Įkraunama...
Įkraunama...

Top shop parduotuvė

Sveikutes,mano pirkiniai is top shop
1.vibrotone dirzas schmoll.gif
2.konvekcinis puodas (tas brangesnis su mygtukais) thumbup.gif
3.relax & tone thumbup.gif (svarbiausia nepamirsti naudoti,gal ir nesulieknesit,bet savijauta geresne ji naudojant)
4.go go nail pirkau tik vakar,bet jau pabandziau thumbup.gif stebuklo nera,bet kadangi nemegstu prie nagu knibinetis, pats tas norint greitai tureti tvarkingus nagucius ax.gif

Dar svajoju apie ta mop x5.
Atsakyti
Užsisakiau vakar dvi keramines keptuves ir puodą. Na kadangi pristatymas dabar nemokamas, tai bandysiu 14 dienų ir blogiausiu atveju gražinsiu.
Na bet tikiuosi, kad nenusivilsiu. Keramika man labai patinka, keptuvėms ir puodams suteikia 5 metų garantiją, tipo jie nesibtraižo, tai gal ilgiau atlaikys nei teflonas g.gif
Atsakyti
Sveikutes, kokie atsiliepimai nesiojanciu Go4Slim šortukus? Jau praejo kuris laikas, gal galit parasyt kokie rezultatai, ar verta isigyti 4u.gif Labai jau gundo ta 80% nuolaida doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2011 07 01, 10:54)
Sveikutes, kokie atsiliepimai nesiojanciu Go4Slim šortukus? Jau praejo kuris laikas, gal galit parasyt kokie rezultatai, ar verta isigyti  4u.gif Labai jau gundo ta 80% nuolaida  doh.gif  biggrin.gif

As esu nusipirkusi, nesioju nepastoviai,nes buvo karsti orai, bet efektas tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
As apie Derma Seta esu pacios blogiausios nuomones, gaila, kad neina grazinti rolleyes.gif Vienintelis turbut geras antgalis celiulitinei odai, bet del to moketi tokius pinigus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 07 01, 22:14)
As apie Derma Seta esu pacios blogiausios nuomones, gaila, kad neina grazinti rolleyes.gif Vienintelis turbut geras antgalis celiulitinei odai, bet del to moketi tokius pinigus schmoll.gif

Kaip šalina tuos plaukelius? aš šiandien reklamą pažiūrėjus laaabai jau susigundžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 07 02, 07:58)
Kaip šalina tuos plaukelius? aš šiandien reklamą pažiūrėjus laaabai jau susigundžiau  g.gif

nesuprantu kaip galima susigundyti tokia reklama, aš kai matau tą reklamą, vienintelė mintis ,kad siūlo pasiimt dildę ir nusibrūžint plaukus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 07 02, 15:24)
nesuprantu kaip galima susigundyti tokia reklama, aš kai matau tą reklamą, vienintelė mintis ,kad siūlo pasiimt dildę ir nusibrūžint plaukus doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man taip pat atrodo, beje turiu keptuves tos 3 visai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 07 02, 14:24)
nesuprantu kaip galima susigundyti tokia reklama, aš kai matau tą reklamą, vienintelė mintis ,kad siūlo pasiimt dildę ir nusibrūžint plaukus doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(419 @ 2011 07 02, 20:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir man taip pat atrodo, beje turiu keptuves tos 3 visai super thumbup.gif

g.gif kokias tas 3???? ir kiek laiko naudojate?
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 07 02, 14:24)

Taip ir susigundoma, kai vargsti kaip arklys su tais plaukais doh.gif Aišku, nepirkau dar, ir paskaičius atsiliepimus - nebepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 07 02, 21:15)
Taip ir susigundoma, kai vargsti kaip arklys su tais plaukais  doh.gif  Aišku, nepirkau dar, ir paskaičius atsiliepimus - nebepirksiu  smile.gif

nu, bet šventas naivume doh.gif tai juk reklama, (kažkam reikia babkes surinkti iš tokių arklių) doh.gif , bet aš įsivaizduoju ,jei žmogus jau taip vargsta su tais plaukais yra išbandęs daug įvairių priemonių ir ant tokių fantazijų neužkibs, kam mokėt šimtais, jei turit namie dildę ar pemzos, prašom išbandykit tai rankiniu būdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 07 02, 23:14)
lotuliukas.gif

g.gif kokias tas 3???? ir kiek laiko naudojate?

spaider pan lig tai vadinasi,naudoju nuo vasario men.
Atsakyti