Įkraunama...
Įkraunama...

Priešmokyklinio ugdymo pedagogai

QUOTE(fox's @ 2013 09 01, 07:56)
Labas 4u.gif Na aš jei gerai suprantu tai čia mokami tie parsisiuntimai g.gif

Ir aš supratau, kad mokami, gaila ax.gif

SU RUGSĖJO 1-ĄJA visas "priešmokyklinukes"! 4u.gif
Atsakyti
Dėkui blush2.gif
Prisidedu ir aš prie sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox's @ 2013 09 01, 17:07)
Dėkui blush2.gif
Prisidedu ir aš prie sveikinimų 4u.gif

Su prasidėjusiu dar vienu nauju darbo etapu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sėkmės visiems - mokslo keliu einantiems, juos lydintiems ir vedantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal yra pas kurią nors mišri grupė, krtu su penkiamečiais? Ir gal turite ikimokyklinio ugdymo veiklos planą blush2.gif
Atsakyti
Tikriausiai čia retai kas beužsuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fox's @ 2013 09 07, 19:49)
Tikriausiai čia retai kas beužsuka verysad.gif

Užsuku karts nuo karto mirksiukas.gif grupė mano nemišri, gaila, padėti negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2013 09 08, 16:49)
Užsuku karts nuo karto  mirksiukas.gif grupė mano nemišri, gaila, padėti negaliu  ax.gif

Na o gal galite paaiškinti kaip dabar ten su tuo pildymu, į žurnalą pildoma tik lankomumas, ir kiek čia skaitinėjau tai dabar yra tos formos pildymo, ar jas reikia segti kažkur, jos kompiuteriu renkamos ar ranka rašomos blush2.gif Kai dirbau anksčiau viską į žurnalą rašydavau, o dabar gavus tik lankomumo žurnalą šiek tiek pasimečiau, direktorė irgi nieko nežino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox's @ 2013 09 08, 21:35)
Na o gal galite paaiškinti kaip dabar ten su tuo pildymu, į žurnalą pildoma tik lankomumas, ir kiek čia skaitinėjau tai dabar yra tos formos pildymo, ar jas reikia segti kažkur, jos kompiuteriu renkamos ar ranka rašomos blush2.gif Kai dirbau anksčiau viską į žurnalą rašydavau, o dabar gavus tik lankomumo žurnalą šiek tiek pasimečiau, direktorė irgi nieko nežino doh.gif

jau pernai nauji dienynai buvo. upc puslapyje yra pasiūlta , kokį variantą pasirinkti. čia įstaiga pati nusprendžia kurį rinksis. aį rinkausi tokį pat kaip buvusiame dienyne. man patogiausia. atsispausdinau lapus ir segu į segtuvą. pasidariau ,,dienyną". pildau ranka. nes rinktu tekstu neturėčiau ką tiek prirašyti už 4val. be to reiktų dirbt namie. nes darbe nėra sąlygų.
Atsakyti
Sveiki, O jei dirbti darželi auklyte, reikia ikimokyklinio auklėjimo baigimo diplomą, ka jus ir kur moketes, universitetas kolegija? Kiek metu reikia mokytis? Nes be jo tai sunku gauti toki darba kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2013 09 09, 13:17)
Sveiki, O jei dirbti darželi auklyte, reikia ikimokyklinio auklėjimo baigimo diplomą, ka jus ir kur moketes, universitetas kolegija? Kiek metu reikia mokytis? Nes be jo tai sunku gauti toki darba kiek žinau.

Na aš manau kad tikrai reikia turėti ikimokyklinio diplomą, kiek žinau dar šiemet pratęsė metams laiko na bent jau pas mus, kad gali dirbti ir su kitu pedagoginiu bet jau kitą metą manau neleis, aš pati esu baigusi muzikos pedagogiką ir socialinę pedagogiką, ir išklausiusi kažkada senai priešmokyklinio kažkokius kursus tai dar šiemet dirbu nes gavosi taip kad prieš pat mokslo metų pradžią išėjo mokytoja ir nebuvo kam bedirbti, dėl to ir pati esu šiek tiek nežinioje kaip čia kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox's @ 2013 09 08, 20:35)

Taip, dabar yra atskiras žurnalas,skirtas lankomumui žymėti, o planus rašau atskirai kiekvienai savaitei kompiuteriu, bet pasirinkau ne tokią formą kaip būdavo žurnale, tiesiog rašomi savaitės planai su tikslu ir uždaviniais, ką veiksim, labai nesismulkinant. Tokios formos kaip būdavo žurnalai nebuvo prie pasirenkamų.
Šiemet turiu 23 vaikus, iš jų keli labai sunkaus elgesio, tai ne pyragai doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar pildote kuri elektroninį dienyną?
Atsakyti