Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės

QUOTE(rokoko @ 2008 11 14, 00:38)
gali dabar nukirpti - beprasmiai jau jie.. verysad.gif

su dengimu palauk - paskaityk truputi anksciau - dejau informatyvia nuoroda 4u.gif

Ačiukas victory.gif
Atsakyti
kodel kinietiskos rozytes nunyksta? ar juos vienkartines?
Papildyta:
susimaisiau truputi blush2.gif mirksiukas.gif mazos kambarines rozytes tikslaus pavadinimo nebepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2008 11 15, 22:33)
kodel  kinietiskos rozytes nunyksta? ar juos vienkartines?
Papildyta:
susimaisiau truputi blush2.gif  mirksiukas.gif mazos kambarines rozytes tikslaus pavadinimo nebepamenu doh.gif

Kaip suprasti nunyksta g.gif , jos tikrai nevienkartines
Atsakyti
lapus numeta o paskui stagarai lieka ir ne viena sitaip pas mane nesuprantu gal laistau per mazai blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2008 11 15, 22:24)
lapus numeta o paskui stagarai lieka  ir ne viena sitaip pas mane nesuprantu gal laistau per mazai blush2.gif  g.gif

pavartyk porą puslapių atgal, jau aptarinėjom šitą problemą
Atsakyti
Na roziu myletojos,ar jau apdenget savasias rozytes?As anadien jau. smile.gif Su egles sakom. smile.gif
Atsakyti
O ar tikrai ir kodel vijokliniu roziu nereikia nukarpyti ? Kaip jas paristi ziemai - skudurais kokiais ?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 11 23, 10:46)
O ar tikrai ir kodel vijokliniu roziu nereikia nukarpyti ? Kaip jas paristi ziemai - skudurais kokiais ?

Nereikia tikrai.Jos geriau zydi ant antrameciu ugliu.Maciau kad zmones vynioja visa roze su maisais tokiais medziaginiais,lininiai ar kokie jie ten g.gif Ir krumelio apacia dengia sakom,durpem.As pati tokios neauginu,bet maciau kaip taip daro... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2008 11 15, 22:24)
lapus numeta o paskui stagarai lieka  ir ne viena sitaip pas mane nesuprantu gal laistau per mazai blush2.gif  g.gif

Tamstos stagarai dabar vegetuoja-miega.Laikyk truputi vesiau,o po mensiuko mazdaug pamatysi kaip stagarai is pazastu prades leisti uglius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(faustina @ 2008 11 23, 12:26)
Nereikia tikrai.Jos geriau zydi ant antrameciu ugliu.Maciau kad zmones vynioja visa roze su maisais tokiais medziaginiais,lininiai ar kokie jie ten g.gif Ir krumelio apacia dengia sakom,durpem.As pati tokios neauginu,bet maciau kaip taip daro... smile.gif

Taip vyniojamos vijoklines,kad nenusaltu ugliai,kurie jau turi suformave savy ziedines uzuomazgas.Naudojamas linnis pluostinis audelas ara drobinis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, roziu myletojos 4u.gif
Iskylo man vienas klausimelis. Turiu as vazonose pasodintas laukines rozytes. Sunesiau jas i garaza. Ten pas mus pakankamai silta. Na ne kai namuose, bet silta. Ar reikia jas laistyti g.gif . Ir dar kazkur skaiciau, kad ruosiant rozytes ziemai reikia jas apeneti ir nuskabyti lapelius. Tai va nugenejau jas pagal visas rekomendacijas, o tai kaip su tas lapais, ar reikia ir juos pasalinti g.gif . Dar viena grazuole liko lauke. Ji tokia ant stiebo. Tai skaiciau, kad jos vainika reikia kvepuojancia agroplevele apdengti. Tai vel nesuprantu ar ir jos lapus reikia nuskabyti. Ir ar reikia kazkaip saknis apsauoti nuo salcio. Jei taip tai kaip ta padaryti g.gif . Rozytes auginu pirmus metus, tai kyla aibes klausimu. Tikiuosi, kad padesite man 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti