Labai nooooriu studijuoti. Lbai reikia aukštojo. Gal žinote, ar Lietuvoje dar yra neakivaizdinės studijos finansuojamos valstybės??? Kur krieptis? Kiek mokate už studijas ir pan. Pasidalinkite patritimi.
Visos neakivaizdines studijos yra mokamos.
O vat vakariniu tai tikrai yra nemokamu.
O vat vakariniu tai tikrai yra nemokamu.
Reikia ziureti koks universitetas, kokia specialybe ir t.t. As pvz KTU nekaivazdiniam per semestra mokedavau 1000 Lt
As mokausi neakivaizdziai KTU. I semestra moku 1000 lt. Musu kurse yra berods 5 studentai, kurie mokosi valstybes finansuojamose vietose.
QUOTE (Lija @ 2004 10 04, 18:51) |
As mokausi neakivaizdziai KTU. I semestra moku 1000 lt. Musu kurse yra berods 5 studentai, kurie mokosi valstybes finansuojamose vietose. |
O kaip jie pateko į valstybės finansuojamas vietas?
mano kolege mokinasi VPU geografija neakivaizdziai taip pat ten lietuviu nemokama ir jos visai aprastai istojo nebuvo su l gerais pazymiais ir be pazistamu
QUOTE (miau @ 2004 10 04, 10:43) |
Visos neakivaizdines studijos yra mokamos. |
Ot ir ne... Aš mokausi neakivaizdžiai VPU ir nemoku už mokslą. Kiekvienais metais būna nemokamų neakivaizdinių studijų, tik kasmet skiriasi... Pvz., aš patekau į tris nemokamas neakivaizdines studijas, išsirinkau vienas, o kitas kažkam padovanojau

O ir tos, kurios moka už mokslą, iš pradžių mokėjo apie 1200, o po to "naglai" išsikovojo po 500, viskas įmanoma pasistengus

Na gal ir man reikia pamėginti į VPU, o kaip ten sesijos vyksta???
QUOTE (dovesa @ 2004 10 04, 21:09) |
O kaip jie pateko į valstybės finansuojamas vietas? |
Va sito tai ir nezinau.

QUOTE (dovesa @ 2004 10 05, 09:51) |
Na gal ir man reikia pamėginti į VPU, o kaip ten sesijos vyksta??? |
Sakyčiau gana patogiai: du kartus per metus maždaug po tris savaites, o vėliau tik suderini, kada atvažiuosit egzus laikyt. Paprastai viena sesija būna rudenį, kita - po Naujų metų ir atsiskaitai iki pavasario ar rudens... Šiaip net nebūna tris savaites, nes susitari su dėstytojais, "sutrauki" tas paskaitas ir pan. Dalį egzų net atsiskaitai tos trumputės sesijos metu, nes ir dėstytojai patingi vėliau specialiai kažkurią dieną (savaitgalį) ateit, tai visai patogu, nes egzai kartais būna tokie "palengvinti"

QUOTE (miau @ 2004 10 04, 11:43) |
Visos neakivaizdines studijos yra mokamos. O vat vakariniu tai tikrai yra nemokamu. |
Ne

As studijuoju VGTU Verslo vadyboj neakivaizdziai, siuo metu nieko nemoku.Tiesa, kai istojau tai patekau i mokama vieta, taciau po pirmos sesijos atsilaisvino nemokamu vietu, ir kas gerai islaike sesija is mokamu pateko i nemokama

Niu, sorry, kad suklydau, paskleidziau neteisinga info
Bet kur as domejausi, tai visur neak. stud. buvo mokamos.
Gal kokiam pedagoginiam ir yra nemokamu, nzn.

Bet kur as domejausi, tai visur neak. stud. buvo mokamos.
Gal kokiam pedagoginiam ir yra nemokamu, nzn.