QUOTE(vario @ 2006 11 07, 11:58)
Ar pas jūsų berniukus nėra per didelis susidomėjimas mergaitėmis? Maniškis nuo mažumės, kaip smakas į jas žiūrėdavo ir juokelius kaip senas diedas laidė. Iš pradžių buvo gana juokinga, dabar jau nelabai....
Nora

linkėjimai jubilijatui
Oi tai aciu uz sveikinimus
O del to demesio mergaitems....., berods Alchemie net az klausiau, nes man atrode na staciai nevaikiskas susidomejimas buvo, kaip jiems, nes mums..... komplimentai tooookioms ilgakojems "mergaitems", kad net mano vyras nedristu paziureti

, ir labai dzentelmeniskas buna, kai ant ko aki "padeda", zinokit drauges raudonuoja

, ir Alchemie rase, kad josios mazeliui, tai mama nr 1, o va maniskis sake, kad jo mergaite tai bus baltais plaukais ir rudom akim (nu geras skonis

), ir zurnaluose kad atras kokia grazuole.....

, bet buna ir romantiskas, sake, kad labai patinka basos mergaites

(cia matyt vel bremeno muzikantu itaka, nes tik jis pastebejo!!!, kad princese ten basa

).
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2006 11 07, 12:56)
matyt pavargo.... O vienas kare, tikrai ne karys.
Alchemie

nuo lapkričio 19d. tris savaites būsiu LT, galėtume susitikti. Manau Ramute53 norėtų, gal dar Nora, tu, aš, o jei dar kelios mamytes prisijungtų tai visai šaunu būtų..

Kaip manai?
Jei kada susitartumet, man butu labai malonu su Jumis susipazinti
As daug kalbanti, ilgokai namuose sedinti (nors ten ir dirbanti) daugiavaike mama, bet nesu dar visai

, gal priimsit ir mane