Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Verba @ 2006 11 05, 17:06)
Heiki, gal tau jau laikas ir knygelę kokią apie vėlimą išleist? "Nagai"- tiesiog auksiniai, fantazija- neapibrėžiama, o darbštumas- tiesiog pavydėtinas. Lenkiu žilą galvą...

oi... na, aišku, labai mane pamaloninai tokiais žodžiais blush2.gif Bet manau, kad yra ir nagingesnių, ir darbštesnių, ir daugiau visas vėltinio subtilybes išmanančių. Ir nemažai... ax.gif O ką aš doh.gif Jau net bonbonkea iš manęs juokėsi, kad į kursus veltinio pas Gudrą užsirašiau, nes tik pradinukų kursuose esu buvusi ax.gif lotuliukas.gif
Nors lietuviškos knygos apie veltinį idėja thumbup.gif super!!! Gal reikia mums visoms kažkaip susikooperuoti ir tikrai parengti tokią knygelę? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Butu liuks ideja. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti info:

user posted image

user posted image

user posted image

Paimta iš Šiauliu krašto 2006 11 02. Tikiuos nemalonės autorės ir pašnekovės neužsitrauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 05 lapkričio 2006 - 18:52
Pamoka kaip pasidaryt dramblį:
Dramblys

Video, kaip medžiagą daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 05 lapkričio 2006 - 19:25
rankinės, kepurės
Atsakyti
Kepurės ir kita
Atsakyti
Pienine,
aciu tau uz linkus, tikrai dėkui.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės.
Šiandien pabandžiau padaryti tapkutes. Kažkas pavyko, dabar džiovinu. Rytoj įkelsiu nuotraukytę jūsų pastaboms ir tikiuosi pagyrimams. biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, ir aš nuvėliau ant šilko pirma šalikėlį, visai smagus gavosi, ir ant galvos tinka, ir ant kaklo gražu....
Taip pat kepurę pirmą, nieko gavosi. Turėjo būti gaubtas lempai, bet gavosi kepurėsmile.gif
Ryt įkelsiu, o gal šiandieną dar, at kavos prisimaukiau, tai nesimiega tongue.gif
Atsakyti
4u.gif

SVEIKOS:)

kokiu groziu privelet:)) o koki sparnai, Heiki:)))

o mano velimas irgi nesustoja. va komplektukas busimam kaledu stebuklui:) pozuoja modeliukas Urte:))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 06, 00:38)

o mano velimas irgi nesustoja. va komplektukas busimam kaledu stebuklui:) pozuoja modeliukas Urte:))

na žodžių turbūt nesurasiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, Diva, Sakes!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Koks grozis. Ir modeliukas kaip angeliukas is dangaus!
Atsakyti