QUOTE(laurindre @ 2010 04 22, 14:30)
Jis nelabai papuosimams skirtas. Man jis is vis nesamone, nieko su juo man neina isspausti. Naudoju tik antgaliu laikymui. Tokiems darbams naudoju tik konditerini maiseli
nu man eklerams ar kokiems sausainiams tai supper. Nu , aisku, jegos isspausti reikia , bet kietesnes teslos maiseliai neatlaiko- plysta, o sitas tai neuzmusamas
QUOTE(zelviene @ 2010 04 24, 12:47)
O kiek cukraus i varske deti?
i visus tokius dalykus cukraus kiekis yra labai subjektyvus. Vieniem saldziau, kitiem maziau saldziai patinka. Reikia ragauti ir paciam ziureti jau gana ar dar norisi saldumo
As su zele ziedu dar darau torta :
pirmas sluoksnis :
trintos brasnes su cukrum ( is saldiklio) + zelatina
kai sustingsta pilu antra suoksni:
isplaki grietinele, cukru, vanilini cukru ir ziupsneli citrinos rugsties ( arba puse isspaustos citrinos). Imi pora sauju siemku( islukstentu) ir sumali su kavamale. supili i isplakta grietinele. supili istirpinta zelatina ir ant sustingusiu braskiu.
Apacioj gaunasi baltas, virsuj raudonas sluoksnis. Visi, kas ragavo - gyre
( nezinau, gal jau buvo cia toks receptas - visos temos neskaiciau)