Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

QUOTE(Villke @ 2006 11 08, 18:02)
Maniskis visada su trumpikem. Ziema dar ir maikyte issitraukia.
biggrin.gif

maniškis irgi taip apsirėdęs miega drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manasis visada miega nuogas biggrin.gif na išskyrus tuos atvejus kai esame svečiuose blush2.gif na o aš irgi prisitaikau prie brangiausio tik kad dabar ne visada galiu nes mažasis ateina į lovą kai prabunda ir klausia kas čia 4u.gif taigi tik kartais sau leidžiu tą malonumą.Bet tada jėga būna kai gali visu kūnu jausti šilumą ir švelnumą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuogas!!!! ziema dar bandau isiulyti pyzama, taciau isgirstu jo kategoriska NE! nu nepatinak jam, nors as ir pati nesu pries lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis irgi miega nuogas, nors man silkines vriskos pizamos labai gundanciai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Maniškis tai su trumpikėm ir maikute.. verysad.gif Kartais sušilęs miega be maikutės, bet dažniausiai paryčiais apgraibom ieško ir vėl apsivelka ją. doh.gif Kartais miega nuogas, bet vėlgi vidurnaktį kelias ir ieško trumpikių doh.gif doh.gif Zamirzliačka jis... lotuliukas.gif O man patinka kai jis nuogas miega.... wub.gif
Atsakyti
Mes abudu miegam nuogi. biggrin.gif Mums taip patogiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiukas: 10 lapkričio 2006 - 21:55
Ar ziema ar vasara -tik nuogas. Zema dar ir langus atridaro... ir neshalta gi..
Atsakyti
Mano vyrui patinka miegoti nuogam.
Atsakyti
Nuogas blush2.gif
Atsakyti
Maniskis turi tokius pizaminius sortus ir maikute. Ziema issitraukia "dieduko kelnes" - tokie anti-sexovi apsmuke vilnoniai treningai doh.gif lotuliukas.gif is kuriu as labai megstu pasisaipyt... blush2.gif ruosiuosi kaledu proga eit ieskot kokio nors grazesnio zieminio varianto rolleyes.gif
Atsakyti
Nuogutelis! biggrin.gif kartais su trumpikem smile.gif
Atsakyti
na raba nuogulis visai arba su apatiniais thumbup.gif
Atsakyti