosi labai gerai, gatveje irgi labai gerai, jau taip viska ziurejau:zenklus, perejas, sviesaforus ir pan.Ziuriu Stop zenklas raudonas, kai prie sankryzos pacios reikia sustoti, o ne prie zenklo, taip ir padariau, pasirodo tas instruktorius sedejes salia, tuo metu varte savo popierius, pasake kad sustosciau, pradejo aiskinti kad as nesustojau prie to Stop'o, as jam aiskinu kad sustojau, jis vistiek savo aiskina, as gincijuosi, kad sita zenkla labai gerai zinau ir sustojau, o jis vistiek savo...Kam as galiu irodyti???? fool.gif Viskas, vel neislaikiau...Sekanti karta sake vyras paskui vaziuos, jei vel prie ko nors prisikabins tai bent bus liudininku ...Va taip buna, net nerviskai pykino visa diena...
Atsakyti