Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų sienų valymas

QUOTE(olyte @ 2010 04 12, 18:54)
Sveikutes,

O gal kas galetumete patarti kaip nuo sienu nuvalyti dulkes? Butas ka tik po remonto, tai sienosis baltu pavirto i pilka. pridejus sausaranka nubraukiu kalnus dulkiu. Kaip graziai nuvalyti tas dulkes?? Gal bandyti nusiurbti?? Ar sausu skudureliu stumdyti tas dulkes, kad vel sugultu ant sienu? smile.gif

Aš tai užsidėjau ant siurblio maža antgali su ilgu šepetėliu, nusiurbė dulkes, bet ne visas. Tai dabar bandysiu su tokiu šepetuku toks kaip sukarpytas zewa soft pašluostė. O dėmėms nuo dažytu sienu man padėjo Thomas philips pirktos kempinėlės Meister proper jos dėžutėj po dvi supakuotos, jas truputi sudrėkini ir valai siena, jos tokios kaip tirpstančios. Tai mano sienos su prastais dažais nudažytos ir su bet kuo pavalius lieka murzina dėmė, o kai pabandžiau su šitom kempinėlėm tai likau patenkinta rezultatu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 18 balandžio 2010 - 12:13
valiau su kempinelem, tai ka isdziuvo tokiais dryziais sviesios sienos nuejo doh.gif ta nezinau ka dabar daryti blush2.gif
Atsakyti
Vadinasi, nusiplovė dažai doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif as pries sienu dazyma pardavejus gasdinau, vis kartodavau - turiu didele meninke ir dar viena tuoj turesiu tad man reikia dazu kurie net su sveistuku sveistusi, kuriuos nors ir kasdien galeciau po gabaliuka valyti ar net su slanga lieti. na dziaugiuosi, kad fasadiniu nepasiule lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet valau dabar kaip kokias grindis thumbup.gif
gerai kartais paskutiniam nestumo menesi paraganeti lotuliukas.gif
o pardavejai tai tikriausiai mane, kad mes visi terliuzai lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokiais dažėt?
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 03 31, 15:41)
Priklausomai nuo to kuom sienos dažytos,Jei vandeniniais dažais ,tai tikrai geriau perdažyt.

nu pav. dabar siūlomi dažai tiek sienom,tiek luboms vandens pagrindu,net skiesti vandeniu galima jei tiršti,tai jie jau negeri? blink.gif nusiplaus kai valysi? aš šneku apie topcolor,sadolin(bindo),caparol. vieną kartą kambarį jau išdažiau su sadolin firmos Bindo 7,bet antrą sluoksnį žadu dėt 20nr. tai kažin geriau bus? g.gif gal kas turit tokiais išsidažę,kaip valosi? 4u.gif

QUOTE(DO&RU @ 2010 05 03, 23:05)
lotuliukas.gif as pries sienu dazyma pardavejus gasdinau, vis kartodavau - turiu didele meninke ir dar viena tuoj turesiu tad man reikia dazu kurie net su sveistuku sveistusi, kuriuos nors ir kasdien galeciau po gabaliuka valyti ar net su slanga lieti. na dziaugiuosi, kad fasadiniu nepasiule  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet valau dabar kaip kokias grindis  thumbup.gif
gerai kartais paskutiniam nestumo menesi paraganeti  lotuliukas.gif
o pardavejai tai tikriausiai mane, kad mes visi terliuzai  lotuliukas.gif

vat vat ir aš db taip gąsdinu,ir iš manęs juokiasi,sako negi tie vaikai jau taip ir terlioja unsure.gif Man irgi įdomu kokiais dažėt? smile.gif
Atsakyti
Pas mus sienos dažytos plaunamais dažais,tai problemų su valymu nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 05 07, 07:40)
Pas mus sienos dažytos plaunamais dažais,tai problemų su valymu nėra  smile.gif

kokiais dažais ir kokia atsparumo klasė? 4u.gif
Kai nueini į parduotuvę,tai visi aiškina jog čia plaunami,o kai pradedi klausinėti apie numeriukus,tai pasirodo tik 20nr. atspariausi,bet jie ir blizga labiausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2010 05 06, 20:32)
vat vat ir aš db taip gąsdinu,ir iš manęs juokiasi,sako negi tie vaikai jau taip ir terlioja unsure.gif Man irgi įdomu kokiais dažėt? smile.gif

movilat firmos dazai, bet mes ta prasme maisem spalvas blush2.gif nzn kaip paaiskint na kai is paletes isirenki spalva ir ja padaro tai pagrindine yra balta ir ja reikia isirinkti stipriausia.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 04 27, 17:24)
valiau su kempinelem, tai ka isdziuvo tokiais dryziais sviesios sienos nuejo doh.gif ta nezinau ka dabar daryti blush2.gif

Gal tuos dryzius dar vandeniu reiketu pabandyti nuplauti, nes po tos kempineles reikia paplauti dar vandeniu.
Atsakyti
Ne, kuo daugiau plausi, tuo daugiau dažai nusivalys. Žinau iš patirties ax.gif
Atsakyti
na dabar mamytes papasokit - po vaikstynes reiks tikriausiai perdazyt sienas???? is pradziu lyg valesi g.gif dabar nebe verysad.gif g.gif
Atsakyti