Įkraunama...
Įkraunama...

Jonučių mokykla

QUOTE(balandele1 @ 2010 11 19, 12:11)
Mes pas Juočionienę. Sakyčiau reikli. Apie kitas nieko negaliu pasakyti.

O kiek vaikucių klaseje? Ir kokio mazdaug amziaus mokytoja ax.gif
Atsakyti
Labai prašau, gal galite plačiau papasakoti apie šią mokyklą? Kokia šioj mokykloj atmosfera? Kokie santykiai tarp mažiukų ir didelių, tarp moksleivių ir mokytojų..? Ar labai daug "napaklusnių" mokinių, kurie triukšmauja pamokų metu, per pertraukas rūko už mokyklos kampo ir pan.? Ar yra "isteriškų" mokytojų, kurie mokinius išvadina debilais ir pan.? Mūsų draugai gyvena Šiaurės pr. ir ten lanko mokyklą, bet po jų pasakojimų man plaukai pasišiaušė. Pamokų metu visiškas bardakas, mokytojai nesikuklina išvadinti vaikus debilais, o jų tėvus dar gražesniais žodeliais. Pamokų metu vaikai kalba mobiliais, žaidžia žaidimus... Ir visa tai pradinėje mokykloje...
Mums artėja laikas kai turėsime žingsniuoti į mokyklėlę. Gyvename šalia šios mokyklos ir labai norėtumėm ją lankyti. Pažįstamų besimokančių ar besimokiusių šioje mokykloje neturime ir labai bijau, kad nepatektumėm į pelkę... Labai prašau, parašykite plačiau apie šią mokyklą. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2010 11 19, 12:13)
O kiek vaikucių klaseje? Ir kokio mazdaug amziaus mokytoja ax.gif

mokyklos internetiniame puslapyje www.jonuciai.garliava.lm.lt pasirinkus skiltį "mokyklos bendruomenė" galima sužinoti viską - ir kiek mokinių klasėse ir klasių auklėtojas, ir mokytojų išsilavinimą...
Bet aš labai norėčiau išgirsti tėvelių atsiliepimus... Labai prašau 4u.gif

Atsakyti
4u.gif Absoliučiai viskas ten priklauso nuo mokytojos.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 11 08, 09:49)
Sveikos, mamos, atsitiko taip, kad planuojame pereiti i Joniciu mokyklos pirma klase. Sakykit, pas kuria dabartiniu pirmoku mokytoja siulytumete prasytis i klase :
Vyšniauskienė Aldona, 1b
Zasčiurinskienė Reda, 1d
Palianskienė Lina, 1e
Jurevičienė Edita, 1a

Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija.

Mes mokytojos nesirinkome, nes nei vienos nepazinojom. Patekom pas A. Vysniauskiene smile.gif , kol kas viskas gerai einas smile.gif
Atsakyti
mes siandien uzsirasem pas Galvanauskiene, ziuresim kaip bus ax.gif gal dar yra tokiu? rolleyes.gif
Atsakyti
as siandien irgi parasiau prasyma... tik mokytojos dar nepasirinkau, nes galvojau kad dabar tik prasyma reikia parasyti, o klases skirstys geguzes-birzelio men.,o pasirodo is karto reikia mokytoja pasirinkt... tai rytoj turiu nueiti, kad paskirtu pas kuria norim mokytoja, o jei ne, tai skirs savo nuoziura... tai parlekusi is mokyklos is karto cia ilindau, bet kad informacijos ne kas schmoll.gif
yra 5 mokytojos:
A.Galvanauskiene
L.Juocioniene
N.Jureniene
L.Seniauskiene
D.Venckuviene

sake, pas D.Venckuviene jau pilnas sarasas. esu pasimetusi, nes nei vienos nepazistu ir nieko nesu girdejusi...

gal dar kuri mamyte ka nors brukstels iki rytojaus... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutukas: 10 sausio 2011 - 11:37
QUOTE(gutukas @ 2011 01 10, 11:36)
as siandien irgi parasiau prasyma... tik mokytojos dar nepasirinkau, nes galvojau kad dabar tik prasyma reikia parasyti, o klases skirstys geguzes-birzelio men.,o pasirodo is karto reikia mokytoja pasirinkt... tai rytoj turiu nueiti, kad paskirtu pas kuria norim mokytoja, o jei ne, tai skirs savo nuoziura... tai parlekusi is mokyklos is karto cia ilindau, bet kad informacijos ne kas  schmoll.gif
yra 5 mokytojos:
A.Galvanauskiene
L.Juocioniene
N.Jureniene
L.Seniauskiene
D.Venckuviene

sake, pas D.Venckuviene jau pilnas sarasas. esu pasimetusi, nes nei vienos nepazistu ir nieko nesu girdejusi...

gal dar kuri mamyte ka nors brukstels iki rytojaus... drinks_cheers.gif

taip. pas venckuviene jau pilna buvo ir kai mes rasemes ax.gif daug geru nuomoniu girdejau apie venckuviene ir galvanauskiene tai ir rinkausi is ju rolleyes.gif daugiausia ir buvo pas jas vaiku prisirase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2011 01 10, 14:34)
taip. pas venckuviene jau pilna buvo ir kai mes rasemes  ax.gif daug geru nuomoniu girdejau apie venckuviene ir galvanauskiene tai ir rinkausi is ju  rolleyes.gif daugiausia ir buvo pas jas vaiku prisirase  ax.gif

pas Galvanauskiene dar like kelios vietos(bent jau is ryto buvo biggrin.gif ).... dabar svarstau Galvanauskiene ar Juocioniene? grupes aukletoja neblogai apie jas atsiliepe....
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2011 01 10, 18:03)
pas Galvanauskiene dar like kelios vietos(bent jau is ryto buvo  biggrin.gif )....  dabar svarstau Galvanauskiene ar Juocioniene? grupes aukletoja neblogai apie jas atsiliepe....

si pavarde man isvis negirdeta, kaip man sake pildant dokumentus, kad visos neblogos biggrin.gif aisku, ir nuo vaiko priklauso, ir nuo musu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2011 01 10, 19:05)
si pavarde man isvis negirdeta, kaip man sake pildant dokumentus, kad visos  neblogos  biggrin.gif aisku, ir nuo vaiko priklauso, ir nuo musu  ax.gif

man irgi sake, kad visos geros tongue.gif
tai siandien uzrasiau pas L.Juocioniene....
dabar belieka laukti rugsejo smile.gif
Atsakyti
Venckuvienė pati nuostabiausia ir geriausia mokytoja, tik geri žodžiai. Sveikinu, kas pas ją smile.gif
Atsakyti