Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsirengę miega jūsų vyrai?

Pripratom abu miegoti nuogi ax.gif man tai laaabai patinka wub.gif
Atsakyti
TimbaLimba,2007 01 17, 22:45
miega su (...) KOJINEM! nes jam tipo kojom salta...  g.gif  mad.gif
O! Geras! Tikrai kartais miegas su kojinėm, nes iškiša kojas per lovos galą ir sušąla lotuliukas.gif Netobulas nudistas schmoll.gif ...
Atsakyti
Mano vyras gavo per kaledas pizama nuo senio salcio (jo mamos) doh.gif blink.gif tai dabar visai atprato plikinet g.gif isisupa i ta savo brangiaja pizama... o as irgi ant kersto susiradau savo senasias pizamines kelnes biggrin.gif tongue.gif
Na bet ziema taip silciau smile.gif... lauksim vasaros - bus matyt
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2007 01 22, 17:08)
Pripratom abu miegoti nuogi ax.gif man tai laaabai patinka wub.gif

mes irgi ax.gif nebent svečiuose kokiuose arba kartais vyras miega su kelnaitėmis, tipo palaiko man kompaniją kai man mmm lotuliukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai su trumpikemis, bet pasitaiko, kad ir be ju kartais miega.
Atsakyti
na, mano dar ne vyras tai su trumpikem miega. miegotu gal ir nuogas, bet aplinkybes taip vercia blush2.gif nes dar su tevais abu kolkas gyvenam, tad truputeli yra siokia tokia gresme miegot nuogiems, nes taip daznai buna karsta, buna kad miegant atsikloji ir tikrai nesinoretu po to kam pamacius rytiniu repliku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2007 01 22, 21:59)
Mano vyras gavo per kaledas pizama nuo senio salcio (jo mamos)  doh.gif  blink.gif 

Maniškis irgi per Kalėdas gavo nuo mamos pižamą biggrin.gif . Bet miegojo su ja gal kokias dvi naktis, po to numetė į šoną. Jis pripratęs miegot tik nuogas. thumbup.gif
Atsakyti
Oj, net pavydziu jums visoms... blush2.gif
Maniskis tai labai bijo salcio ir miegui turi visa komplekta: naktinius pantalonus, maike, tam skirtus treningus ir kartais net kojines...Bet dazniausiai miega neuzsiklojes.... wub.gif
Tai cia zieminis variantas...smile.gif vasara lieka tik trumpikes, na, dar kartais marskineliai..Bet jau nuogo as jo niekad miegancio nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzeleSeptyntaske:) @ 2007 01 24, 13:41)
Oj, net pavydziu jums visoms... blush2.gif
Maniskis tai labai bijo salcio ir miegui turi visa komplekta: naktinius pantalonus, maike, tam skirtus treningus ir kartais net kojines...Bet dazniausiai miega neuzsiklojes.... wub.gif
Tai cia zieminis variantas...smile.gif vasara lieka tik trumpikes, na, dar kartais marskineliai..Bet jau nuogo as jo niekad miegancio nepamenu ax.gif

Tai nurenk jį !!!!!!! thumbup.gif
Maniškis tai atsigula su trumpikėm, ir tada pradeda zirsti, kad jam nepatogu taip gulėt, duoda suprast, kad jam numaučiau biggrin.gif . Tai aš dabar iš karto numaunu, kol dar nespėja pradėt zirst biggrin.gif . Jam tas laaaabai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nitta: 24 sausio 2007 - 13:24
QUOTE(nitta @ 2007 01 24, 15:22)
Tai nurenk jį !!!!!!!  thumbup.gif
Maniškis tai atsigula su trumpikėm, ir tada pradeda zirsti, kad jam nepatogu taip gulėt, duoda suprast, kad jam numaučiau  biggrin.gif . Tai aš dabar iš karto numaunu, kol dar nespėja pradėt zirst  biggrin.gif .  Jam tas laaaabai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nea biggrin.gif
Nurengineti negalima, nes gi susals tongue.gif
Net ir po smileysex.gif jis nepamirsta siltai apsirengti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzeleSeptyntaske:) @ 2007 01 24, 14:57)
Nea biggrin.gif
Nurengineti negalima, nes gi susals tongue.gif
Net ir po  smileysex.gif jis nepamirsta siltai apsirengti bigsmile.gif

Siaubas kažkoks blink.gif . Nu maniškio niekaip nepriversi miegoti net su triusikais.... blush2.gif O dėl sušalimo.... Tai gi jam visada karšta!!!!
Gal aš karšta šalia... ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 01 23, 00:15)
mes irgi  ax.gif nebent svečiuose kokiuose arba kartais vyras miega su kelnaitėmis, tipo palaiko man kompaniją kai man mmm lotuliukas.gif

pas mus panasiai - miega ne nuogas kai as nenuoga - atseit ner cia ko manes lepint lotuliukas.gif jei as jo nelepinu..
Atsakyti