Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

mes abu su kelnaitėm, anksčiau nuogi miegodavom, bet kad jam iškart pasi..... biggrin.gif
Tai bent apationę dalį užsimaunam. Pižamos, gink diev, niekada neužmaučiau doh.gif Ir prasmės nematau
Atsakyti
nuogas, tik sveciuose su trumpikemis blush2.gif
Atsakyti
Visada nuogas, praktiškai be išimčių. Na nebent serga, karščiuoja... Net nesuprantu, kaip jam niekada šalta nebūna, o gal čia aš tokia stebukladarė, Chi chi... friends.gif
Atsakyti
kokius motule gamta sukure, taip ir miegam thumbup.gif
ipratinu as ji taip, tai dabar ir pats suprato, kad miegoti apsirengus - tai kaip maudytis su naro kostiumu doh.gif
isimtys - sveciuose ir virusams uzpuolus... g.gif
Atsakyti
kaip ir aš - nuogas, išimtys - kai esam svečiuos ar turim svečių biggrin.gif
Atsakyti
Mano bragiausias miega dazniausia su kelnaitem ir "maikyte" tai ziema. Vasara kaip mamyte pagimde smile.gif
Bet labai jau daznai pasist... buna ax.gif Naktys neramios tada thumbup.gif
Atsakyti
mano mazulis kaip ir as visada miegam nuogi. nebent turim sveciu su nakvyne lotuliukas.gif. bet cia ne as ji ipratinauo jis mane. daug silciau kai susiglaudziam wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shristain: 12 balandžio 2007 - 13:17
QUOTE(Shristain @ 2007 04 12, 14:15)
mano mazulis kaip ir as visada miegam nuogi. nebent turim sveciu su nakvyne lotuliukas.gif. bet cia ne as ji ipratinauo jis mane. daug silciau kai susiglaudziam wub.gif  wub.gif  blush2.gif

Atsakyti
MES SU VYRU TAI VISADA NUOGI MIEGAM biggrin.gif , NA ZINOMA JEI SVECIUOSE ESAM TAI NENUOGI.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 10 23, 19:07)
maniskis gali miegoti tik su pizama [salta jam pastoviai],  as ji kartais vadinu "savo pensininku". nu man jis taip juokingai atrodo su ja  biggrin.gif
o kaip apsirenge miega jusu vyrai?  rolleyes.gif

lotuliukas.gif Nu neisivaizduoju savo vyro su pizama... lotuliukas.gif
jam jos ir per prievarta neuzvilktum... Pti beje irgi niekada su pizama nemiegu, turi gi kunas pailset nuo tu drabuziu. Bet lengvus naktinukus megstu...
Atsakyti
Na tiktai nuogas, ant jo net sergant sunku ką uždėt smile.gif
Atsakyti
Beveik be isimciu nuogas. Esu labai dekinga jam, kad ir mane priverte nakciai nusimesti drabuzius, nes taip gera glaustytis nuogais kunais bis.gif
Atsakyti