Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

Sveikos, pedagogės, aha labai laukiam foto...labai norėtųsi pamatyti tuos varpelius smile.gif

mes tai kabinom folija aptrauktas žvaigždutes, apskritimus ir eglučių žaisliukus, iškabinom po 3 prie kiekvienos lempos,,,siaip tikrai gražiai išėjo smile.gif

tiesa, gal turite kokią įdomią anketą tėveliams, kurią galima duoti įpusėjus metams.???
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2011 02 03, 23:13)

tiesa, gal turite kokią įdomią anketą tėveliams, kurią galima duoti įpusėjus metams.???

Anketą duodu tik vieną ir tai mokslo metų pradžioje g.gif
Atsakyti
Aš irgi tik mokslo metų pradžioje. Aš kažkur turėjau anketą apie vertybes. Buvau išdalinus, tai man ne visi tėvai atsakė, o kiti aiškiai matėsi kas nelabai supranta kas ta vertybė. schmoll.gif . Paieškosiu jei rasiu savaitgalį įdėsiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2011 02 04, 09:27)
Aš irgi tik mokslo metų pradžioje. Aš kažkur turėjau anketą apie vertybes. Buvau išdalinus, tai man ne visi tėvai atsakė, o kiti aiškiai matėsi kas nelabai supranta kas ta vertybė.  schmoll.gif . Paieškosiu jei rasiu savaitgalį įdėsiu į paštą mirksiukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ataskaita rolleyes.gif

Musu laiptine 4u.gif mano papuosta ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

darzelio langai visu darbuotoju bei tevu darbas 4u.gif
user posted image

user posted image
is arti 4u.gif

user posted image

varpeliu grupej nepavyko nufotkint, nes kol grizau po ligos biuletenio viskas nupuosta jau buvo blush2.gif meginsiu gal is tevu foto gauti tongue.gif
Atsakyti
Super, menininkė tu čia pas mus wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū
Atsakyti
4u.gif Langai tai tikrai labai įdomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kokias dovanėles planuojat tėveliams vasario 14d. proga?
Mes ko gero gaminsim atvirutes g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri rašėt kokią ataskaitą "1pusmečio ugdymo rezultatų aptarimas" g.gif
Atsakyti
Mes tik gale mokslo metu rasom g.gif
Atsakyti
Mes taip pat tik metų gale. Po pusmečio tik lankomumo ataskaitą reikia atiduoti.

Kaip šiaip sekasi ugdyti jaunasias atžalas?
pas mus dabar atostogos, taip gera, ramu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willmara: 10 vasario 2011 - 16:57
QUOTE(willmara @ 2011 02 10, 18:56)
Mes taip pat tik metų gale. Po pusmečio tik lankomumo ataskaitą reikia atiduoti.

Kaip šiaip sekasi ugdyti jaunasias atžalas?
pas mus dabar atostogos, taip gera, ramu... smile.gif

Jums gerai bigsmile.gif pas mus darzelyje atostogos tik vasara ir per valstybines sventes ax.gif
Atsakyti