Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Aukse, tai mano vaikis sportines pakraipos darze..eina i baseina darzelyje dusyk, i sale, i lauka, siap net grupeje sienele laipiojimui yra. As tai sumasciau, akd dabar ikalbesiu gal vyra eiti su juo i kopimo sale (kur uolu krastais ten laipioja per siena). tiesa viena vasara as ji jodinau ant ponio, tai labai padejo, bet buvo mazesnsis ir gal padejo delto, ka dtai ir Botanikos sodas buvo, erves i akis. O kai manieze, tai jis po 10 minuciu jau lipa nuo arklio. tiesa vasara pas mano mama tai irgi vaikas pasidaro lygus, kaip mano mama sako, labai stengiasi mano mamai sodyboje padeti, su zemes darbais tai jis gimes.
Tiesiog kaip apsakojo darzelio aukletojos, kai jis lieka vienas, tai geresnis uz visus grupes vaikus, bet kai vaiku daug, jis pasidaro kitoks, gyvenantis ne su visais...vat bandau ismokyti gyventi ir su visais.
Aukse, o galetum man i az parasyti kokie tai mokymai, arba gal as galeciau duoti tavo kontalta tai meginai, akd paklaustu, kas ja domina apie tuos tobulinimosi kursus?
Atsakyti
sveikos,
na kaip oras? ui kaip šalta schmoll.gif tai ne tas žodis. jau gal ir gana šalčio g.gif

tai visada tai buna, kai vaikai vieni buna jie geri geri, juk visas dėmesys tik jam vienam ir nereikia konkuruoti su kitais vaikais 4u.gif jie tada jaučiasi geriausiai ax.gif
Atsakyti
Jei ji dirba si darba, tai ja darboviete turi siusti i seminarus. Labai veiksmingi dirbant su vaikais yra PPT ir Montesori mokykleliu seminarai, kartais juos apmoka darboviete, o kartais uz juos moku pati.
Jei ji dar tik studijuoja, tai bet kokia paimta knyga apie vaiko auklejima - atskiras seminaras. O ir internete tikrai pasikapscius, Vilniuje tikrai ras.
Tegu eina dirbti savanoriska darba, va butent moteru kriziu centre yra 9 men svanoriu paruosimas,po to kazkiek valandu reikia atidirbti. Bet patirtis neikanojama.
Taip, as studijuoju, ir renkuosi ne ta darba rasyti, kuri jau turiu, ar suklijuosiu,ir sueis, bet ta, apie ka as dar nezinau, kas man ydomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseklaipeda: 26 sausio 2007 - 12:08
taip patirtis, kuria įgauname pačios, ir tai praktiškai atlikę ir įgyje yra neįkainojima patirtis g.gif
taip kaip ir auginant hiperaktyvius vaikiukus, yra patirtis neįkainojama, todėl reikia dalintis su kiomis manyčiau g.gif
Atsakyti
Kad ir dabar, as siulau perskaityti knygas, kuriu pati dar neskaiciau:
Sinkeviciene D.Vaiku demesio trukumai ir hiperaktyvumas/ sudetinga vaikyste. Vilnius 1998
Giedraitiene R., Monkeviciene O. Kodel nemiela mokykla?, Vilnius 1995
Papildyta:
Alchemie, ka zinai apie mandalas? As apie jas parasiau truputi hiperiuku svetaineje.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2007 01 22, 15:29)
tai va pakartosiu tą straipsnį kuris šiame puslapyje buvo, pabandyk paskaityti, gal tada kas paaiškės.  http://www.delfi.lt/...php?id=11669793

Tai va, straipsnio autore pranese, jog vasario men. zurnale "tavo vaikas", 48 psl. bus jo tesinys.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2007 01 26, 15:24)
Kad ir dabar, as siulau perskaityti knygas, kuriu pati dar neskaiciau:
Sinkeviciene D.Vaiku demesio trukumai ir hiperaktyvumas/ sudetinga vaikyste. Vilnius 1998
Giedraitiene R., Monkeviciene O. Kodel nemiela mokykla?, Vilnius 1995
Papildyta:
Alchemie, ka zinai apie mandalas? As apie jas parasiau truputi hiperiuku svetaineje.
Papildyta:
Tai va, straipsnio autore pranese, jog vasario men. zurnale "tavo vaikas", 48 psl. bus jo  tesinys.

o tas knygos yra bibliotekoje, ar tik pirkti. ir aš norėčiau paskaityti. pabandysiu bibliotekoje paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 01 26, 16:29)
o tas knygos yra bibliotekoje, ar tik pirkti. ir aš norėčiau paskaityti. pabandysiu bibliotekoje paieškoti  g.gif

Gali buti, kad ir kokios studentes reiktu paprasyti,kad paimtu, paprastoje bibliotekoje gali ir nebuti, bet gal as ir klystu. Juk Vilnius yra Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2007 01 26, 16:24)
Gali buti, kad ir kokios studentes reiktu paprasyti,kad paimtu, paprastoje bibliotekoje gali ir nebuti, bet gal as ir klystu. Juk Vilnius yra Vilnius.

aš turiu Mažvydo bibliotekos kortele, sakau gal ten rasiu g.gif būtų tikrai įdomu paskaiyti... ax.gif
Atsakyti
Aukse, ji noretu rasyti projekta pedagogu tobulinimuio, kaip sirbti su indigo vaikais (t.y. ne tik su hiperiukais) vat ir domisi ar daug buna kursu, ir kokie, kokie naudingiausi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 26, 17:13)
Aukse, ji noretu rasyti projekta pedagogu tobulinimuio, kaip sirbti su indigo vaikais (t.y. ne tik su hiperiukais) vat ir domisi ar daug buna kursu, ir kokie, kokie naudingiausi ir pan.

sveikute, na kaip laikaisi, kaip sekasi, kaip tavo vaikiukui sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 01 26, 18:13)

http://www.ateitiesmokykla.lt
forume jai reikia susisiekti su Arturu, jis apie indigo zino viska.
http://www.kpskc.ku.lt/kvaltob.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseklaipeda: 26 sausio 2007 - 17:03
Ir dar...
http://www.skrynia.l...saviraiskos.rtf
tegu iesko ir ras...
Atsakyti