Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški tradiciniai patiekalai

QUOTE(Shandy @ 2006 10 30, 19:51)
Dejau krakmolo - deja nepadejo, bulves cia kazkokios nevykusios  smile.gif

O del pamidoru grietines salotua s ir jau masciau, nes manes kolegos irgi jau klause recepto, kai buvau atsinesus i darba pietums  biggrin.gif

JEIGU GYVENI ANGLIJOJE PIRK RAUDONAS BULVES .LIUKS CEPELINAI.
Atsakyti
as norvegijoje sublizgejau krabu salotomis.mum jau, kaip ir pabode, ojiems fantastika.tiesa, silke po suba thumbup.gif jie neisivaizduoja burokeliu su majonezu
Atsakyti
Labai idomi tema, gaila, kad tokia nedidelė ir "praktiškai ne į temą" unsure.gif

Manęs irgi laukia vakarėlis į kurį reikia atsivežti tradicinio lietuviško maisto ir gėrimų (alkoholinių)

Esmė ta, kad ragautojai bus iš visų Europos (ir ne tik) kampelių, tad norėčiau tikrai kažką Lietuviško nusivežti, bet nesugalvoju ką mes tokio unikalaus turime g.gif Na alų ir kitos šalys gamina, stumbrinę - lenkai savo nacionaliniu gėrimu pasiėmė biggrin.gif Degtinė labiau rusams.

Gal jūs kokių idėjų turite?

Tik yra vienas "bet" - visas maistas ir gėrimai turėtų ištverti paros kelionę traukiniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 03 05, 08:27)

Midus bigsmile.gif
Bet jo irgi lenkai gviešiasi. Arba pvz žolelių trauktinė kaip Trejos devynerios.
Samanė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 05 kovo 2009 - 12:43
Trejos devynerios gal visai nebloga idėja bigsmile.gif

O kažin starka - lietuviška? Na tai juk ta pati samanė, lietuviškas viskis biggrin.gif
Atsakyti
Gerą knygą atradau gaminti lietuviškus patiekalus:
http://www.vaga.lt/l...tegory_id=40778
Nuo A iki Z aprašyta, kaip gaminti pradedant paprasčiausiais cepelinais, baigiant įmantresniais, ir nuotraukos atrodo labai gardžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
keliu aukštyn - man irgi reikia konors labai lietuviško, gal kas daugiau idėjų turite?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2011 10 14, 12:54)
keliu aukštyn - man irgi reikia konors labai lietuviško, gal kas daugiau idėjų turite?

Aguonpienis thumbup.gif virtos bulvės su lupena ir varškės pagardu, šakotis (tik nežinau kaip su tuo lietuviškumu), lietiniai su grybų įdaru, keptas varškės sūris, kaip tik su alum thumbup.gif
Dar leituviški sumuštinukai smile.gif juoda duona užtepta sviestu ir uždėta naminės rūkytos dešros lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 14 spalio 2011 - 13:46
Is gerimu Bobeline.
As tai bandyciau saltienos pasiulyt (nelabai lietuviska,bet kas suzinos) biggrin.gif .
Karbonadu uzkeptu grybais ir suriu
Atsakyti
Sakykit o koki advento valgį butų galima nusinešti vaikui į mokyklą g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 11 28, 22:16)
Sakykit o koki advento valgį butų galima nusinešti vaikui į mokyklą g.gif

kūčiukų- praktiška ir pigu. dar galima silkės patiekalų, bet jau nepatogu ir pan. galima pyragėlių su kopūstais, su grybais, su aguonom. aguonų vyniotinį ir kt. 4u.gif
Atsakyti
Bet kučiukai man atrodo buvo valgomi, tik per kučias ar jie tinka ir advento laikotarpiu?
Silkes patiekalų vaikai nelabai valgys, gal tikrai reika kokius pyragelius su aguonomis iškepti smile.gif Ačiū už idėja 4u.gif
Atsakyti