Įkraunama...
Įkraunama...

Sulsenos pašaliniai poveikiai

Noriu paklausti, ar kuriai nors taip buvo.Atsiliepkit visos kurios bandete SULSENA.ar kuriai nors buvo toks salutinis poveikis, kad pradetu slinkti plaukai? nes kiek zinau jinai neturetu buti tokia kenksminga ,ji kaip tik turetu plaukus stiprinti.o gal cia kakokia alergija man ? g.gif O gal kas taresi su gydytojais, kirpejais?pasidalinkit savo patirtim, kas ka gero zinot.......
Sunaudojau ,as jos viena pakuote ,pagal instrukcija , karta i savaite kartais reciau.db kuri laika visai nenaudojau. bet vos tik pradejusi ja naudoti ,pastebejau kad plauku vis daugiau pradejo isslenkti. nu dar nera taip kad matytusi.nes pas mane siaip stori plaukai.tai as labai pergyvenu verysad.gif ir jau bijau bet ka naudoti.kadangi nelabai ka naudojau daugiau tik sampuna ir sulsena .tikiuosi ,kad man cia ne nuo jos ,nes jinai vienintelis dalykas kuris man pleiskanas naikina.ir tikiuosi ,kad nereiks rinktis ,tarp plauku ir pleiskanu cry.gif Viskas prasidejo dar vasara , todel negaleciau sakyti kad del sezono.
Atsakyti
g.gif šiaip man pirma mintis ir buvo, - sezoninis plaukų slinkimas.... g.gif O gal tau vitaminų trūksta.......... g.gif
Atsakyti
sveikute,aš taip pat retkarčiais naudoju sulseną,man nuo pleiskanų padeda,o pašalinio poveikio lyg ir jokio nepastebėjau g.gif o šiaip man po gimdymo slinkti pradėjo plaukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lysa @ 2006 10 23, 14:13)
g.gif šiaip man pirma mintis ir buvo, - sezoninis plaukų slinkimas....  g.gif O gal tau vitaminų trūksta..........  g.gif

tai vat as jau pagalvojau apie ,sita ir nusipirkau del visa ko vitaminu ,vitamax atrodo ,ziuresim , kaip cia bus.bet man vis tik neaiski ta priezastis , kad butent tuo metu slinkti pradejo nes iki tol tikrai ,kad ir ka darydavau nebudavo tokios bedos. pasiskaicius cia straispnius bandysiu viska taikyti. tik man yra idomiausia ,ar siera (sulfur) gali kenkti ? idomu koks jos poveikis odai ir plaukam. g.gif nes as tikrai noriu ta sulsena toliau naudoti .bet db labai bijau verysad.gif
Papildyta:
[quote=ramzis69,2006 10 23, 14:16]
sveikute,aš taip pat retkarčiais naudoju sulseną,man nuo pleiskanų padeda,o pašalinio poveikio lyg ir jokio nepastebėjau g.gif o šiaip man po gimdymo slinkti pradėjo plaukai verysad.gif
[/quote
tai va va ,man irgi nuo pleiskanu labai padeda, jei tiksliau tai nuo pleiskanu man daugiau niekas ir nepadeda.uztai as ir taip susirupinau.

idomu gal bus dar nuomoniu situo klausimu verysad.gif
Atsakyti
Bandžiau ir aš tą Sulseną, bet ji man nelabai tiko, plaukai budavo baisus. O pleiskanas man padėjo išnaikinti lietuviškas 'Naturalus dilgėlių ekstraktas'. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2006 10 23, 17:19)
Bandžiau ir aš tą Sulseną, bet ji man nelabai tiko, plaukai budavo baisus. O pleiskanas man padėjo išnaikinti lietuviškas 'Naturalus dilgėlių ekstraktas'.  mirksiukas.gif

o kuom konkreciau tie plaukai baisus budavo?
ir kas tas naturalus dilgeliu ekstraktas?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 10 23, 17:18)
o kuom konkreciau tie plaukai baisus budavo?
ir kas tas naturalus dilgeliu ekstraktas?

Plaukai budavo siurkstus ir atrodydavo taip lyg butu kokia savaite neplauti.
Apie dilgeliu ekstrakta gali paskaityti
čia
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2006 10 23, 17:28)
Plaukai budavo siurkstus ir atrodydavo taip lyg butu kokia savaite neplauti.
Apie dilgeliu ekstrakta gali paskaityti
čia

o labai idomus aprasymas, o kur idomu galima jo nusipirkti? ir kiek mazdaug tas dilgeliu ekstraktas kainuoja?dar man labai patiko berzu lapu ir pumpuru ekstraktas.ir kiek suprantu jie 100% naturalus?
Atsakyti
Sulsena naudodawau labai daznai, bet dabar neprisireikia. Jokiu salutiniu poweikiu kaip ir nepastebejau, wos ne per nakty miegodawau su ja, ir nieko ax.gif matyt tikrai witaminu trukumas ir todel slenka plaukai, mano kolege jau ir skundzias ax.gif
Atsakyti
Kad man atvirkščiai, Sulsena kaip tik plaukus šiek tiek sustiprina rolleyes.gif . O tas dilgėlių ekstraktas nuo pleiskanų visiškai nepadeda schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 10 23, 18:40)
o labai idomus aprasymas, o kur idomu galima jo nusipirkti? ir kiek mazdaug tas dilgeliu ekstraktas kainuoja?dar man labai patiko berzu lapu ir pumpuru ekstraktas.ir kiek suprantu jie 100% naturalus?

zinok labai smirda tas berzu ir pumpuru. tongue.gif turejau,
o siaip tai naudoju ir as sulsena, bet pertraukas didesnes darau, arba tada kai uzmatau kokia pleiskana mirksiukas.gif

nors man ir slenka, ir tik po tavo sio pastebejimo-susimasciau ar gali cia but jos salutinis poveikis ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 10 23, 19:40)
Maciau Norfoje kaina iki 10lt berods 4u.gif
Atsakyti