QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 02:54)
Valymas reikalingas visų tipų odai. Švetimas... Jei turite omenyje scrub'ą- nelabai reikalingas, dažniausiai ir žalingas. Jei jūsų oda riebi- pienelių naudot nederėtų, jie yra skirti tik sausai odai. Spuogeliai galėjo atsirasti todėl, kad jums netinka kokia nors priemonė, ji kemša poras (gal tas pats pienelis...).
Dėl porų dydžio... Jau minėjau, kodėl poras sutraukiančios priemonės nepadeda. Jei norite truputį sulyginti veido odą, galite pabandyti rūgštinius veido valymus pas kosmetologę, jie gali kažkiek pagerinti vaizdą, bet ne garantuotai...
Gali ir taip būti... Dėl to rekomenduojama riebią odą valyti kuo švelniau.
Na, bėgant laikui oda keičiasi, nėra ko stebėtis.
Jei norite apvaldyti riebalavimąsi, prauskite odą 2x per dieną švelniu prausikliu, naudokit riebalus sugeriančias, matizuojančias priemones, galit pabandyti molio kaukes- jos neblogai riebalus nusiurbia. Ir nešiokitės su savimi riebalus sugeriančias servetėles, kai vidury dienos blizgesys išlenda- labai padeda.
Dėl porų dydžio... Jau minėjau, kodėl poras sutraukiančios priemonės nepadeda. Jei norite truputį sulyginti veido odą, galite pabandyti rūgštinius veido valymus pas kosmetologę, jie gali kažkiek pagerinti vaizdą, bet ne garantuotai...
Gali ir taip būti... Dėl to rekomenduojama riebią odą valyti kuo švelniau.
Na, bėgant laikui oda keičiasi, nėra ko stebėtis.
Jei norite apvaldyti riebalavimąsi, prauskite odą 2x per dieną švelniu prausikliu, naudokit riebalus sugeriančias, matizuojančias priemones, galit pabandyti molio kaukes- jos neblogai riebalus nusiurbia. Ir nešiokitės su savimi riebalus sugeriančias servetėles, kai vidury dienos blizgesys išlenda- labai padeda.
Taip, prausiklis ten, ne taip parašiau. Bet tikiu, kad galėjo ir jis netikti.
Vietoj rūgštinių valymų, gal reikėtų pradžiai pabandyti kremų su vaisių rūgštimis?
Tiesa, gal esate ką nors girdėjusi apie mikrodermabraziją? Manau, tai veiksmingesnis būdas, nei kremai, nes jie kaip ir nesutrauks labai tų porų. Tik vat įdomu ant kiek ši procedūra veiksminga.
Kad oda keičiasi, suprantu. Bet staigiai ji čia man iš sausos į riebią pasikeitė. Matomai kažką ne taip darau, valgau ir pan.
Molio kaukę turiu, tik dar nebandžiau. Išbandysiu būtinai.
Ačiū už visus patarimus, atsakymus. Aš šiek tiek paįkyrėsiu su savo klausimais, nes kai neseniai čia man tokia problematiška oda tapo, tai daug ko nežinau