QUOTE(Spirfė @ 2011 07 22, 22:41)
Dabar lyg radau labai fajną kirpėją, bent visi taip sako, ji nevien kirpėja, bet ir plaukų stilistė, tai gal patars kokias ir priemones naudoti, kažkodėl manau, kad man jokie džiovintuvai nepadėtų, nes su jais taip sunku susitvarkyti

Jei atvirai, net neįsivaizduoju, kaip tau gali padėti džiovintuvas, juk tai taip paprasta atrodo

O pas tave paprasti ilgi plaukai, ar dar ir kaip nors iškarpyta kažkiek? Matai, pas mane nėra itin ilgi plaukai, bet ir nėra trumpi, todėl gal aš ir problemų su tuo pasiputimu turiu daugiau... Taip miela žiūrėti į paneles su gražiais tiesiais plaukučiais, kurie guli lygiai ir taip kaip jos nori

Noriu ir aš tokių, bet nenoriu būti tokia priešiška savo plaukų prigimčiai

, bandysiu kaip nors tą pasiputimą ir mano plaukų sukimasi panaudoti kuo geriausiai... Ir šiaip nesinori visą laiką juos per prievartą lyginti, kažką noriu atrast savo
* paprastas džiovintuvas tikrai nepadės, maniškis skaitosi jau profesionalus, kirpyklinis. Kuo jis geras - labai stipri srovė, dėl kurios plaukas ir pasiduoda formavimui o ne šiaip sau džiūsta. O dar jeigu ir karštesnį orą nusistatau tai galiu ir susirišti plaukus, vis tiek išlieka tiesūs kaip styga. Tik reikia juo ne šiaip pūsti, o su šepečiu kiekvieną sruogą tempti kartu su džiovintuvu prispaudus iki pat galiuku
* pas mane plaukai maždaug iki juosmens ir iškarpyti tik apie 3-4 cm, nors džiovintuvą nusipirkau ir pradėjau juo tvarkyti plaukus kai jie buvo galima sakyti sulig pečiais ir nė kiek neiškarpyti - rezultatas tas pats. Bet vėlgi, norint gražių pkaukų net ir vasarą tenka juos džiovinti, nes jei natūraliai išdžiūsta tai labai pasipučia ir susivelia
ir apskritai, viskas priklauso nuo plauko, gal jums ir InStyler'is labai patiks, nesakau, kad jis jau visiškas
š... (jis tik man nepatiko kaip kasdieniniam naudojimui, nors esant progai mielai jį panaudočiau) . Jeigu plaukas per daug nepaklusnus - pilnai tikiu kad ir tas profesionalus džiovintuvas nepadės jų išlyginti ir sustatyti į vietas
būtų smagu išgirsti daugiau nuomonių apie tą InStyler