Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

QUOTE(willmara @ 2010 08 26, 18:45)

Dar norėjau paklausti, gal jau kurį naudojot e- dienyną?. Pas mus šiais metai įveda ir įdomu ir baisu.

oho bigsmile.gif manau kad palengvintu darba toks dienynas thumbup.gif gal galit daugiau info apie ji?

QUOTE(Saulės mama @ 2010 08 26, 21:38)
Sveiki,

Būtų labai įdomu pamatyti Jūsų Boružę. Gal turite galimybę nufotografuoti, tuomet gal galėtumėte atsiųsti į priešmokyklinukių paštą?

Iki malonaus.

manyciau tokias foto, darbelius , eilerastukus i foruma deti , taip jis pasigyvintu ir testusi, o jau scenarijus ar rimtesnes idejas i el pasta mirksiukas.gif nes jei visos pereisim dalinimusi i el pasta forumas nustos gyvuoti unsure.gif
Papildyta:
gal kuri galetu imesti i foruma graziu eiliu su rugsejo 1aja priesmokyklinukams , teveliams? g.gif
Atsakyti
Labas vakariukas mirksiukas.gif
Bandau paruošti stendą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 08 29, 19:14)
Labas vakariukas mirksiukas.gif
Bandau paruošti stendą doh.gif

as ryt einu i darba karsta.gif tai susitiksim su kolege ir ziuresim ka turim ar ka naujo i ta stenda prigalvot rolleyes.gif prasides ruosimasis rugsejo 1d. vaikiukai ir tik ruo rugsejo renkasi pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 08 29, 10:58)
oho  bigsmile.gif  manau kad palengvintu darba toks dienynas  thumbup.gif  gal galit daugiau info apie ji?

kaip jau rašiau, daugiau galėsiu parašyti spalio mėn. o šiaip galima paskaityti
www.manodienynas.lt

Aš stendą jau pasiruošiau pridariau astrų ir pieštukų ir vaikų vardus surašiau ant pieštukų, visai neblogai gavosi ax.gif . jei ,,pakursiu" fotiką tai antradienį įdėsiu nuotrauką.

Tu, kuprinė ir mama,
Ir ilga ilga diena,
Kupina naujų veidų
Bei linksmų gėlių žiedų.

Kiek daug šypsenų aplink,
Štai varpelis – din dilin –
Kviečia į klases erdvias.
Kur toliau jisai nuves?

Štai ir mokinių būrys
Atskubėjo viens du trys.
Kiek gražių smalsių vaikų!
Tai bus mokytis puiku!

Aidi skamba mokykla:
Mokinių nauja karta
Pradeda pirmus metus –
Tai šaunu jiems šičia bus!

Duok, mamyte, man rankelę
Palydėki iš namų.
Mokyklėlėn šviesus kelias,
Bet širdelėj neramu.

Nors jau moku paskaityti
Ir skaičiuoju neblogai,
Tiktai kaip mane sutiks ten
Mokytojai ir draugai?

Rugpjūtis basakojis
Nubėgo takeliu,
Suskambo rudenėlis
Mokyklos varpeliu,
O mokytoja laukia
Išdykėlių mažų
Mažytėj mokyklėlėj
Po ošiančiu beržu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willmara: 29 rugpjūčio 2010 - 17:36
QUOTE(willmara @ 2010 08 29, 19:27)
kaip jau rašiau, daugiau galėsiu parašyti spalio mėn. o šiaip galima paskaityti
www.manodienynas.lt..........................................

bigsmile.gif puiki ideja
bet dienynas labiau gal mokyklom skirtas negu vaiku darzeliuose priesmokyklinems grupems g.gif
Atsakyti
tai vat, kad aš dirbu vidurinėje mokykloje su priešmokykline grupe ir per paskaitą klausiau kaip man reiks pildyti. Tai buvo paaiškinta kad sukuria puslapį ir priešmokyklinei grupei. Tik jei aš gerai supratau tai tik duomenims apie vaikus, tėvus ir lankomumui. O kaip dėl savaitės veiklos tai nežinau. unsure.gif
Atsakyti
Kaip pas jus, mergino,s su perspektyviniais metiniais veiklos planais? Ar rašote tokius? Prieš 2 metus kiek pamenu tai tikrai reikėjo rašyti g.gif
Pas mus metodiniam patvirtinta, kad užtenka pasitvirtinti tik tą planą, kurį užpildome žurnale. g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 08 30, 15:44)
Kaip pas jus, mergino,s su perspektyviniais metiniais veiklos planais?  g.gif

Pas mus metodiniam patvirtinta, kad užtenka pasitvirtinti tik tą planą, kurį užpildome žurnale. g.gif

Pas mus tas pats - užtenka plano, kuris yra privalomas dienyne. Ir labai gerai, nes mažiau rašliavos doh.gif
Atsakyti
Atleiskit uz isikisima,bet gal kuriai reikia Firido leidyklos Mokytojo knygos?Siu metu.Visais klausimais tik per az:)
Atsakyti
Šaunuolės, kad kupinos idėjų, oi lauksim lauksim nuotraukėlių... biggrin.gif
Tiesa, Willmara dėkui už eilėraštukus smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
o as desiu i stenda stai toki eilerastuka, nes padariau tokia popierine knyga ir ant jos siuos lapus prisegsiu, o po to bus galima pakeisti kazka kita. taigi, jei pavyks imesiu eilerasti rugsejo 1-ajai.
RUGSĖJO PIRMOJI
Per žemę vėl rugsėjis eina...
Ir vėl girdžiu jo skambią dainą, -
Jai pritaria skardus varpelis. –
Žiedų žiedais nuklotas kelias...

Ir eina juo – seni, jauni:
Rugsėjo lapų šnaresy
Girdžiu žinių troškimo aidą, -
Jaunystės nerimą palaidą.

Siekiu pripildyti troškimų.
Kiek daug jaunų, gražių likimų
Man patiki rugsėjis margas. –
Tai džiaugsmas mano (gal ir vargas:

Be jo gyventi būt nyku...)
O kiek naujų, jaunų draugų
Kiekvienas atneša rugsėjis! –
Gyvenimo prasmės sėjėjas!
(Amelija Miltenienė “Gyvenimo sėja”)
aiosku manam lape bus dar ir piesinelis toks vaikiskas prie eilerastuko, bet cia ikelti neina man jo, o kitame knygos lape, grazu dideli varpeli prisegsiou.

Papildyta:
QUOTE(willmara @ 2010 08 29, 10:52)
Sveika, Roazalinda.  Malonu kad prisijungei, o man ypač, nes aš irgi dirbu kaimo vidurinėje mokykloje. Bus smagu paplepėti  mirksiukas.gif

labukas,
tikrai labai malonu, nes darbas kaime siek tiek skiriasi nuo darbo mieste. bent as kaip dirbau darzelyje su priesmokyklinukais tai ten gaudavau visa info is pavaduotojos ugdymui, o cia mokykloj visas demesys skiriamas mokinukams, o as vis info gaudausi pati. tai kiek apsunkina darba. o kaip pas tave mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 08 30, 15:44)
Kaip pas jus, mergino,s su perspektyviniais metiniais veiklos planais? Ar rašote tokius? Prieš 2 metus kiek pamenu tai tikrai reikėjo rašyti g.gif

pas mus to pacio uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti