Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

QUOTE(enija05 @ 2010 09 04, 23:36)
Dekoju Rozalinda uz puikias nuorodas smile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip tau, enija05, sekasi darbuky? Kaip praėjo rugsėjo pirmoji?
Atsakyti
Ačiū už nuorodas 4u.gif . Atsispausdinau o smile.gif . Pas mus jau kokie du metai buvo griežtai pasakyta jokių Vėrinėlio temų. Tai aš dabar temas rašau kuo paprastesnes, pvz vaisiai ir daržovės, aš moku dirbti, naminiai gyvūnėliai, duona ant mūsų stalo, mano mamytė, saulė, žemė, dangus ir t.t. Bet vėrinėlio knygomis tai pasinaudoju(turiu visas tris) ax.gif
Atsakyti
kiek supratau temas savaitei renkates laisva forma. o kaip sudarinejate ilgalaikius planus zurnaluose, tai i juos is anksto reikia surasyti temas juk. jei jos keiciasi tai kaip rasote ? kazkaip kelinti metai neissisprendziu problemos su zurnalo ilgalaikiu planu, jis man kazkoks netoks gaunas. schmoll.gif .gal kuri galite atsviesti kelis psl savo zurnalo , na tuos kur turi buti patvirtinti: grupes savitumas,temos ir toliau....
BUCIAU LABAI DEKINGA biggrin.gif
Atsakyti
na, taip, dėl tų temų metams ir man kyla daug klausimų - pasidalinkite patirtimi.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2010 09 05, 22:17)
na, taip, dėl tų temų metams ir man kyla daug klausimų - pasidalinkite patirtimi.... biggrin.gif

Pernai grupėje buvo mažai vaikų, todėl mes labai sėkmingai naudojome pratybas "Aš mokausi" visas keturias dalis. Šios pratybos patiko ir man, ir vaikams, tėvai geranoriškai sutiko dėl jų įsigijimo ax.gif .

Kiekvienoje dalyje yra "Ketvirčio pamokėlių planas". Tai man leido lengvai parengti metinį planą, truputį pasikoregavau, tik kelias temas pakeičiau, dar kelias pavyko apjungti ir kažkaip teorija su praktika pernai sklandžiai derėjo.

O ir šių pratybų temos nėra "nukeltos nuo dangaus", užduotys įveikiamos šešiamečiams. Pristatydama šias prat. vaikams buvau susigalvojusi pasakojimą apie katinėlį, nes ant jų viršelio vis kartojasi jo paveikslėlis. Vaikai jį įvardino Miciumi. Greičiau atlikę nurodytas užduotis pamėgo puslapius papuošti įvairiais ornamentais, o kartais aš dar plačiose paraštėse brūkšteldavau kokį elementą.
Tai taip ir keliavom su mano pasakėlėmis, o vėliau ir vaikų atrastomis katino sąsajomis su peliuku ( I-ma dalis), su drugeliu (II-a dalis) ir t.t. per visus mokslo metus.

Šiemet tėveliai vėlgi sutiko dėl šių pratybų, tai , manau, bus dar lengviau biggrin.gif .
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Jungiuos ir aš prie jūsų 4u.gif biggrin.gif . Taip pat dirbu šį darbelį rolleyes.gif .
Gal galite kas nors pasidalinti, kokius trumpus zaidimukus, pasisveikinimus naudojate ryto rate vaiku sudominimui, nuraminimui ir pan. g.gif

Rozalindos pasisveikinimas tikrai puikus 4u.gif biggrin.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, gal internete yra kur nors kokių gerų puslapių apie žaidimus vaikams, kaip įdomiau organizuoti ryto ratą, eilėraščiai vaikams ir pan.? g.gif

Ale tai nėra galvoj minčių, visiškai tuščia galva ...... verysad.gif nežinau kas čia darosi unsure.gif

Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Daugybė animuotų paveikslėlių mokyklos tema:
http://www.clipartof...art/school.html
Kartais labai praverčia, norint pagrąžinti įvairius lankstinukus, rašant skelbimus, sveikinimus ir t.t. ax.gif

O į paštą nusiunčiau jau atrinktus, man patikusius, paveikslėlius, sukeltus i wordą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @lone: 06 rugsėjo 2010 - 14:39
QUOTE(@lone @ 2010 09 06, 15:38)
4u.gif Daugybė animuotų paveikslėlių mokyklos tema:
http://www.clipartof...art/school.html
Kartais labai praverčia, norint pagrąžinti įvairius lankstinukus, rašant skelbimus, sveikinimus ir t.t. ax.gif
O į paštą nusiunčiau jau atrinktus, man patikusius, paveikslėlius, sukeltus i wordą  mirksiukas.gif

koks geras puslapis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi, aciu aciu uz paveikslelius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 09 06, 21:53)
koks geras puslapis  thumbup.gif  thumbup.gif

PRITARIU TIKRAI SUPER PUSLAPIUKAS, ACIU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(incikas @ 2010 09 06, 00:46)
Pernai grupėje buvo mažai vaikų, todėl mes labai sėkmingai naudojome pratybas "Aš mokausi" visas keturias dalis. Šios pratybos patiko ir man, ir vaikams, tėvai geranoriškai sutiko dėl jų įsigijimo ax.gif .

Kiekvienoje dalyje yra "Ketvirčio pamokėlių planas". Tai man leido lengvai parengti metinį planą, truputį pasikoregavau, tik kelias temas pakeičiau, dar kelias pavyko apjungti ir kažkaip teorija su praktika pernai sklandžiai derėjo.

O ir šių pratybų temos nėra "nukeltos nuo dangaus", užduotys įveikiamos šešiamečiams. Pristatydama šias prat. vaikams buvau susigalvojusi pasakojimą apie katinėlį, nes ant jų viršelio vis kartojasi jo paveikslėlis. Vaikai jį įvardino Miciumi. Greičiau atlikę nurodytas užduotis pamėgo puslapius papuošti įvairiais ornamentais, o kartais aš dar plačiose paraštėse brūkšteldavau kokį elementą.
Tai taip ir keliavom su mano pasakėlėmis, o vėliau ir vaikų atrastomis katino sąsajomis su peliuku ( I-ma dalis), su drugeliu (II-a dalis) ir t.t. per visus mokslo metus.

Šiemet tėveliai vėlgi sutiko dėl šių pratybų, tai , manau, bus dar lengviau biggrin.gif .

AS TAIP PAT SIAS PRAYBAS NAUDOJU, NEBLOGOS, PRITARIU... O KA PLANE RASOTE, KUR GRUPES SAVITUMAS AR KAIP TEN KONKRECIAU, NEPAMENU, NETURIU PO RANKA ZURNALO g.gif
pvz man reikia rasyti ilgalaiki plana ir i zurnala ir atskira dokumentine forma, kadangi dirbu skyriuje ir pavaduotoja nori tureti priesmokyklinuka plana po ranka. tai rasau du, bet siek tiek skirtingus. nerasau as temu i dokumentini. o kaip pas jus mergaites?
Atsakyti
Rozalinda, o kam rašai du? g.gif Aš atšviečiu iš žurnalo ir mūsų pavaduotojai puikiai tinka. Pratybos ,,Aš mokausi" man irgi patinka, kai kurias temas imu iš ten, bet aš užduotis išrenku ir atšviečiu nes keturių pratybų niekaip neįveiktume. Pernai skaitantys vaikai man šiaip taip 3,4 dalį įveikė.
Dar noriu paklausti , jūs dirbat kampeliais, centrais? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willmara: 07 rugsėjo 2010 - 06:02