Įkraunama...
Įkraunama...

Top shop parduotuvė

QUOTE(Metaxa @ 2011 07 21, 00:38)
mano plaukai ilgi ir stori, bet išsiplovus galvą jie irgi visi netvarkingai pasipučia. Man padėjo profesionalus plaukų džiovintuvas, kuris labai stipriai pučia orą, kartu ir išsidžiovinu ir susiformuoju plaukus, ir nereikia jokių atskirų priemonių. O nuo Instylerio dažniau panaudojus man ir plaukai išsausėjo ir galiukai išsišakojo unsure.gif nors vėlgi, kaip ir visos prekės, priklauso nuo žmogaus, o būtent instyleris ar patiks ar ne tai labai priklauso nuo plauko 4u.gif

Dabar lyg radau labai fajną kirpėją, bent visi taip sako, ji nevien kirpėja, bet ir plaukų stilistė, tai gal patars kokias ir priemones naudoti, kažkodėl manau, kad man jokie džiovintuvai nepadėtų, nes su jais taip sunku susitvarkyti verysad.gif Jei atvirai, net neįsivaizduoju, kaip tau gali padėti džiovintuvas, juk tai taip paprasta atrodo biggrin.gif O pas tave paprasti ilgi plaukai, ar dar ir kaip nors iškarpyta kažkiek? Matai, pas mane nėra itin ilgi plaukai, bet ir nėra trumpi, todėl gal aš ir problemų su tuo pasiputimu turiu daugiau... Taip miela žiūrėti į paneles su gražiais tiesiais plaukučiais, kurie guli lygiai ir taip kaip jos nori blush2.gif Noriu ir aš tokių, bet nenoriu būti tokia priešiška savo plaukų prigimčiai biggrin.gif , bandysiu kaip nors tą pasiputimą ir mano plaukų sukimasi panaudoti kuo geriausiai... Ir šiaip nesinori visą laiką juos per prievartą lyginti, kažką noriu atrast savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirfė @ 2011 07 22, 22:41)
Dabar lyg radau labai fajną kirpėją, bent visi taip sako, ji nevien kirpėja, bet ir plaukų stilistė, tai gal patars kokias ir priemones naudoti, kažkodėl manau, kad man jokie džiovintuvai nepadėtų, nes su jais taip sunku susitvarkyti  verysad.gif Jei atvirai, net neįsivaizduoju, kaip tau gali padėti džiovintuvas, juk tai taip paprasta atrodo  biggrin.gif  O pas tave paprasti ilgi plaukai, ar dar ir kaip nors iškarpyta kažkiek? Matai, pas mane nėra itin ilgi plaukai, bet ir nėra trumpi, todėl gal aš ir problemų su tuo pasiputimu turiu daugiau... Taip miela žiūrėti į paneles su gražiais tiesiais plaukučiais, kurie guli lygiai ir taip kaip jos nori  blush2.gif  Noriu ir aš tokių, bet nenoriu būti tokia priešiška savo plaukų prigimčiai  biggrin.gif , bandysiu kaip nors tą pasiputimą ir mano plaukų sukimasi panaudoti kuo geriausiai... Ir šiaip nesinori visą laiką juos per prievartą lyginti, kažką noriu atrast savo  smile.gif

* paprastas džiovintuvas tikrai nepadės, maniškis skaitosi jau profesionalus, kirpyklinis. Kuo jis geras - labai stipri srovė, dėl kurios plaukas ir pasiduoda formavimui o ne šiaip sau džiūsta. O dar jeigu ir karštesnį orą nusistatau tai galiu ir susirišti plaukus, vis tiek išlieka tiesūs kaip styga. Tik reikia juo ne šiaip pūsti, o su šepečiu kiekvieną sruogą tempti kartu su džiovintuvu prispaudus iki pat galiuku ax.gif

* pas mane plaukai maždaug iki juosmens ir iškarpyti tik apie 3-4 cm, nors džiovintuvą nusipirkau ir pradėjau juo tvarkyti plaukus kai jie buvo galima sakyti sulig pečiais ir nė kiek neiškarpyti - rezultatas tas pats. Bet vėlgi, norint gražių pkaukų net ir vasarą tenka juos džiovinti, nes jei natūraliai išdžiūsta tai labai pasipučia ir susivelia doh.gif

ir apskritai, viskas priklauso nuo plauko, gal jums ir InStyler'is labai patiks, nesakau, kad jis jau visiškas š... (jis tik man nepatiko kaip kasdieniniam naudojimui, nors esant progai mielai jį panaudočiau) . Jeigu plaukas per daug nepaklusnus - pilnai tikiu kad ir tas profesionalus džiovintuvas nepadės jų išlyginti ir sustatyti į vietas 4u.gif
būtų smagu išgirsti daugiau nuomonių apie tą InStyler rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 22, 23:44)
* paprastas džiovintuvas tikrai nepadės, maniškis skaitosi jau profesionalus, kirpyklinis. Kuo jis geras - labai stipri srovė, dėl kurios plaukas ir pasiduoda formavimui o ne šiaip sau džiūsta. O dar jeigu ir karštesnį orą nusistatau tai galiu ir susirišti plaukus, vis tiek išlieka tiesūs kaip styga. Tik reikia juo ne šiaip pūsti, o su šepečiu kiekvieną sruogą tempti kartu su džiovintuvu prispaudus iki pat galiuku ax.gif

* pas mane plaukai maždaug iki juosmens ir iškarpyti tik apie 3-4 cm, nors džiovintuvą nusipirkau ir pradėjau juo tvarkyti plaukus kai jie buvo galima sakyti sulig pečiais ir nė kiek neiškarpyti - rezultatas tas pats. Bet vėlgi, norint gražių pkaukų net ir vasarą tenka juos džiovinti, nes jei natūraliai išdžiūsta tai labai pasipučia ir susivelia doh.gif

ir apskritai, viskas priklauso nuo plauko, gal jums ir InStyler'is labai patiks, nesakau, kad jis jau visiškas š... (jis tik man nepatiko kaip kasdieniniam naudojimui, nors esant progai mielai jį panaudočiau) . Jeigu plaukas per daug nepaklusnus - pilnai tikiu kad ir tas profesionalus džiovintuvas nepadės jų išlyginti ir sustatyti į vietas 4u.gif
būtų smagu išgirsti daugiau nuomonių apie tą InStyler rolleyes.gif

Žinai, atrodo keista, kaip džiovintuvas suformuoja plaukus, kaip tik atrodo kad jis turėtų juos daugiau papūst ir iš to nieko gero neturėtų išeit biggrin.gif Bet aišku, daug priklauso nuo plauko, vieniems liux, kitiems tai nė iš tolo nepadeda smile.gif Nu ką bandysiu visų pirmiausia pas gerą kirpėją nueiti, pažiūrėsiu ką patars, o blogiausiu atveju bandysiu plaukučius tiesinti ir tada jau galvosiu ar instyleri ar šiaip paprastas lyginimo žnyples pirkti mirksiukas.gif Iš tikrųjų taip norisi tuos garbanotus plaukus panaudoti pagal paskirtį, juk garbanėlės taip gražu, jei žinoma moki su jomis tvarkytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2011 07 09, 11:10)
Sveikos,
Tai perkam ar ne H20 MOP X5??? Pasiskaiciau cia ta platu atsiliepima tai pasirode visai nieko  ax.gif  Jis sveria 3 kg, nemanau kad cia jau l. sunku... O kaip manot tinka grindims- laminatui?

QUOTE(Indula @ 2011 07 11, 14:51)
o aš gundausi pirkti tą H20 MOP X5 prietaisiuką.baigiu išzysti vyrui ausis.Buvo atvažiavusi draugė , pademonstravo,Man patiko thumbup.gif

QUOTE(Mil@na @ 2011 07 11, 17:37)
Gundausi ir aš su tuo prietaisu..Būtų gerai pamatyti gyvai, bet niekas iš aplinkinių pas mane neturi...

na tai pirkot kuri ta aparatą? nes ir as jo uzismaniau ir galvoju ar cia reklama gera ar tikrai neblogas daiktas, bukit geros parasyk kas jau turit ji
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 07 25, 10:01)
na tai pirkot kuri ta aparatą? nes ir as jo uzismaniau ir galvoju ar cia reklama gera ar tikrai neblogas daiktas, bukit geros parasyk kas jau turit ji
4u.gif

DAR NEA lotuliukas.gif Vis laukiu daugiau atsiliepimu rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu klausima, gal kas is vilnieciu turi ta InStyler ir galima butu atvaziuoti pasiziureti ir pabandyti gyvai ji. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2011 07 26, 13:25)
DAR NEA  lotuliukas.gif  Vis laukiu daugiau atsiliepimu  rolleyes.gif

tai kazin turesiu buti pirmoji ? biggrin.gif kita sestadieni vaziuosim i akrolpolį jei turės tai pajamsim tada parasysiu ka manau apie ji... bet kazkodel abejoniu turiu daug.... na bus matyt ... dar gali buti kad netures jo toj pardej gal pasiskambinti į ten pries vaziuojant kad tikrai turetu.. ? g.gif
Atsakyti
gal kas turite pagalve zara? kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Mama kalbina sakytis Celluless MD vakuuminio masažo prietaisą, gal kas sakėtės? ar šiaip žinote kokius atsiliepimus?
Dar norėjau pasiteirauti, puslapyje www.topprekes.lt dauguma tų pačių prekių kaip ir Top shop tik kaina mažesnė, kažin ten kokybė ir prekės tokios pat? Nes kam tada mokėti 100 jei gali mokėti 50?
Atsakyti
Tai negi nei viena to InStyler'io neturit Vilniuj? verysad.gif
Atsakyti
Labukas, matau domisi kai kurios merginos H2o Mop tai penktadieni tureciau gaut, isbandysiu ir pasakysiu, kas ten per aparatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 07 31, 21:35)
Mama kalbina sakytis Celluless MD vakuuminio masažo prietaisą, gal kas sakėtės? ar šiaip žinote kokius atsiliepimus?
Dar norėjau pasiteirauti, puslapyje www.topprekes.lt dauguma tų pačių prekių kaip ir Top shop tik kaina  mažesnė, kažin ten kokybė ir prekės tokios pat? Nes kam tada mokėti 100 jei gali mokėti 50?

man atrodo kad ten kopijos topscopiniu prekiu g.gif o kokybe kazko abejoniu kelianti... g.gif
QUOTE(KimkaK @ 2011 08 01, 12:32)
Labukas, matau domisi kai kurios merginos H2o Mop tai penktadieni tureciau gaut, isbandysiu ir pasakysiu, kas ten per aparatas  lotuliukas.gif

bigsmile.gif o tai laukism lb nes as sestadieni ruosiuosi jo vaziuot ziureti i parde butu smagu kad parasytai kai issipakuosi biggrin.gif
Atsakyti