QUOTE(Vitra @ 2011 10 07, 23:37)
tiguti, neįsižeiskit, jei tai netiesa, bet kai žmogus prisiregistruoja ir pirmoj žinutėj labai kažką giria - visai nesinori tikėti, labai tiksline reklama kvepia...
na as taip pat užsisakiau Derma Seta, netikiu,kad nors viena užsisakiusi jo negrąžinote, nebent pakuotę netyčia sugadinote ir nuplaukė grąžinimas, tas prietaisas kažkas baisaus, labai jo laukiau, o gavus..............tiesiog baisu, kremą taško į šonus o ne įtrina į odą, plaukelių jokių nešalina, absurdas tikras, o oda skauda, kaip saulėje,kad nudegus būčiau, trys dienos i vandenį vonioje negalejau įlipti, nepykit už nuomonę, bet šis daiktas man žiaurus, padariau grąžinimą, laukiu pinigiukų, tikiuosi neapsigausit
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2011 06 06, 18:37)
Gavau dovanu ta Derma Seta.Nera jis tinkamas depiliacijai

Va kulnus tai graziai sutvarko ir veidui sepetelis neblogai veikia,bet visa kita ''š''
na as taip pat užsisakiau Derma Seta, netikiu,kad nors viena užsisakiusi jo negrąžinote, nebent pakuotę netyčia sugadinote ir nuplaukė grąžinimas, tas prietaisas kažkas baisaus, labai jo laukiau, o gavus..............tiesiog baisu, kremą taško į šonus o ne įtrina į odą, plaukelių jokių nešalina, absurdas tikras, o oda skauda, kaip saulėje,kad nudegus būčiau, trys dienos i vandenį vonioje negalejau įlipti, nepykit už nuomonę, bet šis daiktas man žiaurus, padariau grąžinimą, laukiu pinigiukų, tikiuosi neapsigausit
Papildyta:
QUOTE(d-krall @ 2011 01 26, 00:20)
Ir gal bandėt Derma Seta? Jau mačiau supermama skelbimą, kad parduoda kartą naudotą

Bet sudomino tas daikčiukas