Sveikos, skaiciau regitros puslapy visokias ten kritines klaidas, ir noriu jusu paklausti,ar is tikruju aiksteleje jau taip grieztai su tais cebtimetrais??? Ten raso, kad jei parkuojantis sustoji toliau nei 80 cm nuo linijos-viskas kritine klaida, ir galu privaziuoti reikia ne maziau nei 40 cm....Instruktorius niekada man taip neaiskino-buvo ivaziuoji ir viskas...Kas laiket- kaip ten? Ir dar parupo- kiek laiko mazdaug per egza gatveje reikia vaziuoti? ir ar iki lazdynu nuvaziuodavot?
Ir is vis ar ten sunkus tie keliai, ar verta pries tai ten pavazineti, ar nebutina????
kalba eina apie Vilniu.
QUOTE(RAMSE @ 2006 10 30, 10:09)
Labukas!Aha,bandysiu laime kita savaite.Pasiemiau dar kelis vaziavimus,kad vel atgauciau forma 

Nu va, šaunuolė

QUOTE(Olita @ 2006 10 30, 12:40)
Dar ir save gerbiančios pridurčiau...
Nenorit leistis, kad iš jūsų juoktųsi, tai ir nesileiskit
Taip.. Bet gal buvo sakau, kokios tai ypatingos aplinkybės. Nes kitaip nesuprantu ..
Sveikos merginos
. Gal galite padeti pasakydamos, kur galeciau rasti keliu eismo taisykliu testus. Arba jei kam nesunku gal galite atsiusti bilietukus adresu amalija@one.lt

QUOTE(Mykole @ 2006 10 30, 14:42)
ar is tikruju aiksteleje jau taip grieztai su tais cebtimetrais???
Laikiau dar be tų baisių linijų, bet parkuodamasi šiek tiek per toli nuo bordiuro buvau - gal kokie 50 cm vietoj 40, ar kiek ten turi būt, man atleido

QUOTE(Mykole @ 2006 10 30, 14:42)
kiek laiko mazdaug per egza gatveje reikia vaziuoti? ir ar iki lazdynu nuvaziuodavot? Ir is vis ar ten sunkus tie keliai, ar verta pries tai ten pavazineti, ar nebutina????
kalba eina apie Vilniu.
kalba eina apie Vilniu.
Na, man visas egzas su aikštele truko 27 minutes

Keliai tikrai nesunkūs, lengviau nei kitur mieste, vis tik nėra gyvenamasis rajonas, toli nuo centro, nei ten šviesikų daug, nei perėjų, keliai platūs, greitis 70 km/h - vienas džiaugsmas... Jei po miestą visaip maliesi, tikrai nėr prasmės ten važiuot kažkokių stebuklų ieškot, pati buvau tik per 3 ar 4 pamoką - nieko įdomaus ten - kaip ir visur, tik truputį ramiau

Sveikutės. Gal kuri nors galite parašyti,kaip nuvažiuoti i Regitrą?
Kokiu autobusu? Kur ten paleidžia? Aš Antakalnyje gyvenu, bet šiaip ne vilnietė,tai nelabai gaudausi ir labai jaudinuosi, kad laiku rasčiau

QUOTE(vikuxe @ 2006 10 30, 22:01)
Sveikutės. Gal kuri nors galite parašyti,kaip nuvažiuoti i Regitrą?
Kokiu autobusu? Kur ten paleidžia? Aš Antakalnyje gyvenu, bet šiaip ne vilnietė,tai nelabai gaudausi ir labai jaudinuosi, kad laiku rasčiau 

20 autobusas vaziuoja is lazdynu, islipti kulokiskiu stoteleje iskart priesais Regitra, teks tik per gatve pereiti

QUOTE(Patieška @ 2006 10 30, 00:27)
ne nuo moteriškumo ar vyriškumo čia priklauso - arba žmogus kiaulė arba ne. Čia ne lytis, o būdas. Pati apie save daug tarpais prigalvodavau
, bet apie dėstytoją ir instruktorių negaliu pasakyt nė vieno blogo žodžio - nepatyriau nieko tokio, kas bent iš toli būtų panašu į pažeminimą. Tiesiog visas mokymasis (išskyrus egzaminus
) tikrai kelia tik gerus prisiminimus. O mokykloje norėjai - galėjai ir arbatėlės ir kavos pasidaryt ir gero žodžio iš mokyklos direktorės ar vadybininkės sulaukt... Ne lytis čia esmė, o žmogaus tipas.

Patieška šimtą kartų teisi

Neišradinėkime dviračio, nepradėkim kurti naujų mokyklų (juokinga), geriau garsiai šaukim apie tai, kur gerai ir kur blogai. Atidžiai reikia rinktis, juk tiek visur čia prirašynėta apie mokyklas.
Arčiau namų pasirinkus tai ką, jau ir gera mokykla? Manyčiau, kaip Patieškai, geriau pavažinėti, bet ant tavęs niekas nerėks.
Taigi, išvada, kad mokyklų su kava ir arbatėlėmis, pašnekesiais jau yra. Tik nepatingėkite paieškoti. Man teko džiaugsmas tokią baigti, kaip Patieškai - tai Kauno "Zebras".
O pyragėlių prie kavos galite pačios nusinešti

QUOTE(Žydrė @ 2006 10 31, 12:56)
Patieška šimtą kartų teisi
Neišradinėkime dviračio, nepradėkim kurti naujų mokyklų (juokinga), geriau garsiai šaukim apie tai, kur gerai ir kur blogai. Atidžiai reikia rinktis, juk tiek visur čia prirašynėta apie mokyklas.
Arčiau namų pasirinkus tai ką, jau ir gera mokykla? Manyčiau, kaip Patieškai, geriau pavažinėti, bet ant tavęs niekas nerėks.
Taigi, išvada, kad mokyklų su kava ir arbatėlėmis, pašnekesiais jau yra. Tik nepatingėkite paieškoti. Man teko džiaugsmas tokią baigti, kaip Patieškai - tai Kauno "Zebras".

QUOTE(alleksandra @ 2006 10 30, 21:13)
20 autobusas vaziuoja is lazdynu, islipti kulokiskiu stoteleje iskart priesais Regitra, teks tik per gatve pereiti
Sekmes

Labai aciu

Įsidrąsinusi lankau kursus...teoriją labai atidžiai mokausi,bet klaidelių dar vis padarau...
O kaip jums sekėsi,ar išmokdavote,kad atsakytumėte visais procentais?
Kitą savaitę pradėsiu važiuoti...skambino instruktorius...Oi,neramu...
O kaip jums sekėsi,ar išmokdavote,kad atsakytumėte visais procentais?
Kitą savaitę pradėsiu važiuoti...skambino instruktorius...Oi,neramu...
ŠAunuole ramute53
KUrsai - tai tik pumpureliai, egzaminai ...
Prašom merginos penktadieni apie 14val. laikyti už mane kumščius, laikau praktinio vairavimo egzamina. tikiuosi pasiseks

Prašom merginos penktadieni apie 14val. laikyti už mane kumščius, laikau praktinio vairavimo egzamina. tikiuosi pasiseks

Labukas visoms! Visa tiesa apie linijas
Kiek ten tu cm,tai nezinau nors du kartus jau laikiau pagal naujus reikalavimus.Naujas ivaziavimo principas i atbula ir skersa garaza tai tikrai.Negalima uzsukti masinos ir pasistatyti jos atbulos.Reikia tiesiai pravaziuoti,tinkamai pasistatyti ir iskarto isiparkuoti,leidzia kirsti truputi linija kuri yra is keleivio puses isukant i garaza.Man toks budas tai net geresnis nei buvo,svarbiausia gerai pasistatyti masina pries isijungiant atbulini.Dar pridejo viena papildoma platu garaza,tai i ji isukant atbulai,jau negalima uzvaziuoti ant liniju,bet tas nera sudetingas,nes labai platus.Egzaminatorius visa laika sedi salia.