Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesos ar Stanevičiaus mokykla?

Na stai, suzinojau , kad labai geros mokytojos Sviesos pradinej simet bus mokytojos Zita ir Dziuginta.Buvo susirinkimas teveliams.Tikrai mokykloje vyrauja labai silta atmosfera, jokios itampos-zodziu man patiko!
Atsakyti
Pas kurią eisite?
Atsakyti
mamytes, kuriu vaikuciai lanko sia mokykla, padekite, nes taip pat negaliu apsispresti ar i sia mokykla leisti sunu ar i staneviciaus. kokio amziaus mokytojos? gal kieno nors vaikas si rudeni bus antrokas? atsiliepkite, papasakokite, ziauriai aktualu, nes mes is kauno atvykome, ziauriai pasimete, o jau laiko nebedaug lieka...padekite!
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2006 01 18, 15:59)
Mes ruošiamės nuo rudens lankyti Stanevičiaus mokyklą, gal patartumėt pas kurią pradinių klasių mokytoją geriau užrašyti?

mamytes, pagelbekite, mane taipogi kamuoja si dilema, sviesos ar staneviciaus. laukiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Siais metais eisime y Staneviciaus, nes y Sviesa nepriieme. Kokia mokytoja rinktis?
Atsakyti
QUOTE(kamiles_mama @ 2006 08 21, 18:01)
Siais metais eisime y Staneviciaus, nes y Sviesa nepriieme. Kokia mokytoja rinktis?

staneviciaus mokykloje 2 klases bent yra vietu tik choreografijos klaseje pas kazkokia toleikiene. buvau su ja susitikus jis man nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 08 22, 13:40)
staneviciaus mokykloje 2 klases bent yra vietu tik choreografijos klaseje pas kazkokia toleikiene. buvau su ja susitikus jis man nepatiko.

Siandien buvau mokykloje. Sudaromos trys klases.
Gal kas zinote apie Renata Orlovienė????. Nes jos klaseje kol kas tik 17 mokiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiles_mama: 22 rugpjūčio 2006 - 13:55
QUOTE(kamiles_mama @ 2006 08 22, 13:54)
Siandien buvau mokykloje. Sudaromos trys klases.
Gal kas zinote apie Renata Orlovienė????. Nes jos klaseje kol kas tik 17 mokiniu.

as turejau omeny, kad mano sunus eis i antra klase ir antroje vietu yra pas toleikiene tik. apie orloviene negirdejau nieko. tau reikejo su ja susitikti butim pamacius. nes jos jau sedi mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 08 22, 17:04)
as turejau omeny, kad mano sunus eis i antra klase ir antroje vietu yra pas toleikiene tik. apie orloviene negirdejau nieko. tau reikejo su ja susitikti butim pamacius. nes jos jau sedi mokykloje.

Na apie mokytoja Toleikiene esu girdejusi neblogu atsiliepimu. mano draugu sunus pas ja mokesi.
PS man sake, kad mokytojos dar atostogauja ir bus tik nuo 28 dienos.
Atsakyti
Jei tik būtų galimybė, visuomet rinkčiausi "Šviesą". Patys šviesiausi prisiminimai iš bet kada matytų mokyklų.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Prasidejo mokslo metukai ir jau ko gero galima pasidalinti ispudziais apie mokyklas ir mokytojus. Labai domina Sviesos ir Staneviciaus mokyklos. Kaip ten su prailginta veikla? Koks mokytoju lygis? Kaip vaikai jauciasi mokykloje? Ar dideles klases? Ar sunkus buvo priemimas ir adaptacinis periodas?

Aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiki @ 2006 10 23, 16:10)
Sveikos mamytes,
Prasidejo mokslo metukai ir jau ko gero galima pasidalinti ispudziais apie mokyklas ir mokytojus. Labai domina Sviesos ir Staneviciaus mokyklos. Kaip ten su prailginta veikla? Koks mokytoju lygis? Kaip vaikai jauciasi mokykloje? Ar dideles klases? Ar sunkus buvo priemimas ir adaptacinis periodas?

Aciu labai labai 4u.gif

Nejaugi niekas nieko negali pasakyti ? verysad.gif O gal forumas lankomas tik pries einant i mokykla...labai reikia pagalbos, nes negaliu apsispresti o informacijos net nezinau is kur daugiau gauti.
Atsakyti