Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų šventės

As sunelio 3 m. gimtadieni organizavau darzelyje ir namuose. Abu kartus kvieteme personaza is renginiaivaikams.lt Katinas Pukis ir Klounas Bimbo buvo nerealiai smagus, tikrai rekomenduoju. Dabar arteja kriksto dukters 12 m. gimtadienis, tad ieskau ideju sventei. Renginiaivaikams siulo pizamu vakareli mergaitems. Kaip manot ar tokia gimtadienio staigmena butu gera?
Atsakyti
aš organizuoju savo sūnaus visus gimtadienius namuose, šiemet bus bazo šviesmečio ir vudžio tema, viskas kas susiję su žaislais, jau turim dekoracijas, užsakėm plakatus, dar tik reikia balionų. nupirkau prizelių vaikams, darysim "stebuklingą šulinį", labai užmirštas žaidimas biggrin.gif , dar porą žadimukų sugalvosim, bet vaikai ir taip randa kuo užsiimti, vis žaidžia su žaislais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jočienė @ 2009 11 04, 09:45)
Na, esu iš tų, kuri nori daryti viską atvirkščiai, o ne taip kaip turi būti. Ačiū visoms už nuomonę, o labiausiai toms, kurios sakė, kad pižamų vakarėlis tinka tik mergaitėms, nes ta nuomonė man ir padėjo apsispręsti. Bus pirmasis pižamų vakarėlis ne tik mergaitėms,  ir kaip mums sekėsi būtinai papasakosiu.

tai kur tas pasakojimas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip atsibodo vienas per tą patį: piratai, pižamos, boulingas... Negi nieks negali pasiūlyti kokių originalių idėjų? Pritariu, kad geriau ne namie, kad po "puotos" geriau grįžus pailsėti, o ne pulti kupti namus, bet patarkite, ką veikti pvz. miške, kai dalyviai ir dvimečiai, ir trylikamečiai, ir septyniasdešimtmečiai?
Atsakyti
Jau miske veiklos tai apstu-nuo paprastu sportiniu varzybu iki teminiu komandiniu zaidimu.Ar neprisimenat, kaip patys vaikystej kara, indenus zaisdavom, bustines irenginedavom ar riteriu turnyruose dalyvaudavom raitom ant lazdu...
Atsakyti

! 
Skelbimų vieta Skelbimų lentoje.
Atsakyti