QUOTE(Dovainė @ 2012 05 14, 10:01)
Panašu

Tik rėmuo prie stuburo kompanijos kažkaip nalabai įsipaišo
O už nuoširdų patarimą ačiū

bandysiu pradžiai nuo žinomų dalykų -masažų pradėti
O tai kaip jums sekasi savo bėdas palengvinti?
Beje, galiu pasidalinti vienu savaitgalio "atradimu". Pradėjau tepti pečius tokiu žaliai žaliu tepalu iš veterinarijos vaistinės

ir ką - po truputį situacija gerėja
Del remens-as irgi galvojau kad neisipaiso...

Ale pasirodo klydau,tokiu cirku buvo kad ojei...

As lengvinu sau gyvenima stengdamasi nedaryti judesiu ir nenaudoti poziciju,kuriu negalima (apmoke reabilitacijoj),nenesu nieko sunkaus (i parduotuve-su dukra,ji ir tampo maisus,man neduoda

),uzkandi i darba nesuosi kuprineje,rankose nieko nenesioju. Keturis menesius del to nedirbau,gydziausi-mankstos,baseinas,ivairios kitokios proceduros...na ir atsikapsciau siaip ne taip.Kaip ne keista,labai neblogai pradejau atlaikyti darbo kruvi,ir,pastebejau,labai daug savijauta nuo stuburo bukles priklauso.Siaip pagrindas prie situ bedu-mankstos ir plaukimas,plaukimas labai gerai nuima raumenu sustingima ir skausma.
Del veterinariniu tepaliuku-taip,geras dalykas,man kolegos patare,patys taip gydosi

Bet tai tik laikina,stubura reikia gydyti is pagrindu-nuolat mankstintis...Bet labai sunku prisiversti...
Konkretesnis patarimas-gauti siuntima pas gera neurologa,tegul istiria normaliai (magnetinis rezonansas) ir paskiria gydyma.Mano kolegei irgi ranka pradejo skaudet,padare tyrimus-kakle isvarza...kaip ir man...