Vilniaus vadybos akademijoje (buv vilniaus vadybos kolegija) yra dieninės, vakarinės ir neakivaizdinės studijos. Aš mokausi neakivaizdžiai. Paskaitos vyksta kiekvieną šeštadienį. Po to egzai, irgi šeštadieniais. Mokslas mokamas, į semestrą 3000lt. Žr.vvk arba vva.lt. Neakivaizdinės studijos ilgesnės vienais metais. Duoda bakalaurą.
Kaip tai duoda bakalaura?
Bakalaura duoda tik universitetuose. O ka, nuo siol ir akademijose?
O neak. stud. visur metais ilgesnes uz dienines ar vakarines.

Bakalaura duoda tik universitetuose. O ka, nuo siol ir akademijose?

O neak. stud. visur metais ilgesnes uz dienines ar vakarines.
Aš kai stojau i LTU irgi įstojau į nemokamas vietas
, bet jie matyt išpirko kad ten antras mano magistras ir teko mokėti

KTU neakivaizdziai baigiau bakalaura. Nei lito nemokejau, nes visus penkis metus buvau valstybes finansuojamoje vietoje- tereikia , kad butu semestro vidurkis daugiau nei 6 balai.
Dabar studijuoju magistratura dieniniame- taip pat nemokamai, valstybineje vietoje.
Kas juokinga, kad dieniniame buna prastesni pazymiai. Tai pavyzdziui i magistratura 40 valstybiniu vietu, mes 25 istojome is neakivaizdinio
Paprastai valstybiniu vietu buna daugiau ir lengviau issilaikyti tokiuose fakultetuose valst. vietoje kur nelabai populiarus. Pvz. Mechanikos ar automatikos fakultete. O specialybes irgi buna energetikos vadyba, transporto vadyba ir pan. vadyba- tiktik specializuota. Siaip pagal naujus istatymus ir valstybinese vietose esantys turetu kazkiek moketi- kelis simtus, bet ne visi universitetai ta taiko arba kol kas netaiko.
Dabar studijuoju magistratura dieniniame- taip pat nemokamai, valstybineje vietoje.
Kas juokinga, kad dieniniame buna prastesni pazymiai. Tai pavyzdziui i magistratura 40 valstybiniu vietu, mes 25 istojome is neakivaizdinio

Paprastai valstybiniu vietu buna daugiau ir lengviau issilaikyti tokiuose fakultetuose valst. vietoje kur nelabai populiarus. Pvz. Mechanikos ar automatikos fakultete. O specialybes irgi buna energetikos vadyba, transporto vadyba ir pan. vadyba- tiktik specializuota. Siaip pagal naujus istatymus ir valstybinese vietose esantys turetu kazkiek moketi- kelis simtus, bet ne visi universitetai ta taiko arba kol kas netaiko.
QUOTE (siaubute @ 2004 10 05, 12:52) |
KTU neakivaizdziai baigiau bakalaura. Nei lito nemokejau, nes visus penkis metus buvau valstybes finansuojamoje vietoje- tereikia , kad butu semestro vidurkis daugiau nei 6 balai. Dabar studijuoju magistratura dieniniame- taip pat nemokamai, valstybineje vietoje. Kas juokinga, kad dieniniame buna prastesni pazymiai. Tai pavyzdziui i magistratura 40 valstybiniu vietu, mes 25 istojome is neakivaizdinio ![]() Paprastai valstybiniu vietu buna daugiau ir lengviau issilaikyti tokiuose fakultetuose valst. vietoje kur nelabai populiarus. Pvz. Mechanikos ar automatikos fakultete. O specialybes irgi buna energetikos vadyba, transporto vadyba ir pan. vadyba- tiktik specializuota. Siaip pagal naujus istatymus ir valstybinese vietose esantys turetu kazkiek moketi- kelis simtus, bet ne visi universitetai ta taiko arba kol kas netaiko. |
Įdomu KTU ar tenn vien matematiką studijuojat, nes aš daugiau Humanitarė, tad įdomu ar nesuklupsiu ten tarp vyrų???

O kada įdomu šiaip visur stojamieji būna???
QUOTE (siaubute @ 2004 10 05, 13:52) |
KTU neakivaizdziai baigiau bakalaura. Nei lito nemokejau, nes visus penkis metus buvau valstybes finansuojamoje vietoje- tereikia , kad butu semestro vidurkis daugiau nei 6 balai. |
Issilaikyt valstybinej vietoj tai baika, ale kaip istot? As tikiuos i magistratura istot i valstybine vieta.
aš irgi pedagoginiam neakivaizdiniam studijuoju lietuvių kalbą.perėjau iš dieninio. Turiu 2 skolas ir vieną skirtumą, o už mokslus nemokėsiu. Ir pati nustebau ižgirdusi, bet labai džiaugiuosi
tik dėl sunkumo nieko negaliu pasakyti, nes tik nuo lapkričio 3 d. prasidės sesija.

Gal ne visose aukštosiose yra valstybės finansuojamos vietos?
Pernai įstojau į LŽŪU (neakivaizdinį), tai apie jokias nemokamas vietas nebuvo net kalbos
O buvau antra sąrašuose, tikrai būčiau pakliuvus..... Taigi, moku po 1000 į semestrą
Mokausi gerai, bet apie jokį mokesčio sumažinimą (ar tuo labiau panaikinimą) nesigirdi
Sumažina tik turintiems mažas pajamas. Ir nors aš pajamų neturiu jokių, mano vyras
turi "per daug" žemės.....
Gal kas mokotės LŽŪU?
Ar yra galimybė gerais pažymiais užsitarnauti nemokamą vietą?

Gal kas mokotės LŽŪU?

QUOTE (siaubute @ 2004 10 05, 12:52) |
KTU neakivaizdziai baigiau bakalaura. Nei lito nemokejau, nes visus penkis metus buvau valstybes finansuojamoje vietoje- kur nelabai populiarus. Pvz. Mechanikos ar automatikos fakultete. O specialybes irgi buna energetikos vadyba, transporto vadyba ir pan. vadyba- tiktik specializuota. |
Kokia specialybe baigei?
As Klaipedos Universitete studijuoju Vadyba, neakivaizdiai, jau 5 kurse (bakalaurui-5). Stojamuju, atrodo, nera-priima pagal atestata. Jei jis labai geras, tai automatiskai patenki i valstybes finansuojama vieta. Bent jau pas mus kiekvienoje grupeje yra po 6 valstybes finansuojamas vietas. Kad joje ishsilaikytum, vidurkis turi buti min8!
Yra nemokamos studijos LTU neakivaizdiniame, bet reikia patekti i tas vietas, kiek zinau mazuma, kurie nemoka, bet yra