tai gal vaikas vaikstukuose nelabai zeme pasiekia?
Nors mano pazystamos vaikui kojyte i sona pakrypo, nes vaikstukai per zemai buvo ir iprato sleivai statyt
Mano ir stato kojyte ant pirstu galiuku,betmesdar nevaikstome,okartais ir normalai stato
ir vel tos mamos...
kas nors pas vaikuti ne pagal kataloga- jau ir pergyvena. viskas bvus gerai, dziaukis kad stovi ir prilaikoma vaiksto, o normaliai vaiksciot ishmokt dar turi daug laiko.

QUOTE(rakursas @ 2007 10 05, 23:30)
ir vel tos mamos...
kas nors pas vaikuti ne pagal kataloga- jau ir pergyvena. viskas bvus gerai, dziaukis kad stovi ir prilaikoma vaiksto, o normaliai vaiksciot ishmokt dar turi daug laiko.

Manau kad mamyte teisiog pergyvna, nori su kitom pasikonsultuoti

QUOTE(onushkis @ 2007 10 12, 15:52)
sutinku su tavimi

mano mažylė vaikštukuose iš pradžių vaikščiodavo ant pirštų galiukų, bet dbr jau begioja normaliai
net nzn, gydytoja nieko nepastebėjo dėl pėdučių, tai ar verta susirūpint?

QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 12, 19:09)
mano mažylė vaikštukuose iš pradžių vaikščiodavo ant pirštų galiukų, bet dbr jau begioja normaliai
net nzn, gydytoja nieko nepastebėjo dėl pėdučių, tai ar verta susirūpint? 

Neurologe, man pasake, kad neduoti vaikui vaikstuku, butent todel, kad vaikscios ant galu pirstuku, ir kreivai statys koja. Nedaviau, ir jau laksto namie, gerai kojyte deda

QUOTE(onushkis @ 2007 10 12, 20:21)
Neurologe, man pasake, kad neduoti vaikui vaikstuku, butent todel, kad vaikscios ant galu pirstuku, ir kreivai statys koja. Nedaviau, ir jau laksto namie, gerai kojyte deda 

hmm.. bet jau mums vėlu.. jau senokai vaikštukuose lakstom, mažulei labai patinka, neįsivaizduoju kad būtų jei atimčiau vaikštukus..

QUOTE(vilyte48 @ 2006 10 22, 09:30)
Mūsų mažajai tuoj bus metai.Ji pati pastovi gana tvirtai,bet kai norim ,kad paeitų tai iškart sėdasi ir ropoja ,arba prilaikoma eina ,bet ant pirštų galų.Labai neramu.Gydytoja sako,kad viskas gerai.
Jei gydytojai sako, kad gerai tai ir nepergyvenk. Suprantu, kad musu mamu toks darbas del visko nervuotis ir pergyventi. Maniskiui netgi buvo visokiu proceduru prirase, tuomet jis dar nemokejo vaiksciot. Dabar kai zingsniuja pats eina normaliai, jei tik paimi uz ranku tuoj kai balernas atsistoja

O del vaikstuku ir patis daktarai nesutaria, o be ju kartais neimanoma isiversti.
manoji vaikščiojo ant pirštų galiukų, bet viskas praėjo su lyg diena, kai pati atsistojo ant kojų ir pradėjo normaliai vaikščioti

QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 12, 19:46)
hmm.. bet jau mums vėlu.. jau senokai vaikštukuose lakstom, mažulei labai patinka, neįsivaizduoju kad būtų jei atimčiau vaikštukus.. 

Na jei deda kojyte gerai tai ner ko jaudintis. Jei butu negerai tai jau slepti reiketu vaikstuka