Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

Mano vyras miega su apatinėm kelnaitėm, kai vėsu- šiltesnius marškinėlius užsimeta.
Atsakyti
Regis nieko nenustebinsiu, nes maniskis miega su apatiniais. Ir tik po sekso uzmiega nuogas, bet ryte jau greiciausiai uzmatau su triusikais (kazkaip kelnaites moteriskai skamba ax.gif )
Atsakyti
MANIŠKIS MIEGA NE APSIRENGĘS, O NUSIRENGĘS. VISAI mirksiukas.gif
Atsakyti
NA O MANISKIS MIEGA SU SEIMININIAIS TRUSIKAIS,KARTAIS SAU LEIDZIA MIEGOT IR NUOGAS,TIK TAIP BUNA PO KARSTOS NAKTIES bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Na o maniskis miega su apatiniais... rolleyes.gif o kai reikia nuogas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
...idomu, o kaip apsivilkes turetu miegoti vyras, kad butu kazkas ipatingo mastau.gif , maniskis irgi su apatiniais miega, daznai megsta miegoti visai be nieko, tada neatsispiriu pakybinti... hihihi.gif
Atsakyti
maniskis irgi miega nuogut nuogutelis, nebent po kokio super baliuko buna, kai pirmas taikinys i lova, tai tada kaip apsipuoses taip ir miega blush2.gif na, jei su kostiumu tai ji nusiima, bet jei su dzinsais - tai taip ir lieka blush2.gif
Atsakyti
Nuogas.
Atsakyti
Tikrai visu vyrai tikri nuogaliai biggrin.gif
maniskis tai miega su apatiniais biggrin.gif

Atsakyti
O mano su kazkokiom pizaminem kelnem kartais isitaiso! nezinau is kur jas istraukes g.gif cia kai zino, jog nieko nepes, matyt nuo pagundu taip atsilaikyt lengviau hihihi.gif
Atsakyti
O mano vyras vasarą visada nuogas miega, tik atvėsus orams pižamą prisimena tongue.gif
Atsakyti
Kaip kada-kai karšta -su triusikais, kai šalta -su pižama, kai reikia-nuogas lotuliukas.gif
Atsakyti