Zyzlute, jei gali placiau papasakok apie sio gydytojo elgesi gimdymo metu, ar jis neskuba skatinti, ar islaukia... Ir siaip visi visi tavo pastebejimai labai labai laukiami:)))))
QUOTE(vilnele @ 2007 12 06, 21:06)
Zyzlute, jei gali placiau papasakok apie sio gydytojo elgesi gimdymo metu, ar jis neskuba skatinti, ar islaukia... Ir siaip visi visi tavo pastebejimai labai labai laukiami:)))))
na jis man pasiule nestabdyti gimdymo veiklos su epiduru ir gimdyti kuo naturaliau..saremiu metu intensyviai kvepavome

Laba diena,
rašau l. retai, bet dabar ieškausi daktaro gimdymui Kaune. kadangi pirmą dukrą 2003.02 men gimdžiau pas R. Požėrą be jokių susitarimų, tai ir dabar ieškojau info apie jį.
Galiu tik pritarti visoms čia teigiamoms nuomonėms apie jį. Jis tiesiog nuostabus: rūpestis - begalinis. Atsidėkoti nė nespėjau, nes gimdžiau kaišiadoryse, o ten jis turėdavo budėjimus gal 1 karta per 2 savaites. Pagimdžius sveiką dukrytę, teko dar man atlikti operaciją, nes neišėjo "maišas". Jis nuramino, kad operacija ilgai netruks, kad taip jau pasitaiko. tik baigus operaciją ir man atsigavus, jam baigėsi budėjimas ir jis išvyko. Tikrai galiu patarti gimdyti pas jį. tikriausiai reikės pasistengti pas jį pateikti ir vėl.
rašau l. retai, bet dabar ieškausi daktaro gimdymui Kaune. kadangi pirmą dukrą 2003.02 men gimdžiau pas R. Požėrą be jokių susitarimų, tai ir dabar ieškojau info apie jį.
Galiu tik pritarti visoms čia teigiamoms nuomonėms apie jį. Jis tiesiog nuostabus: rūpestis - begalinis. Atsidėkoti nė nespėjau, nes gimdžiau kaišiadoryse, o ten jis turėdavo budėjimus gal 1 karta per 2 savaites. Pagimdžius sveiką dukrytę, teko dar man atlikti operaciją, nes neišėjo "maišas". Jis nuramino, kad operacija ilgai netruks, kad taip jau pasitaiko. tik baigus operaciją ir man atsigavus, jam baigėsi budėjimas ir jis išvyko. Tikrai galiu patarti gimdyti pas jį. tikriausiai reikės pasistengti pas jį pateikti ir vėl.
Sveikos,aš irgi gimdžiau pas gydytoją R.Pažerą.tai buvo 2007.07.19,iš anksto nesitarėm,viskas praejo puikiai, gimdžiau,6 val.Gydytojas tikrai superinis,labai padrasindavo, pasakojo ką daryti,kad padėčiau vaikui greičiau ateiti į šį pasaulį,tikrai antrą kartą vėl norėčiau gimdyti tik pas jį,super gydytojas,didelis jam ačiu,kad turiu sveiką mergytę,kuriai dabar jau pusė metukų

Sveikutės,
Na sprendžiant iš jūsų pagyrų tai šis gydytojas tikrai nuostabus. Planuoju gimdyti balandžio men. ir norėčiau kad šio gydytojo rankos padėtų į pasauly ateiti mano vaikeliui.
Tik norėčiau Jūsų pasiklausti tai kur šis gydytojas dirba ar AK ar VGN?

Na sprendžiant iš jūsų pagyrų tai šis gydytojas tikrai nuostabus. Planuoju gimdyti balandžio men. ir norėčiau kad šio gydytojo rankos padėtų į pasauly ateiti mano vaikeliui.
QUOTE(juratexxx @ 2008 02 08, 17:54)
Sveikutės,

anksčiau jis dirbo tiek AK, tiek VGN, tačiau šiuo metu dirba tik AK, VGN bent jau vasario mėnesį atostogauja, o kaip vėliau bus-nežinia...
jo nuotrauka gali paziureti sveikapradzia.lt prie lektoriu
Pasirašau po visais gerais žodžiais apie šį gydytoją
su juo jaučiausi rami ir saugi, tiesiog todėl, kad jis yra nuostabus žmogus: labai dėmėsingas ir su jumoro jausmu. Kuo didžiausia pagarba

QUOTE(vilnele @ 2008 02 15, 16:00)
jo nuotrauka gali paziureti sveikapradzia.lt prie lektoriu
as buvau jo paskaitelese sveikoj pradzioj - tai man jis labai gera ispudi paliko ir uzsimaniau pas ji gimdyti

jis pats asmeniskai sake, kad dirba ir AK ir VGN

siaip tikrai sakiau niekad negidysiu pas vyra, bet kai su juo praleidom 3val kazkaip radikaliai pasikeite nuomone ir kai paskaiciau dar cia sm atsiliepimus apie ji tai tikrai bandysiu tarti su juo

QUOTE(vilnele @ 2008 02 26, 22:06)
gal gali smulkiau papasakoti apie gimdyma, jei teko su juo gimdyti
apie jo elgesi gimdymo metu, ar pasakoja gimdyvei, kas vyksta, ka darys ir pan
apie jo elgesi gimdymo metu, ar pasakoja gimdyvei, kas vyksta, ka darys ir pan
Na, mano gimdymas nebuvo pavyzdinis, nes prasidejo gimdymu, o baigesi cezariu. Gydytojas gimdykloje mums su vyru aiskino situacija ir ka reikia daryti, bet apie operacija neuzsimine iki paskutines minutes, nes matyt nenorejo musu jaudinti, tik nuolat seke musu vaikucio bukle. Veliau pasikviete dar viena gydytoja pasitarti ir sprendimas vis tik buvo operuoti, nes, kaip jis veliau sake, ilgiau nebuvo galima laukti, nes vaikucio tonai eme dingineti, o vaikutis buvo dar labai aukstai.Taigi as jam dekinga uz tai, kad laiku buvo priimtas teisingas sprendimas ir dabar galiu dziaugtis savo suneliu

Pas šį gydytoją ir akušerę Boženą gimdžiau lapkričio mėn. Šiaip labai šaunus žmogus, tik kiek natūralistas, jei būtų jo valia tai visos moterys gimdytų be jokių nejautrų. Turbūt neįsivaizduoja skausmo, kurį tenka jausti ne valandą ar dvi, o kai jau tenka stumti tai nebėra jėgų. Tuo tarpu akušerė labai pritarė mano pasirinkimui gimdyti su epidurine nejautra, pasak jos tai,kad moteris gali gimdyti be skausmo ir laukti tos akimirkos kada greičiau išvys savo vaikelį yra didelis komfortas. O ne prisiminti vėliau kaip didelį košmarą, be to siuvant (nes mane kirpo) jokio skausmo. O dėl to kad viskas vyks greičiau valandą nemanau kad verta kankintis. Šiaip tai per visą gimdymą bendravo labai šiltai, pasakojo visokius atsitikimus, patarė kokius pratimus daryti, kad greičiau atsistatytų gimda. Buvo net į palatą užėjęs apžiūrėjo dar kartą, išrašant namo receptą išrašė susiutai vietai gydyti, pas prižiūrintį gydytoją teiravosi apie vaikelį. Aš visom keturiom už gimdymą pas jį, tikrai jokio komforto kad vyras.