Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi porėta oda

http://www.esthederm.../view/full/170#

vakar papirkau sita seruma, siandie pasitepiau, tai oda tokia gaivi, o ir nosies poros sumazeje. tik man reiketu labiau nuo spuogu
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 01 18, 21:27)
man asmeniskai tai nesutraukia..bet patiko..tepu vakarais..
gal kas zino kur yra pirkt DERCOME ACTIV kremo?

As ir norejau isbandyti si kremuka...neseniai maciau Akropolio vaistineje.
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 19, 19:58)
As ir norejau isbandyti si kremuka...neseniai maciau Akropolio vaistineje.

cia kokiam mieste?man tai jis super..
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 01 19, 20:12)
cia kokiam mieste?man tai jis super..

Akropoly, ir siaip eurovaistineje visada uzmatydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 19, 21:42)
Akropoly, ir siaip eurovaistineje visada uzmatydavau smile.gif

tai gal senai matei g.gif man kosmetologe sake kad isvis jo nebegamina bet sakau gal dar kas kur mate pirkt..nu reiks ryt klaipedoj akropoly pasidairyt..bet kazi ar gausiu..
Atsakyti
o ka manote apie medimix muila? girdejau jis sausina veido oda. manau gal reiketu pabandyti.... gal kazkas naudojote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 03 03, 18:25)
o ka manote apie medimix muila? girdejau jis sausina veido oda. manau gal reiketu pabandyti.... gal kazkas naudojote? smile.gif

Aha, tikrai, labai sausina. Na, bent jau man g.gif Tai aš jį naudoju tik vakarais, nes jis labai gerai išvalo oda thumbup.gif O po to žinoma būtinai pasitepu kremu, nes odą tempia.
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2009 03 03, 16:36)
Aha, tikrai, labai sausina. Na, bent jau man  g.gif  Tai aš jį naudoju tik vakarais, nes jis labai gerai išvalo oda  thumbup.gif  O po to žinoma būtinai pasitepu kremu, nes odą tempia.

išvalo? huh.gif geriausiu atveju - nuprausia. viskas.
Atsakyti
na taip ir as girdejau, kad valo smile.gif sakau reikes gal nusipirkti ismeginti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 03 04, 12:44)
na taip ir as girdejau, kad valo smile.gif sakau reikes gal nusipirkti ismeginti wink.gif

jei valo, tai reiškia, kad įsilenda gilyn ir kažką iškrapšto lauk, ale to kol kas nė vienas veido prausiklis nesugeba dėl per trumpai praleidžiamo laiko ant to veido rolleyes.gif bet kad nuprausia, t.y. nuplauna odos paviršių, tai sutinku
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 04, 16:05)
jei valo, tai reiškia, kad įsilenda gilyn ir kažką iškrapšto lauk, ale to kol kas nė vienas veido prausiklis nesugeba dėl per trumpai praleidžiamo laiko ant to veido  rolleyes.gif  bet kad nuprausia, t.y. nuplauna odos paviršių, tai sutinku

Instrukcijoje parasyta: gausias putas palikti ant odos 3-5 min. Pasitaiko valomųjų kaukių, kurias irgi rekomenduoja tiek laikyti. Tiesa, visad laikau ilgiau nei siūloma.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 04, 16:14)
Instrukcijoje parasyta: gausias putas palikti ant odos 3-5 min.  Pasitaiko valomųjų kaukių, kurias irgi rekomenduoja tiek laikyti. Tiesa, visad laikau ilgiau nei siūloma.

a vo, dabar jau ir palaikymai atsiranda biggrin.gif kodėl iš karto apie tai negalima rašyt?
Atsakyti