Įkraunama...
Įkraunama...

Sulsenos pašaliniai poveikiai

Mano brangusis tą sulseną vadina "Lukašenkos tepalu". Ir naudoja porą kart per metus kaip vienintelę veiksmingą priemonę nuo sniegelio ant kostiumo. Na iš tikrųjų, baltarusiškas natūralumas... Aš nebandžiau ir bandyt bijau, bet kad nuo pleiskanų padeda, tai faktas.. Tik kvapas toks nemergaitiškas.
Atsakyti
ant jos parasyta kad reikia naudoti jau po sampuno, man taip naudojant plaukai nutyse kazkokie kaip nesavi pasidaro, tai as sudrekinu plaukus ir naudoju sulsena pries plaunant galva, efektas tas pats ir plaukai normalus ir jokiu kvapu.
o siaip pastebejau kad plaukai slenka kai biskiuka "apsileidi" ir pavaikstai su pleiskanu luobu, tada iskarto man slinkimas prasideda, sulsena per 1-2 kartus viska sutvarko
Atsakyti
na, tpfu tpfu tpfu, bet man sulsena labai patinka... tikrai nemanau, kad nuo to galejo paukai pradeti slinkti....man kaip tik atrodo sustabde... mano irgi be jokios priezasties pradejo slinkti ir taip kokius 3 men kovojau (taip pat dziovinu retai, laku, putu ir pan galima sakyti isvis nenaudoju, tik per sventes:) ).... bet sakoma...ateina laikas seniems islinkti ir nieko cia nepadarysi...ir nesuprasi del ko ir kaip...
Atsakyti
Man suslenos pasta liuks. Patinka tinka ir nusiskundimu neturiu.
Atsakyti
kai galva ploviau prisitepiau sulsenos, sake ji padeda ne tik nuo pleiskanu bet pagerina plauku bukle bet man kazkodel plaukai po jos net sruogom slinko labai isigandau gal man ji netinka kai ir vienai is forumieciu
Atsakyti
man ir padejo iskart.retai naudoju,tai nieko blogo
Atsakyti
Man irgi jokio pašalinio poveikio g.gif
Atsakyti
aš vienu metu labai labai dažnai naudojau Sulsena, bet čia buvo anksčiau, jokio šalutinio poveikio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Mano vaikino sesuo naudoja ta Sulsena, nes jau koki puse metu pleiskanu neatsigina verysad.gif Bet jai jokio poveikio nuo Sulsenos. net pleiskanu neisnaikina verysad.gif
Atsakyti
as naudojau nuo pleiskanu ,truputi apmazejo,bet plaukai nekokie budavo,man nieztedavo galva ir plaukai atrodidavo kaip neisplauti ,kaskokie kaip rebaluoti sad.gif
Atsakyti
del riebalavimosi tai mums irgi buvo bet po kurio laiko naudojomo bet pleiskanas tikrai išnaikino smile.gif
Atsakyti
o man visai nieko,pleskanas gerai isplauna mano mb,o ir pati kartais pasiskolinu,bet naudoju pries plovima tai plaukai,kokie svelnus po to buna thumbup.gif
Atsakyti