Įkraunama...
Įkraunama...

Jonučių mokykla

QUOTE(Soni @ 2010 01 13, 17:04)
ačiū  4u.gif jūsų irgi  4u.gif

Dėkui, dėkui angel.gif aciuks.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad Jonučių mokykloje susirinkimas dėl reorganizacijos. Gal kas lankėsi? Pasidalinkite įspūdžiais ir nutarimu.
Atsakyti
Tai negi nėra nei vienos mamytės, kuri turi žinių apie mokyklos reformą??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ash irgi tik girdejau apie reforma kad kazkas bus -o kas tiksliai nezinau. bet tikiuosi kol mano vaikai eis - nebus padaryai labai mazai klasiu. nes butu gaila eiti po to vel i kita mokykla..

kokia uniforma ten eina. gal kas netingetu imesti foto. labai ciukas butu
acius 4u.gif marshkinukai balti ar galima spalvotus detis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 08 vasario 2010 - 12:05
QUOTE(glinglingas @ 2010 02 08, 11:50)
ash irgi tik girdejau apie reforma kad kazkas bus  -o kas tiksliai nezinau. bet tikiuosi kol mano vaikai eis - nebus padaryai labai mazai klasiu. nes butu gaila eiti po to vel i kita mokykla..

kokia uniforma ten eina. gal kas netingetu imesti foto. labai ciukas butu
acius 4u.gif  marshkinukai balti ar galima spalvotus detis?

Kas liečia reformą- tai tik tiek žinau, kad Jonučių mokyklą planuojama padaryti aštuonmete, Garliavos dešimtmete, o Lukšos- tik gimnazija (nuo 9 klasės) 4u.gif Planuoju eit trečiadienį į visuotinį mokyklos susirinkimą, tai gal daugiau ką sužinosiu 4u.gif

Jonučių uniforma tokia-pradinė ( kelnės, švarkas ir liemenė, čia jau pilna, galima rengtis tik švarką ), marškinukus net nebūtina dėtis, na tik per šventes, galima ir kokį golfuką ar maikytę 4u.gif

user posted image

o čia jau nuo 5 klasės ( maniškis kasdien rengiasi tik švarką , džinsus ir kokią maikutę)

user posted image
Atsakyti
oi kaip aciu uz ishsamu atsakyma friends.gif

o kokia kaina uniformos? apsimoka pirkti ar siutis geriau? aciu
spalva butina tokia tamsiai melyna ar svarbu tamsiai melena ne svarbu atspalvis ?
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2010 02 09, 10:01)
oi kaip aciu uz ishsamu atsakyma  friends.gif

o kokia kaina uniformos? apsimoka pirkti ar siutis geriau? aciu
spalva butina tokia tamsiai melyna ar svarbu tamsiai melena ne svarbu atspalvis ?

kainų nelabai pamenu, senai tas buvo biggrin.gif nes kai nupirkom pradinėse klasėse, tai švarką atnešiojo visus 4 m., ten Drobės medžiaga, man labai gerai nešiojasi 4u.gif o kelnes vis pritaikydavau atspalvį, tai pirkdavau bazėj, bet sintetines doh.gif bet tų kelnių reikia tik per kokias šventes, kelis kart per metus , o vat švarkas kasdien nešiojamas biggrin.gif
Kai ėjo į 5 klasę vėl nupirkom visą uniformą ( kaina kažkur buvo tokia- švarkas apie 150 Lt, kelnės lyg tais apie 60 Lt) tai irgi švarką nešioja jau trečius metus, nes aš paprašiau kad ilgesnes rankoves šiek tiek padarytų, palenkiu į apačią 4u.gif nešiojasi tikrai labai gerai, skalbiu skalbiankėj, paklijavimas tikrai neatšoka 4u.gif na o kelnes kasmet tenka pirkti bazėj, pritaikau tamsiai mėlyną spalvą 4u.gif

Žodžiu man patinka ta medžiaga, nes bazėj ar kur kitur geriausiu atveju sintetinį nusipirksi, o aš labai prieš tokias medžiagas 4u.gif o jei patys siųsitės, tai vargu ar tilpsit į tą kainą, vien tik medžiaga ir pasiuvimas kiek kainuos 4u.gif
Atsakyti
ar butina tokio modelio /kaip matau rankoves pasiaurintos/ pirkti ar galima klasikini pirkti ir nesukti galvos? ar visi vienodais vaikshto? ar perka mamos ir kitokius?
nes ziuriau kainos parsisiusti 120 lt mazdaug galima tai jauciu geriau siusciausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 09 vasario 2010 - 12:13
Soni- parashiau i az kad cia nerashineti 4u.gif
Atsakyti
Na įdomu, kaip bus su ta reforma. Soni, lauksiu naujienų iš susirinkimo. Nes mes turime būsimą penktoką ir nežinome kaip bus ir kur jį dėti. ax.gif
Atsakyti
niu dar kita mama atrashe man, kad visdelto pirmoj klasej geriau siutis kaip visi vienoda uniforma, o jau velesnese klasese ziuresit nuo aukletojos priklausys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 02 08, 16:45)
Kas liečia reformą- tai tik tiek žinau, kad Jonučių mokyklą planuojama padaryti aštuonmete, Garliavos dešimtmete, o Lukšos- tik gimnazija (nuo 9 klasės)  4u.gif  Planuoju eit trečiadienį į visuotinį mokyklos susirinkimą, tai gal daugiau ką sužinosiu  4u.gif

Na, kaip Soni, ar buvai susirinkime? Kokios naujienos?
Atsakyti