QUOTE(K. Artūras @ 2014 02 25, 11:52)
Sveiki, turiu klausima mano mažajam vyrui jau prireike nauju patalu nes senieji jau atitarnavo savaji laika. Taigi bet yra viena problema mano vaikas jau vaiskto i darzeli, o jo grupe yra tokie ligasiukai, pastovei serga o juk patys viska zinote vienas vaikas suserga ir visa grupe iskrenta kaip lapai

taigi noreciau pasiteirauti kokia patalyne rinktis kad ji kuo maziau butu patraukli bakterijoms ir t.t.? gal kas patarsite kokios medziagos ar kokio gamintojo nes esu pasimetes, taigi laukiu komentaru
Je uzvalakalu reikia - rinkites is vilnos, bambuko (bet kaina auksta bus ir greiciausiai reikes siutis). Kaldryte rinkciausi sintetine, kad isplaut butu galima.
QUOTE(LiDiKi @ 2014 02 28, 09:11)
Sveiki, pasiskaičiau čia, bet konkretaus patarimo ir neradau:) Mano pirmagimis yra gimęs spalį, tai pirkau merinosu pleduką, labai patenkinta ir tarnavo puikiai, minkštutis, patogus... Bet va dabar laukiuosi antro ir jis turetu gimtu geguze, ir esu pasimetus, ka daryt su pataliukais? Nes menesiui tiks ir mano tas merinosu pledukas, o paskui? Prasau gal galite patarti:) Nes galvoju apie feretti, bet nezinau ar verta? Labiau noriu to puosnumo ir aisku vaikeliui lengvumo:) DĖkui:)
Mano pirmagimis gimes vasara, ir jam pirkau
toki merino vilnos pleda. Naudojo 2 metus, dabar atiduotas

. Su juo miegot ner karsta, klodavau iki puses vaika vasara

bet jei vaikutis labai labai salcio megejas butu tada visos kaldrytes bus per siltos