Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu transportas - Volga

mes irgi noresime volgas nuomotis smile.gif
Atsakyti
Volga, ar kita senoviška mašina- liuks!!! Niekada nenorejau limuzinu... patys vaziavom su Pobeda, buvo super, efektas nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija26 @ 2007 09 21, 19:08)
sveikos panos. mano brangiausias uzsimane volga-24 (kas prisimena taxi geltonos spalvos) juodos spalvos 5 masinu. man si idja nepatinka mega_shok.gif bandau ikalbeti ji ,kad volgas pakeistu bent jau i pabedas

kiekvienas renkasi pagal save. Man pabeda ispudingiau atrodo, bet ir 24 nieko. mirksiukas.gif ja ir vaziavome thumbup.gif nes gavome pigiai ax.gif blush2.gif

QUOTE(Santuri2 @ 2008 01 21, 13:51)
Volga, ar kita senoviška mašina- liuks!!! Niekada nenorejau limuzinu... patys vaziavom su Pobeda, buvo super, efektas nerealus smile.gif

drinks_cheers.gif irgi niekad nenorejau limuzino, o musu masinyte atrode taip:
Atsakyti
kaip jums tokie automobiliai: jei visos butu atrestauotos vienodai, kuri labiau patiktu? mirksiukas.gif

GAZ M20 "POBEDA"
user posted image

GAZ 21
user posted image

GAZ 24
user posted image

Kokios spalvos labiau patiktu? gal spalvu misinys, juostom ar kt?

nuo to kaip pasirinksime, tai ir turesim klaipedoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka3ak @ 2008 02 10, 10:57)
kaip jums tokie automobiliai: jei visos butu atrestauotos vienodai, kuri labiau patiktu? mirksiukas.gif

GAZ M20 "POBEDA"

GAZ 21

GAZ 24
Kokios spalvos labiau patiktu?  gal spalvu misinys, juostom ar kt?

nuo to kaip pasirinksime, tai ir turesim klaipedoje  thumbup.gif

aš šališka mirksiukas.gif . Bet šiaip man Pobeda fainiausia. Mes kai ruošiemės vestuvėms, buvo tikimybė, kad gausim dvi 24volgas, viena juodą, kitą baltą. tai iki cmb ir iki bažnyčios būtume važiave skirtingomis mašinomis su jaunikiu. nuotaka juodoj, o jaunasis baltoje.
Atsakyti
Idomiai ir labai graziai man atrodo vestuves su volgom thumbup.gif Tik, kad juų mazai yra ir problema issinuomuot...
Atsakyti
QUOTE(xerotsx @ 2008 02 12, 11:28)
Idomiai ir labai graziai man atrodo vestuves su volgom  thumbup.gif  Tik, kad juų mazai yra ir problema issinuomuot...

mes uz buteli gavom ir dar 40litu sumokejom uz degalus
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2008 02 12, 13:59)
mes uz buteli gavom ir dar 40litu sumokejom uz degalus

O tai is kur cia gavo? g.gif Mes ir taip norim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 02 12, 14:06)
O tai is kur cia gavo?  g.gif Mes ir taip norim  smile.gif  4u.gif

pusbrolio bendradarbis turejo, tai paskolino.
Atsakyti
QUOTE(xerotsx @ 2008 02 12, 12:28)
Idomiai ir labai graziai man atrodo vestuves su volgom  thumbup.gif  Tik, kad juų mazai yra ir problema issinuomuot...

Tikrai neproblema. Tik reikia zinoti kur ieskoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka3ak @ 2008 02 10, 11:57)

GAZ M20 "POBEDA"

GAZ 21

GAZ 24

Kokios spalvos labiau patiktu?  gal spalvu misinys, juostom ar kt?

nuo to kaip pasirinksime, tai ir turesim klaipedoje  thumbup.gif

Kaip suprantu tai jau reklama, kaip suprantu ju cia neturetu buti g.gif Pries tai tokio pobudzio postai buvo trinami.... unsure.gif
Atsakyti
Man ir labai grazu senos masinos, tai kazkas tokio, kas miela sirdziai 4u.gif
Kiek pastebejau ir patvaresnes nej dabartines ax.gif
as tai kakziap uz juoda labiau, arba gryn balta, net tevai truri garaze balta volga, bet neprisiruose ir gaili pinigeliu atnaujinimuj, bet manau as jiems padesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2008 02 13, 21:37)

Kaip suprantu tai jau reklama, kaip suprantu ju cia neturetu buti  g.gif  Pries tai tokio pobudzio postai buvo trinami....  unsure.gif

Kokia gi cia reklama - masinos su rusiskais numeriais ar is vis be valst.numeriu - tiesiog foto is i-neto... mirksiukas.gif
Kaip as suprantu - cia zmogus tiesiog klausia nuomones
Kiekvieno skonis skirtingas, bet man labiau patiktu kelios vienodos spalvos "Pobedos" (baltos arba juodos), nu arba kelios 21 Volgos... 4u.gif
Atsakyti