Įkraunama...
Įkraunama...

Top shop parduotuvė

QUOTE(mamairute @ 2011 03 09, 21:43)
Na pasiskaičiau, ir ką - didelė dalis teksto paaiškinimas kaip ir kodėl jie veika ir dar yra ne tokie kenksmingi kaip paprasti skalbimo miltukai g.gif

Geriau nei visi tie išreklamuotieji skalbimo milteliai, bet ne stebuklas rolleyes.gif O buvau labai susidomėjusi tais kamuoliais, bet daugiau pasiskaičius susidomėjimo liko koks dešimtadalis, tai taip ir nebepirkau.
Dabar bandau rasti info apie Spider Pan keptuves, mačiau, kažkas jau šitoje temoje domėjosi, tik niekas nieko neatrašė ax.gif Gal jau kas įsigijote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 03 10, 17:23)
Geriau nei visi tie išreklamuotieji skalbimo milteliai, bet ne stebuklas  rolleyes.gif  O buvau labai susidomėjusi tais kamuoliais, bet daugiau pasiskaičius susidomėjimo liko koks dešimtadalis, tai taip ir nebepirkau.
Dabar bandau rasti info apie Spider Pan keptuves, mačiau, kažkas jau šitoje temoje domėjosi, tik niekas nieko neatrašė  ax.gif  Gal jau kas įsigijote?  biggrin.gif

O aš nusipirkau ir labai džiaugiuosi - skalbiniai gaiviai kvepia ir nėra to lipnumo kaip nuo skalbimo miltelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinadok @ 2011 03 10, 16:19)
Galiu ir aš pasidalint ispudžiais apie TOP SHOP prekes: pirkom treniruokli-begimui ir jis tikrai geras, garu ligyntuvas-mums labai patinka, dormeo čiužinukas ir patalyne-super, pagalve-man visai netiko net galva po jos skaudejo o vyrui gerai. Pirkom antra čiužinuka ne per užsakyma, o parduotuvei TOP SHOP -šudas. Va taip . smile.gif

Garų lygintuvas mums irgi patinka. Ypač gerai su juo romanetes pereiti. Į vestuves važiavom, įsimetėm - tikrai patogus. O va nežinau kaip mums ten galva susisuko, kad tą diržą įsigijom Ab tronic. Tai stovi dabar nenaudojamas, nelabai man ten kažkaip tais geliais visas aplimpi, užsidėti patogiai nesigauna.
Atsakyti
Sveikutės.
Gal kas nors jau įsigijot 5in1 Grill užkandžių kepintuvą?
Kokie atsiliepimai?

http://www.topshop.l...mp;main=virtuve
Atsakyti
QUOTE(Smurf @ 2011 03 08, 00:52)
Sveiki,
Na cia zmones daug giria ir peikia Top shop'a ir ivairias jo siulomas prekes, o vat apie Gymform Dual Sharper nieko negirdet. Gal kas bandet? kaip jis jum? vertas demesio? labai idomu butu isbandyt bet tame top shop'e labai jau brangus vien pabandymui, todel noretusi jusu nuomones pradziai.

teko bandyt biggrin.gif nukrato taip, kad dar ilgai po seanso pats krataisi is inercijos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 03 12, 15:08)
Sveikutės.
Gal kas nors jau įsigijot 5in1 Grill užkandžių kepintuvą?
Kokie atsiliepimai?

http://www.topshop.l...mp;main=virtuve

susigundem mes su vyru tuo keptuvu, ir paskutinis s....., pirmas bandymas buvo vafliai, tai kepa kokia 10minuciu kol iskepa,tikrai nekoks keptuvas. norim ja grazint , tik nezinau ar jau galima, pabandziau viena karta kept. g.gif Gal kas esat susidure, pirkom parduotuvej ju megoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(TilaTeqila @ 2011 03 15, 09:33)
susigundem mes su vyru tuo keptuvu, ir paskutinis s....., pirmas bandymas buvo vafliai, tai kepa kokia 10minuciu kol iskepa,tikrai nekoks keptuvas.  norim ja grazint , tik nezinau ar jau galima, pabandziau viena karta kept. g.gif  Gal kas esat susidure, pirkom parduotuvej ju megoj g.gif

Pažiūrėkit sutartį kokios yra grąžinimo sąlygos, nes jie reklamuojasi, kad gali išbandyti ir, jeigu nepatiks, grąžinti
Atsakyti
QUOTE(TilaTeqila @ 2011 03 15, 09:33)
susigundem mes su vyru tuo keptuvu, ir paskutinis s....., pirmas bandymas buvo vafliai, tai kepa kokia 10minuciu kol iskepa,tikrai nekoks keptuvas.  norim ja grazint , tik nezinau ar jau galima, pabandziau viena karta kept. g.gif  Gal kas esat susidure, pirkom parduotuvej ju megoj g.gif

Ačiū jums už atsakymą 4u.gif
Nu kaip gerai,kad nepaskubėjau pirkt.
O dėl gražinimo,tai man atrodo,kad galima gražint g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 03 15, 22:13)
Ačiū jums už atsakymą 4u.gif
Nu kaip gerai,kad nepaskubėjau pirkt.
O dėl gražinimo,tai man atrodo,kad galima gražint g.gif

issiaiskinau stai ka del grazinimo:
galima , jei nenaudota ,grazint pirkta parduotuvej.
jei perkat inetrnetu arba telefonu, tada yra 14 dienu pabandymo laikotarpis, per kuri pabandot, jei nepatinka grazinat pastu, uzpilde ten toki grazinimo lapa 4u.gif
Atsakyti
Laba,

aš irgi ieškau info apie Spiderpan keptuves. Ar bandėt kas? Šiandien užsisakiau, bet kolegė išpeikė Topshop'ą - viskas ten niekam tikę - tai dabar sunerimau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyfacka: 16 kovo 2011 - 13:16
QUOTE(pyfacka @ 2011 03 16, 13:12)
Laba,

aš irgi ieškau info apie Spiderpan keptuves. Ar bandėt kas? Šiandien užsisakiau, bet kolegė išpeikė Topshop'ą - viskas ten niekam tikę - tai dabar sunerimau  g.gif

noriu ir as aie jas informacijos ax.gif bet kodel taip durnai trys keptuves ,man vienos gana butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 16, 15:35)
noriu ir as aie jas informacijos ax.gif bet kodel taip durnai trys keptuves ,man vienos gana butu g.gif

Na kadangi niekas informacija nesidalina, tai pabūsiu bandomuoju triušiuku 4u.gif Vis vien jau užsisakiau...
Atsakyti