Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

4u.gif Sveikos mielos koleges. Esu kol kas svetys jūsų tarpe, bet ateinu su dideliu klausimu. Gal kas pagelbės. Kolegė nori pirmą kartą atestuotis vyr. auklėtojo kv. Gal padėsite ir parašysite ko erikia, ar reikia kompiuterinio raštingumo, lietuvių kalbos ir kt Dėkui, gal pagelbesite
Atsakyti
Kaip tylu čia pas mus g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Labai prašau Jūsų pagalbos smile.gif Esu Specialiojo ugdymo koordinavimo specialybės magistrantė. Rašau darbą, kurio tema "Autistiškų vaikų individualaus ugdymo poreikis Lietuvoje". Gal galėtų tos ikimokyklinio ugdymo pedagogės, kurios susiduria savo darbe su autistiškais vaikais užpildyti šią anketą? Būčiau labai dėkinga smile.gif 4u.gif Anketa Pedagogams
Atsakyti
QUOTE(magistrante55 @ 2011 11 16, 01:11)
Labas vakaras smile.gif

Labai prašau Jūsų pagalbos smile.gif Esu Specialiojo ugdymo koordinavimo specialybės magistrantė. Rašau darbą, kurio tema "Autistiškų vaikų individualaus ugdymo poreikis Lietuvoje". Gal galėtų tos ikimokyklinio ugdymo pedagogės, kurios susiduria savo darbe su autistiškais vaikais užpildyti šią anketą? Būčiau labai dėkinga smile.gif  4u.gif Anketa Pedagogams

bigsmile.gif OO!!! kokia idomi tema bigsmile.gif
pas mane kasmet tokiu vaikiuku pasitaiko ir ne vienas ax.gif
Atsakyti
Tylu cia pas mus g.gif tikriausiai visos uzsikasusios prieskalediniais ,,darbeliais". Ka idomaus galvojate su vaikuciais per busimąjį Kaledini rengini??? Pasidalinkite mintimis. mirksiukas.gif
Atsakyti
`sveikos, koleges
Gal kas nors galetu pasidalinti sventes scenarijumi "Baltu ziemuzes takeliu" unsure.gif Buciau dekinga
Atsakyti
Su šventėm, mielos kolegės 4u.gif
Atsakyti
Mirus mūsų temelė kažkaip blush2.gif , kur visos dingusios??? Būkit geros, skirkite šiek tiek laiko ir užsukę į bendrą paštą, pasidalinkite savo mintimis ties temomis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, kolegės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, nuoširdžiai dėkoju toms, kurios prisideda prie bendros žinių sklaidos ir bendravimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ.
Taip pat, norėčiau paprašyti, jeigu sužinote, kur vyksta koks įdomus projektas, seminaras arba sužinote įdomią internetinę nuoroda ar puslapį (apie ''bet ką"vertingo), įmeskite čia - juk visada yra įdomu paskaitinėti ir savo mintis praplėsti rolleyes.gif biggrin.gif bigsmile.gif Dėkui.
Atsakyti
Laba, keliu temukę į viršų 4u.gif

Atsakyti
Aha, RAIMUXE, gerai, kad keli, nes visos koleges kazkur ,,dingau padare" smile.gif kaip sekasi, kaip darbeliai???
Atsakyti